bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια αν καποιος εχει εγκαταστησει τα windows πως γινεται να βαλει αλλο product key μετα αν θελησει (χωρις φορματ βεβαια ) ?
parsifal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
bells Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου ιδιότητες αυτο στα vista στα xp %systemroot%\system32\oobe\ msoobe.exe /a
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου ιδιότητες αυτο στα vista στα xp %systemroot%\system32\oobe\ msoobe.exe /a Αυτο ειναι για ενεργοποιηση ρε φιλε............ τι OS εχεις?
parsifal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου ιδιότητες αυτο στα vista στα xp %systemroot%\system32\oobe\ msoobe.exe /a Καλά το ξεκίνησες, το άφησες στη μέση όμως! Η συνέχεια έχει ως εξής: Choose Activate Windows by phone, then click Change Windows key and then enter your new key and click Update. Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.