Προς το περιεχόμενο

PC's για e-cafe εκτος χώρας...

Helectronic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε όλους!

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread, but anyway.

Ενδιαφέρομαι να στήσω ένα μικρό internet cafe και θα ήθελα τι γνώμη σας σχετικά με το τι υπολογιστές να αγοράσω.

Συγκεκριμένα εγώ μένω Χειμάρρα (you know where it is), γενικά η περιοχή (όλη η Albania θα έλεγα) είναι αρκετά πίσω σε θέματα τεχνολογίας. Για να φανταστείτε πρίν απω κάνα χρόνο η δυο άρχισαν να παίζουν Counter (1.6 και όχι Source).

Εγώ θέλω να στήσω ένα μοντέρνο μαγαζάκι με όλα τα comfort, as poume e-cafe_games_cafeteria.

Σκέφτομαι να στήσω γύρο στα 20 PC.

Δεν ενδιαφέρομαι για τίποτα HiEnd pc's. έχω βάλει στο μάτι μερικά όπως θα δείτε και παρακάτω.

Είναι βεβαια και το οικονομικό, δεν έχω τι δυνατότητα να δώσω πάνω από 20K Euros για το γενικό σύνολο, μαγαζί και εξοπλισμός.

Λοιπόν περιμένω τις σκέψης σας γενικά.

Thank you!!

Edit: Βασικά δεν ηπα ότι τα pc's προορίζονται για games, αλλα μην φανταστείτε τίποτα κρίσις και αλλα μεγαθήρια. Medium-rear games..

- Turbo-X M2200

- Turbo-X G3200

- VERO XTREME 9551 QUAD CORE

- INNOVATOR GAMER PHENOM X3 8650 TFT 20"

Δημοσ.
δε καταλαβα ομως ποια ειναι τα χρηματα που διαθετεις για pc/monitor/keyboard/mouse/headset :-)

Μάλλον περίπου στα 650 euro.

Δημοσ.

Σου δίνουν εκτός χώρας εγγύηση τα καταστήματα που postαρες; Αγόρασα πρόσφατα ένα Innovator και με λιγότερα από 400e καθάρισα διπύρηνο και 19άρα wide. Αν είναι να παρέχεις παλιά παιχνίδια, σκέψου να κατέβεις κάπως στις απαιτήσεις σου, μήπως συμπεριλάβεις και οθόνες στα ίδια λεφτά.

Επίσης αν κάνεις μεγάλη παραγγελία, σκέψου να μιλήσεις για custom προσφορά. Εκτός του ότι ίσως πετύχεις καλύτερες τιμές, δε θα σου μείνουν και 20 ζευγάρια ηχεία να μην έχεις τι να τα κάνεις! :P

Δημοσ.

σου εφτιαξα ενα αρκετα δυνατο συστημα, με ολα τα περιφερειακα...μπορεις να ριξεις το κοστος βαζοντας εναν φθηνοτερο επεξεργαστη:-)

92197662.png

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί ιδιαιτερα η εγγύηση, αφού θα μπορώ( κάπως) να τα φτιάχνω και μονος μου.

Πολύ ψαγμένοι σύνθεση!!

Σχετικά με τις προσφορες τι λέτε?

Έχετε ακούσει τίποτα, δηλαδή τι έκπτωση θα μπορούσε να γίνει σε τέτοια περίπτωση?

Thanks!!

• Moderators
Δημοσ.

E ναι αν παρεις 20 συστηματα, το θεωρω πολυ πιθανον να μπορουν να σου κανουν καλυτερη τιμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...