badboy29 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια μια ερώτηση απο περιέργεια αν ξέρει κάποιος...Γιατι όλες οι δυνατές καρτες της nvidia (260, 275, 280, 285) στο Plaisio είναι μονο για αγορά μέσω internet και δεν τις βρίσκεις στα καταστήματα?
Tuko Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και με τις κάρτες τις ATI το ίδιο. Ελάχιστα μοντέλα έχουν στα καταστήματα. Βέβαια, πριν λίγες μέρες ενώ στο σάιτ έλεγε ότι δεν υπήρχαν 4890 Sapphire στα καταστήματα, στο Πλαίσιο Αργυρούπολης βρήκα μερικές Οπότε, πάρε κανα τηλέφωνο και ρώτα τους αν μπορούν να δουν στοκ και σε άλλα καταστήματα Πλαισίου.
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Οπότε, πάρε κανα τηλέφωνο και ρώτα τους αν μπορούν να δουν στοκ και σε άλλα καταστήματα Πλαισίου. Κι άμα δουν, ξέρεις... :Ρ
katsikoula Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 οπως ειχε πει κ ενα αλλο μελος κ συμφωνω μαζι του, αυτο γινεται για να γινει το πλαισιο ενα eshop ετσι ωστε να εχει λιγοτερα εξοδα με μεγαλυτερο κερδος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Κι άμα δουν, ξέρεις... :Ρ γιατί μωρέ? εγώ πηγαίνω στο Πλαίσιο Κηφισιάς και ρωτάω συχνά τέτοιες πληροφορίες (πόσα κομμάτια έχουν μείνει και που? κτλπ κτλπ) και τα παιδιά είναι πάντα εξυπηρετικά
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Συμφωνώ, αλλά τα αποτελέσματα πολλές φορές απέχουν αρκετά απ' την αλήθεια. Τι να το κάνω να μου πουν ότι στο κατάστημα Αλίμου έχουν ένα προϊόν και όταν πάω να μου πουν ότι έχει μέρες να έρθει.. Έχουν γίνει αυτά, γι' αυτό το λέω.. (πριν μισό χρόνο περίπου έψαχνα για το Noctua P12)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 εμ για αυτό πριν πας παίρνεις τηλέφωνο
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Νομίζεις ότι όλοι οι υπάλληλοι θα σηκωθούν να δουν αν πράγματι (δεν) υπάρχει το item στο ράφι; Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι θα τσεκάρουν μία στο σύστημα και θ' απαντήσουν βάση αυτού. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο, αυτές είναι οι ενδεδειγμένες κινήσεις, άσχετο αν δεν έχουν πάντα αντίκτυπο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.