poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 οτε αντε γεια...που θα μας πεις οτι δεν ειναι χρησιμο το δικτυο. Αμα δεν ειναι χρησιμο κατσε εσυ και πουλα pstn,isdn kai kana ψευτο-κονεξ. αιντε e nai ο οτε θελει να πουλαει και ας ειναι χαλκος και χαλια.τα λεφτα τον νοιαζουν.οποτε αμα φτιαχτει αυτο θα πρεπει ειτε να φτιαξει αλλο ειτε θα τους χασει ολους/οποτε για ακομα μια φορα θελει ο οτε την ελλαδα πισω.θανατο στον οτε Μη βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα απλα και μονο για να "την πειτε" στον οτε.Ο οτε εχει ηδη σχεδον σε ολες τις πολεις περασμενο μεγαλο κομματι απο οπτικη ινα (το οτι δεν το εχει σε λειτουργια αυτο ειναι αλλη ιστορια), και εκει πιστευω βρισκεται η διαφωνια του στο να μην γινει κι αλλο, αλλα να αξιοποιηθει το υπαρχον και να μεγιστοποιηθει. ναι και εγω εχω 10 πατινια στο υπογειο.το τι εχει δεν μας νοιαζει .το τι γινετε μας νοιαζει.εχε οτι θες το βασικο ειναι με τι παιζουμε.αφου τα εχει ας τα κανει Use αλλα δεν θα τα κανει μεχρι να φαει πιεση οπως εγινε με το adsl.δεν ανεβασε ταχυτητα παρα μονο οταν πιεσε η εε και οταν τον πιεσαν οι εναλακτικοι.αντιδρα και ξυπναει καθε φορα που δεχεται απειλη.απλα ως τωρα δεν τον ενοιαζε γιατι απλα και με τα ιδιοκτυτα τα καλωδια ηταν δικα του και επαιρνε λεφτα και εκανε κουμαντο δεν εφτιαχνε βλαβες και ολα αυτα.τωρα ομος το αγγουρι μπηκε και θα τρεξουν
Street-Fighter Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 παντογνώστες όλοι.... Περιμένετε ο Οτε να κάτσει ετσι? Εταιρία ειναι! Εννοείτε οτι θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς το συμφέρων του. Και χαίρομαι παρα πολυ που βρίσκομαι σε μια τέτοια εταιρία. Τις οπτικές ίνες θα της δουν πρώτα οι πελάτες του ΟΤΕ και ΤΕΛΟΣ
Skylined Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αρκετά αδιάφορο αν θα τις δουν πρώτοι οι πελάτες του Ο.Τ.Ε., δεύτεροι της φόρθνετ και τρίτοι της βόνταφον. Η ουσία, την οποία χάσαμε όλοι μέχρι στιγμής, είναι πως σύντομα θα έχουμε 100/100 συνδέσεις και ένα δίκτυο πραγματικά προοδευμένου κράτους. Street Fighter II Champion Edition (World)
21century Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ηδη να μην γελιόμαστε δίκτυα οπτικών ινών εχουν ποντίσε αρκετές πόλεις στους δρόμους τους όπως συνεβη στη Πελοπόννησο αλλά μεχρι στιγμης δεν υπάρχει φορέας αξιοποιησης και φυσικά να δούμε να προχωρούν και έργα ασύρματης πρόσβασης στους Δήμους που πανε πισω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Τις οπτικές ίνες θα της δουν πρώτα οι πελάτες του ΟΤΕ και ΤΕΛΟΣ στις γνωστές προνομιακές τιμές που έβαζαν στο ΑΜΑΝ teleshopping να φανταστώ...
phadomas Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 στις γνωστές προνομιακές τιμές που έβαζαν στο ΑΜΑΝ teleshopping να φανταστώ... χα0αχ0αχ00χα0χα0χααχ00χα0αχ0χα0αχ0χα0χα00χα0χ0ααχ0χα0χα0χααχ0. οχι ρε.στις τιμες οταν πρωτοηρθε η adsl στην ελλαδα.δλδ ενα 70-80αρι καλα ειναι?.
mpohom Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ παντός παιδία όταν ακούω χαμηλοτοκα δάνεια και ιδιωτικές εταιρίες και ευρωπαϊκή ένωση και 2,1 δις δεν ξέρω ανησυχώ λίγο .Λέτε να είμαι υπερβολικά καχύποπτος ? Εχετε δει το zeitgeist 2 ? Πρωτα τους καταχρεωνουμαι με εργα αχρηστα για το λαο που τα εκμεταλευονται οι εταιριες μας και μετα ερχετε το μεγαλο μαμησει........ Επεξ/σία 21 Μαΐου 2009 από mpohom
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 χα0αχ0αχ00χα0χα0χααχ00χα0αχ0χα0αχ0χα0χα00χα0χ0ααχ0χα0χα0χααχ0.οχι ρε.στις τιμες οταν πρωτοηρθε η adsl στην ελλαδα.δλδ ενα 70-80αρι καλα ειναι?. καλά ήλπιζε...χαλαρά πάνω από 100 euro το μήνα...
lazal44 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ο οτε εχει ηδη σχεδον σε ολες τις πολεις περασμενο μεγαλο κομματι απο οπτικη ινα (το οτι δεν το εχει σε λειτουργια αυτο ειναι αλλη ιστορια) αυτο δεν μπορο να καταλαβο, ποτεεεεεεεεεεε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 FTTH ASAP! Αντε γιατι με βλεπω stuck @ 8mbps για μια ζωη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 πριν από το 2012-13 μην περιμένεις...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Νταξει, σχετικα καλα ειναι. 3 χρονακια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 είπα πριν από αυτά όχι μέχρι αυτά
Street-Fighter Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 το 2012 ρε παιδια περιμένουμε άλλα να γίνουν στον πλανήτη μας και οχι οπτικες ινες!:p
mindtrapper Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 FTTH ASAP! Αντε γιατι με βλεπω stuck @ 8mbps για μια ζωη... Τι να πω και εγώ που στο σπίτι των γονιών μου με Forthnet 24mbps πιάνω σταθερά 5; Μια οπτική ίνα θα με σώσει. Ευτυχώς στο δικό μου σπίτι (Γιάννενα) η γραμμή σταθεροποιείται χωρίς αποσυνδέσεις καθόλου στα 18 και μέγιστο έχει πιάσει 21.500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα