pournaras Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ο οτε εχει ηδη σχεδον σε ολες τις πολεις περασμενο μεγαλο κομματι απο οπτικη ινα (το οτι δεν το εχει σε λειτουργια αυτο ειναι αλλη ιστορια) αυτο δεν μπορο να καταλαβο, ποτεεεεεεεεεεε Τι δεν μπορεις να καταλαβεις... υπαρχουν 2 κομματια αυτου του εργου. Το ενα ειναι το σκαψιμο και το περασμα του καλωδιου, και το αλλο οι συνδεσεις. Το πρωτο κομματι (πχ στην πολη μου), εχει περαστει σε ενα μεγαλος μερος απο τον οτε εδω και 10 χρονια (οταν σκαφτηκε ολη η πολη για αποχετευση). Και απο κει και περα καθε νεςο δρομος που σκαβοταν περναγε καλωδιο. Δεν περασε βεβαια και σε καθε μικρη οδο, αλλα ενα μεγαλος μερος υπαρχει. Απο κει και περα, το γιατι δεν ειναι σε λειτουργια... σκεψου λιγο ποτε και κατα τι ποσοστο εγινε ο οτε ιδιωτικος. Μεχρι τοτε ηταν καθαρα κρατος, αυτο αποφασιζε, οπως και μετα, μονωπολιο ηταν μπορει να ειδε οτι δεν τον συμφεραν τετοιες κινησεις.
the_valliant Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μη βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα απλα και μονο για να "την πειτε" στον οτε.Ο οτε εχει ηδη σχεδον σε ολες τις πολεις περασμενο μεγαλο κομματι απο οπτικη ινα (το οτι δεν το εχει σε λειτουργια αυτο ειναι αλλη ιστορια), και εκει πιστευω βρισκεται η διαφωνια του στο να μην γινει κι αλλο, αλλα να αξιοποιηθει το υπαρχον και να μεγιστοποιηθει. Μου δημιουργήθηκε μία απορία: αν το έργο ΔΕΝ έχει ακόμα δημοπρατηθεί, τότε οι εργασίες που γίνονται στη Μυτιλήνη (εντός και εκτός της πόλης) από τον ΟΤΕ στο πλαίσιο ποιου προγράμματος είναι;
pournaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μου δημιουργήθηκε μία απορία: αν το έργο ΔΕΝ έχει ακόμα δημοπρατηθεί, τότε οι εργασίες που γίνονται στη Μυτιλήνη (εντός και εκτός της πόλης) από τον ΟΤΕ στο πλαίσιο ποιου προγράμματος είναι; Αν περνανε καλωδια σε σχεδον ολες τις οδους, αλλα χωρις να βγαζουν αναμονες σε καθε πολυκατοικια, προφανως θα ειναι απο το πακετο "συζευξις" που εχει σαν σκοπο να ενωσει ολες τις δημοσιες υπηρεσιες, νοσοκομεια, δημαρχειο κλπ, και εκπληρωνεται απο τον καθε δημο, με κοινοτικη χρηματοδοτηση.
WatchYourBack Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μη βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα απλα και μονο για να "την πειτε" στον οτε.Ο οτε εχει ηδη σχεδον σε ολες τις πολεις περασμενο μεγαλο κομματι απο οπτικη ινα (το οτι δεν το εχει σε λειτουργια αυτο ειναι αλλη ιστορια), και εκει πιστευω βρισκεται η διαφωνια του στο να μην γινει κι αλλο, αλλα να αξιοποιηθει το υπαρχον και να μεγιστοποιηθει. Σωστος ο πουρναρας φιλοι μου... Υπαρχει ηδη εγκατεστημενο σεβαστου μεγεθους δικτυο οπτικων ινων... Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο οτε μονο γι'αυτο αντιδρα... Θελει, αν οχι την κηδεμονια, τουλαχιστον τη συμμετοχη στο εργο για να μη χασει μεγαλο κομματι απο την πιτα... Παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως, αυτες οι αλλαγες σε εμας θα φτασουν μετα το 2013-2014 οποτε ας μην χαιρομαστε παρα πολυ απο τωρα...
ultraxmode Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ΟΤΕ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!! που δεν είναι χρήσιμο !!! αντε απο κει πέρα... τραβάτε την Ελλάδα προς τα πίσω για να "φτιαχτείτε" ... βρε ΟΥΣΤ !!!!
