john_vam Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους. αν μπορει κανεις να βοηθησει καλο θα ειναι γιατι θα μουρλαθω. αλλαξα πριν λιγες μερες εταιρια παροχης internet, και ενω την πρωτη μερα ολα μια χαρα, απο εκει και περα εχω το εξης προβλημα: ενω η καρτα μου συνδεεται με το ρουτερ ειτε δεν πιανει καν ιντερνετ, ειτε και να πιανει αρχιζει να φορτονει σελιδες αργα,και ποτε δεν το καταφερνει. τωρα τα κουλο νουμερο 1 ειναι οτι τα αλλα 2 pc του σπιτιου πιανουν κανονικοτατα, και το κουλο νουμερο 2 ειναι οτι πηρα το συγκεριμενο pc σε φιλο,και εκει επιανε κανονικα ιντερνετ απο το δικο του ρουτερ. εχει κανεις καμια ιδεα?(οι τεχνικοι της εταιριας δεν εχουν βρει μια λυση μεσω τηλεφωνου ως τωρα) ps. Δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις περι δικτυων κτλ....
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δοκιμη αλλο firmware sto router,δοκιμη αλλους drivers στην καρτα.δοκιμη το ρουτερ σε αλλο καναλι και με αλλο κλειδωμα.δοκιμη με καλωδιο να δεις αν παιζει οκ.δοκιμη με καρφωτα ip αν ειναι στο αυτοματο η στο αυτοματο αν ειναι καρφωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.