Προς το περιεχόμενο

7750X2 vs 5050e

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτάχνω ένα htpc. Είμαι ανάμεσα στον 7750 στα 57 και στον 5050e στα 54,6. Ποιόν από τους δύο να πάρω?

και τη συμβουλή σας παρακαλώ για ποια από τις δύο μνήμες

αυτές στα 16 ευρώ ή

αυτές στα 12,5?

Ευχαριστώ πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.
η πλακα ειναι οτι ολοι που ξεκινανε για HTPC στο τελος φτιαχνουν ενα game machine :D

φίλος μου είχε βάλει προσωρινά έναν QX9650 στο HTPC htpc του... :P

για μνήμες προτίμησε τις A-DATA...

Δημοσ.

Ωραία, μνήμες κλείνω τις adata. Έχει πονέσει το κεφάλι μου όμως για τον ποιον επεξεργαστή. Αν και αισθάνομαι λίγο κορόιδο όταν με μόλις 3 ευρώ μπορώ να έχω περισσότερη δύναμη, μάλλον θα πάρω τον 5050. Αυτός θα μπορεί να παίζει hd αρχεία?

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε κάρτα με CUDA, βάζεις πάνω CoreAVC και καθαρίζεις με το decoding HD

Δημοσ.

Η μητρική έχει ενσωματωμένη την 8200 η οποία απ' ότι θυμάμαι υποστηρίζει cuda, απλά πληροφοριακά ρωτάω, για να καταλάβω λίγο τη δύναμη του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Το διάβασα μωρέ, αλλά με αυτό με έπιασε πονοκέφαλος. Δε με βοήθησε καθόλου να αποφασίσω, άσε που οι καταναλώσεις που λέει, είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που είδα σε άλλα sites. Και καταρχήν, σε αυτό το review ξεκινάει λέγοντας ότι o 5050 καταναλώνει 45 watt, αλλά στη συνέχεια του δίνει 100+ Δε μπορώ να καταλάβω.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 45w είναι το TDP, όχι η κατανάλωση του :-)

το TDP είναι η θερμοκρασία που εκλύει την οποία μετράνε σε watt

Δημοσ.
Το διάβασα μωρέ, αλλά με αυτό με έπιασε πονοκέφαλος. Δε με βοήθησε καθόλου να αποφασίσω, άσε που οι καταναλώσεις που λέει, είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που είδα σε άλλα sites. Και καταρχήν, σε αυτό το review ξεκινάει λέγοντας ότι o 5050 καταναλώνει 45 watt, αλλά στη συνέχεια του δίνει 100+ Δε μπορώ να καταλάβω.

Μην ψαρώνεις, οι μετρούμενες καταναλώσεις είναι για ολόκληρο το σύστημα του review, όχι μόνο για τη CPU...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...