Προς το περιεχόμενο

αν σε γράψουν για δίπλωμα για μηχανάκι

Tr3los

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πείτε μου λίγο τις διαδικασίες που γίνοντε αν σε γράψουν για διπλωμα (μηχανάκι 50cc) με τα φετινά δεδομένα...!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:49 ----------

Πειτε μου λιγο...διοτι θελω να παρω ενα μηχανακι 50cc και διπλωμα βγαζω τον οκτωβριο...αν με γραψουν μετα θα γινει δικαστηριο η θα πληρωσω και ειμαι οκ?? και αν γινει δικαστηριο μετα απο ποσο καιρο θα γινει (δηλαδη προλαβαινω να βγαλω διπλωμα και να ξεμπερδεψω)..>!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από ότι θυμάμαι δικαστήριο γίνεται μετά από ένα χρόνο άλλα δεν είμαι σίγουρος. μη το διακινδυνεύεις... αλλά άμα είναι τόσο ανάγκη τουλάχιστον μη προκαλέσεις. δηλαδή φόρα κράνος κ μη κάνεις βλακείες (βέβαια με 50αρι δεν μπορείς να κάνεις και πολλές αλλά ποιος ξέρει! :lol: ) και ο θεός μαζί σου!

ε κοιτα τωρα οταν λεω 50cc θα ειναι 50cc στα χαρτια βρηκα ενα glx 125 σε πολυ καλη κατασταση... τωρα το θεμα ειναι οτι το θελω για το καλοκαιρι,βολτες και ετσι. και γω επειδη ηξερα οτι περιμενεις μεχρι που να γινει το δικαστηριο κανενα 6 μηνο θελω να το σιγουρεψω γιατι τοτε θα εχω το διπλωμα...!

εχουν περασει και καποια χρονακια βεβαια(6-7) ειχα 125cc μηχανακι με ειχαν γραψει 2 φορες χωρις διπλωμα το δικαστηριο εγινε μετα απο 1 χρονο περιπου και 6 μηνες μετα το δευτερο νομιζω, στο πρωτο πηγα εγω εδειξα το διπλωμα πληρωσα 50-60 ευρω προστιμο και εφυγα και στο δευτερο ημουν φοιτητης δεν κατεβηκα καν να παω εστειλα τον πατερα μου με το διπλωμα μου ειπε οτι ειμαι φοιτητης κτλπ δεν πληρωσα προστημο το εδειξε και εφυγε

δηλαδη μαλλον θα εχω το κεφαλι μου ησυχο απο αποψη διπλωματος...!(Πα, Βου, Γα το αλλα γιατι το ειπες) Ευχαριστω Παιδες...!

κοιτα επειδη μενω σε χωριο το πολυ να με γραψουν μια φορα και αυτο γιατι ερχοντε μπατσοι απο τιν πολι γιατι οι δικοι μας δεν γραφουν, αλλα τουλαχιστον αφου κανει τοσο το δικαστηριο μια χαρα ειμαστε...!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σκεψου τι θα γινει αν τρακαρεις ή χτυπησεις ανθρωπο...το δικαστηριο για το διπλωμα θα ειναι το πιο μικρο προβλημα...

κανεις δεν ξερει ποτε θα γινει το δικαστηριο...παλια αργουσαν γιατι ειχαν μαζευτει πολλα...θυμαμαι πριν 2-3 χρονια διεγραψαν τα παντα οτι αφορουσε τετοιες κλησεις ωστε να φτιαχτει λιγο το θεμα δικαστηριο ως προς τον χρονο

Για το δίπλωμα σίγουρα είναι ένας χρόνος περίπου για να ερθει χαρτί να εμφανιστείς στο δικαστήριο αλλά αυτό που είπε ο φίλος kage είναι το πιο σημαντικό. Οι ασφαλιστικές δε σε καλύπτουν καθόλου αν δεν έχεις δίπλωμα. Πάντως το πιο ουσιώδες από όλα είναι πάντα αλλά πάντα κράνος. Είναι το μόνο που ίσως σε σώσει. Προσοχή φίλε καλό καλοκαίρι και καλές βόλτες

Παλικάρι, την χαζομάρα που σκέφτεσαι να κάνεις την είχα κάνει και εγώ στην ηλικία σου.

Σκέψου πως αν το φέρει η κακιά η ώρα και εμπλακείς σε ένα ατύχημα χωρίς δίπλωμα, θα χαντακώσεις τους γονείς σου όσο δεν φαντάζεσαι. Κάνε λίγη υπομονή ώς τον Οκτώβρη. Και φυσικά πάντα μα πάντα μα ΠΑΝΤΑ κράνος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
υπαρχει glx 125?απο ποτε?

Φιλε υπαρχει και glx 130...!

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας τωρα το σκεφτομαι διαφορετικα το θεμα...!:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...