ostvarivanje Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ξάχνω κάποιο πρόγραμμα και αν είναι δυνατόν να μην είναι media center, αλλά μόνο capture. Χρησιμοποίησα το dscaler, πολύ καλό, αλλά μου παραμόρφωνε πολύ τα χρώματα. Πάντως, μου άρεσε πάρα πολύ, που ήταν μόνο για τηλεόραση και δεν ήταν βαρύ media center και το ότι με τον τροχό του ποντικιού, άλλαζαν τα κανάλια. Χρησιμοποιώ το hypermedia στα Vista, αλλά με το που τα εγκαθιστώ στα 7, έχω μόνο ήχο χωρίς εικόνα και στο hypermedia, αλλά και σε οποιδήποτε άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιήσω. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μου συνιστούσατε να χρησιμοποιήσω; Η κάρτα τηλεόρασης που έχω είναι kworld pci analog lite (τώρα δεν μπορώ να σας δώσω λινκ) με chipset saa7134. Ευχαριστώ πολύ.
alexziog Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ που έχω aver media και windows 7 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.Μάλλον δεν γίνεται τίποτα.Αν θες να βλέπεις τηλεόραση να χρησιμοποιείς τα vista και όχι τα 7.
ostvarivanje Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εντάξει, τηλεόραση βλέπω κανονικά με τα Vista. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω reboot κάθε φορά που θέλω να δω κάτι στην τηλεόραση. Εξάλλου, στα 7 με το dscaler βλέπω τηλεόραση, απλά έχει κάπως ξεθωριασμένα χρώματα και για αυτό θέλω κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.