Antretng Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Και γιατί να το κάνει τόσο πλάγια. Αφού στο ίδιο σου το post έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις αρχείο και μετά να το κάνεις attach
nokioula Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 πως ανεβαζω αρχειο απο το ποστ?? σας εχω ζαλισει
Antretng Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Οριστε τα βήματα. Τις επιλογές αυτές θα τα βρεις όχι στη γρήγορη απάντηση αλλά στη εξελιγμένη. (κάτω αριστερά ή πάνω αριστερά θα βρεις εικονίδιο "απάντηση")
nokioula Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 σ ευχαριστω πολυ, το εκανα αλλα τα ερχεια αυτα δεν τα υποστηριζει και δεν τα ανεβαζει....τελος παντων . οταν κανω unzip τα βγαινουν πολλοι φακελοι που εχουν μεσα πολλα αρχεια αλλα κανενα δεν ειναι image. κατι κανω λα8οσ τα παραταω δεν μπορω να βρω ακρη.
Antretng Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 σ ευχαριστω πολυ, το εκανα αλλα τα ερχεια αυτα δεν τα υποστηριζει και δεν τα ανεβαζει....τελος παντων . οταν κανω unzip τα βγαινουν πολλοι φακελοι που εχουν μεσα πολλα αρχεια αλλα κανενα δεν ειναι image. κατι κανω λα8οσ τα παραταω δεν μπορω να βρω ακρη. Ανέβασε το σε μορφή jpg και θα το δεχτεί.
nokioula Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 γραφει αρχειο img ,,το εικονιδιο του ομως ειναι σαν αρχειο rar ενω το εχω κσεζιπαρει...αρα δεν εχωτο σωστο προγραμμα να ανοιγει αρχεια img...η τοο winzip kaνει ακμια βλακεια..προσπα8ησα δεν το ανεβαζει...
kallair Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 αυτό το αρχείο με κατάληξη .img το καις είτε με το ImgBURN είτε με το dvd decrypter.
nokioula Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 το εκανα και μου βγαζει πως το αρχειο εχει αγνωστο φορματ και δεν αναγνωριζεται και πιστεψα πωσ ειχε προβλημα το αρχειο και κατεβασα και αλλο παιχνιδι και κανει το ιδιο
nokioula Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ναι παντου, το img πως πρεπει να ειναι η εικονα του?? εμενα ειναι σαν αρχειο ζιπ αλλα δεν ανοιγει,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.