Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμός 2,5 χρόνια μετά!

thunderstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανά γεια σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Πριν περίπου 2,5 χρόνια ένας φίλος μου διέκοψε την σύνδεση στον ΟΤΕ (μόνο τηλέφωνο) και έκανε καινούργια σύνδεση στην περιοχή που μετακόμισε. Η διακοπή δεν έγινε με fax αλλά στα γραφεία του ΟΤΕ του έβγαλαν εξοφλητικό λογαριασμό τον οποίο και πλήρωσε. Πριν μερικές μέρες, του ήρθε χαρτί ότι χρωστάει περίπου 270 ευρώ από το προηγούμενο νούμερο και αν δεν τα εξοφλήσει θα του κόψουν το καινούργιο (τηλέφωνο και aDSL). Λογικό, τον εξοφλητικό λογαριασμό δεν τον έχει μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Τσάμπα να δώσει 270 επειδή στον πΟΤΕ έχουν έλλειψη ρευστού….

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
....Λογικό, τον εξοφλητικό λογαριασμό δεν τον έχει μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια......

Το λογικό θα ήταν να το είχε κρατήσει....5 χρόνια τα κρατάμε αυτά (νομίζω τόσο είναι για να παραγραφούν....οι νομικάριοι της παρέας ας βοηθήσουν....)

Τώρα για το θέμα του φίλου σου,δύσκολα τα πράγματα αφού δεν έχει την απόδειξη :X

Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία (κρατάω όλες τις αποδείξεις σε λογαριασμούς για τουλάχιστον 5 χρόνια) οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω :-(

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου. Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ κάθε αρχή 2ου χρόνου τα πετάω… Τώρα θα το πάω και εγώ 5. Οπότε, το βλέπω να τα πληρώνει ξανά! Ποτέ πΟΤΕ…

Δημοσ.

εαν δεν την εχει ο φιλος την αποδειξη

να του πεις να παει στο καταστημα και να τους πει για την ημερομηνια που εκανε την πληρωμη

μπορει το κεντρικο λογιστηριο να μην εχει επαφη με το καταστημα

Δημοσ.
εαν δεν την εχει ο φιλος την αποδειξη

να του πεις να παει στο καταστημα και να τους πει για την ημερομηνια που εκανε την πληρωμη

μπορει το κεντρικο λογιστηριο να μην εχει επαφη με το καταστημα

καλα αυτος ο οτε τι αλο θα κανει για να μαζεψη λευτα ελεοςςςς!!!

Δημοσ.

Πανω σε καθε λογαριασμό που έρχεται υπάρχει ενα πεδίο που αναφέρεται ως ποσό οφειλής απο προηγούμενο λογαριασμό. Αφου αυτό ήταν 0 στον προηγούμενο λογαριασμό πιστεύω, με το αθώο μου μυαλό, πως αποτελεί απόδειξη οτι δεν υπάρχει οφειλή. Το ξέρω οτι δεν ειναι ατράνταχτη απόδειξη (ιδανικό θα ήταν να εχει την εξωφλητική απόδειξη) αλλα ας βασιστεί σε αυτό και σε πολλες ΦΩΝΕΣ στο κατάστημα του ΟΤΕ.

Δημοσ.

εναλλακτικο παπαγαλακι εισαι εσυ;

τι εχεις να πεις για τις ειδοποιησεις και τα εξωδικα απο δικηγορικα γραφεια που στελνουν οι εναλλακτικοι επειδη δεν εστειλε ο πελατης ΚΑΙ φαξ για να τους ενημερωσει οτι πληρωσε;

μην το ξεφτιλιζουμε, λαθη κανουν ΟΛΟΙ (οσοι παραγουν εργο τουλαχιστον) το θεμα ειναι να υπαρχει διαθεση για επιλυση τους

καλα αυτος ο οτε τι αλο θα κανει για να μαζεψη λευτα ελεοςςςς!!!
Δημοσ.

Στην ελλάδα ζούμε τι περιμένετε για εμένα αυτό π είπε ο φίλος να τους πεί να ψάξουν στο database τους στους εξοφλημένους λογαριασμούς είχα πάθει κάτι παρόμοιο αλλά το χτύπησαν στο κομπιούτερ και όλα οκ

Δημοσ.

ο φιλος σου θα βγαλει ακρη μονο αν παει στον ΟΤΕ. Αν ειναι ετσι οπως τα λεει η ακρη και το λαθος θα βρεθει. Εδω στο forum αν δεν παει πρωτα στον ΟΤΕ εμεις τι να του πουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...