mynam3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Γινεται να βαλω αποκρυψη για κληση οταν κανω εγω απο το σταθερο αλλα μονο για 1-2 φορες? Οπως με το #31# στα κινητα για παραδειγμα
georgeascona Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστο απ'όσα είδα στη σελίδα της εταιρείας. Καλού-κακού με ένα τηλεφώνημα στην υποστήριξη πελατών (13831) θα μάθεις.
billstamaniac Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Γινεται να βαλω αποκρυψη για κληση οταν κανω εγω απο το σταθερο αλλα μονο για 1-2 φορες?Οπως με το #31# στα κινητα για παραδειγμα Επιλεκτική Απόκρυψη Τι κάνει; Σας επιτρέπει, κάθε φορά πριν από μία κλήση, να ενεργοποιήσετε την απόκρυψη του τηλεφωνικού σας αριθμού. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω τώρα; Ναι! Η συγκεκριμένη λειτουργία σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ με το Βασικό πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών. Επιλεκτική Απόκρυψη Ενεργοποίηση: *31*Προορισμός Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή της μόνιμης απόκρυψης μπορείτε να την επιλέξετε είτε κατά την συμπλήρωση της αίτηση σύνδεσης, είτε καλώντας στο 13831.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 thnx for the info billstamaniac, το έψαχνε ένας φίλος μου και κλασικά βαριόταν να πάρει τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.