earth_walker Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 παιδιά εχω ενα hp 6715s το οποίο μέχρι τώρα δούλευε κανονικά ξαφνικά ενώ ήταν αναμένω βγάζει η οθόνη όπως η τηλεόραση δεν έχει σήμα σαν χιόνια ας πούμε και από εκείνη την στιγμή και μετά δεν καταφέρνει να μπει στα win το σβήνω το ανάβω άντε ξεκινάει λίγο βγάζει τα προκαταρτικα hp και ρέστα τα γράμματα σαν να μην αποτυπώνονται καλά στην οθόνη και νεκρό τη μπορει να ΦΤΑΙΕΙ ρε παιδιά? να χτύπησε σκληρός? motherboard? κάρτα γραφικών? είναι και ξένο ρε παιδιά πλζζζζ
arkas2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 λογικα καρτα γραφικων πρεπει να ειναι...επομενως αντε γεια...
ss13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 παιδιά εχω ενα hp 6715s το οποίο μέχρι τώρα δούλευε κανονικά ξαφνικά ενώ ήταν αναμένω βγάζει η οθόνη όπως η τηλεόραση δεν έχει σήμα σαν χιόνια ας πούμε και από εκείνη την στιγμή και μετά δεν καταφέρνει να μπει στα win το σβήνω το ανάβω άντε ξεκινάει λίγο βγάζει τα προκαταρτικα hp και ρέστα τα γράμματα σαν να μην αποτυπώνονται καλά στην οθόνη και νεκρό τη μπορει να ΦΤΑΙΕΙ ρε παιδιά? να χτύπησε σκληρός? motherboard? κάρτα γραφικών? είναι και ξένο ρε παιδιά πλζζζζ Απεγκατέστησε τους οδηγούς από την κάρτα γραφικών σου και ξαναεγκατεστησέ τους να δεις μπας και γίνει τίποτα !!
P270 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 εισαι εντος η εκτος εγγυησης γιατι μαλλον πας για καρτα γραφικων
earth_walker Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Απεγκατέστησε τους οδηγούς από την κάρτα γραφικών σου και ξαναεγκατεστησέ τους να δεις μπας και γίνει τίποτα !! Και πως φίλε μου απεγκαθιστω τους οδηγούς στην κάρτα γραφικών αφού δεν μπορώ να μπω μέσα στα win? κάρτα γραφικών γίνεται να αλλάξω?
arkas2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 χωρις να θελω να σε ξενερωσω μαλλον ειναι καρτα γραφικων.και αν οντως ειναι καρτα γραφικων πας για πεταμα του λαπτοπ.δεν ισχυει αυτο που ειπε καποιος πριν πας για αλλαγμα καρτας γραφικων...δεν ισχυει αυτο στα λαπτοπ.ειδικα και στο δικο σου που ειναι on board.εγγυηση παλι δεν εχεις.αρα κλαφτα χαραλαμπε...ειχα και εγω ενα τετοιο λαπτοπ αυτης της σειρας (HP 6510B ιδιο με το δικο σου αλλα 14 οθονη)και το ειχα παθει ακριβως ετσι...και ειχε τελειωσει και η εγγυηση .επομενως ηλπιζε για το καλυτερο σεναριο...αυτο που μπορεις να κανεις αν εχει καει η μητρικη η καρτα γραφικων η η οθονη ειναι να βρεις απο κανενα μαγαζι μεταχειρισμενη μητρικη...η οθονη αλλα σκεψου οτι θα σου παει πολυ το μαλλι και με εργατικα
carib Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 χωρις να θελω να σε ξενερωσω μαλλον ειναι καρτα γραφικων.και αν οντως ειναι καρτα γραφικων πας για πεταμα του λαπτοπ.δεν ισχυει αυτο που ειπε καποιος πριν πας για αλλαγμα καρτας γραφικων...δεν ισχυει αυτο στα λαπτοπ.ειδικα και στο δικο σου που ειναι on board.εγγυηση παλι δεν εχεις.αρα κλαφτα χαραλαμπε...ειχα και εγω ενα τετοιο λαπτοπ αυτης της σειρας (HP 6510B ιδιο με το δικο σου αλλα 14 οθονη)και το ειχα παθει ακριβως ετσι...και ειχε τελειωσει και η εγγυηση .επομενως ηλπιζε για το καλυτερο σεναριο...αυτο που μπορεις να κανεις αν εχει καει η μητρικη η καρτα γραφικων η η οθονη ειναι να βρεις απο κανενα μαγαζι μεταχειρισμενη μητρικη...η οθονη αλλα σκεψου οτι θα σου παει πολυ το μαλλι και με εργατικα Το πρόβλημα είναι συνηθισμένο στα Pavilion DV 2000, 6000 και 9000. Ναι η βλάβη είναι στην κάρτα γραφικών όμως όχι δεν πας για πέταμα του υπολογιστή.Είναι επισκευάσιμη (στις περισσότερες περιπτώσεις) και σε εμάς χρεώνεται η επισκευή 90Ευρώ + ΦΠΑ και δίνουμε και εγγύηση. Δεν σου λέω να το φέρεις σε εμάς οπότε ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση απλά λέω ότι επισκευάζεται με λογικό κόστος και δεν χρειάζεται να το πετάξεις ή να πας απευθείας για mainboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.