maxelll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λοιπων επειδη ολοι λενε οτι ξερουν, και οτι εχουν βαλει οπτικη ινα σε αρκετες πολεις, ειστε γελασμενοι, επειδη κατα καποιον λογο εχω γνωστο που εργαζετε σε εργα του οτε, λενε οτι δηθεν βαζουν οπτικη ινα, στην πραγματικοτιτα, κανουν αναβθμηση σε παλιες γραμμες, και βεβαια τα χρηματα στην τσεπη τους, και πιστεψτε ( κοροιδα ολοι μας ) οτι θαααα!!! εχουμε σωστω δικτιο.
thanocaster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λοιπων επειδη ολοι λενε οτι ξερουν, και οτι εχουν βαλει οπτικη ινα σε αρκετες πολεις, ειστε γελασμενοι, επειδη κατα καποιον λογο εχω γνωστο που εργαζετε σε εργα του οτε, λενε οτι δηθεν βαζουν οπτικη ινα, στην πραγματικοτιτα, κανουν αναβθμηση σε παλιες γραμμες, και βεβαια τα χρηματα στην τσεπη τους, και πιστεψτε ( κοροιδα ολοι μας ) οτι θαααα!!! εχουμε σωστω δικτιο. Από πότε ο γνωστός σου είναι αδιαπραγμάτευτη αυθεντία που θα πρέπει να ξέρει όταν όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν; Γιατί εμένα γνωστός μου που δουλεύει στον ΟΤΕ μου είπε ότι λένε ότι περνάνε οπτικές, όταν στην πραγματικότητα περνάνε γραμμές ταχυονίων που θα πιάνουν ένα δισεκατομμύριο Mbit σε απόσταση τριών χιλιάδων χιλιομέτρων. There.
pournaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λοιπων επειδη ολοι λενε οτι ξερουν, και οτι εχουν βαλει οπτικη ινα σε αρκετες πολεις, ειστε γελασμενοι, επειδη κατα καποιον λογο εχω γνωστο που εργαζετε σε εργα του οτε, λενε οτι δηθεν βαζουν οπτικη ινα, στην πραγματικοτιτα, κανουν αναβθμηση σε παλιες γραμμες, και βεβαια τα χρηματα στην τσεπη τους, και πιστεψτε ( κοροιδα ολοι μας ) οτι θαααα!!! εχουμε σωστω δικτιο. Δεν πιστευω ο γνωστος σου να ειναι ο ξαδερφος της αδερφης του μπατζανακη του κουμπαρου της θειας του γαμπρου του περιπτερα που εχει περιπτερο τρια στενα πιο κατω; Γιατι αν ειναι αυτος, εμενα αλλα μου ειπε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λοιπων επειδη ολοι λενε οτι ξερουν, και οτι εχουν βαλει οπτικη ινα σε αρκετες πολεις, ειστε γελασμενοι, επειδη κατα καποιον λογο εχω γνωστο που εργαζετε σε εργα του οτε, λενε οτι δηθεν βαζουν οπτικη ινα, στην πραγματικοτιτα, κανουν αναβθμηση σε παλιες γραμμες, και βεβαια τα χρηματα στην τσεπη τους, και πιστεψτε ( κοροιδα ολοι μας ) οτι θαααα!!! εχουμε σωστω δικτιο. screenshot or it didn't happen lol, αυτές οι inside info με τρελαίνουν κάθε φορά...
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Φοβερό μετά τι έπετε ? νανοτεχνολογία Θα κάνουν ολη την χώρα γιαπί μου φαίνεται για να περάσσουν τις ινες.Και μόλις τελειώνουν θα θυμούνται οτι κάτι ξέχασαν και θα εχουμε ξανά σκάψιμο.Πάντως πιο γρήγορα βλέπω να έρχεται το τέλος του κόσμου το 2012 παρά να σερφάρω με οπτική ινα.Αλλα μεγαλεία ε star trek η κατάσταση.Και θα πέσει φαγοπότι που θα πάει σύνεφο. Η οπτική ινα λογικά θα πιάνει τις σούπερ ουάου ταχύτητες σε σχέση με τον χαλκό ε ? Θα έχουμε τεχνολογικό άλμα απο την εποχή του χαλκού στην εποχή του φωτός Δεύτε λάβετε φως που λένε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα