Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα d-link684

manopola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Είμαι καινούριος sto forum,θα ήθελα να κλειδώσω το router μου αλλά δεν μπορώ να βρώ οδηγίες πουθενά.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

eδω ειναι οδηγιες εγκαταστασης

Τι εννοεις? Με λουκετο? Αλυσιδα? Φοβασαι μη στο κλεψουν?

ναι θα βαλουμε εσενα να το φυλας:P

και συνεχιζοθμε .απο καρτελλα home πρεπει να εχει καρτελλα wireless και απο εκει το κλειδωνεις αν θυμαμε σωστα

.σε ολα τα ρουτερ υπαρχει μια καρτελλα wireless που διαλεγεις καλυτερα κλειδωμα wpa η wpa2 βαζεις και ενα κωδικο απο 8 μεχρι 64 και το κλειδωνεις.μετα οταν ψαχνεις για δικτυα βγαινει κλειδωμενο

Δημοσ.
eδω ειναι οδηγιες εγκαταστασης

ναι θα βαλουμε εσενα να το φυλας:P

και συνεχιζοθμε .απο καρτελλα home πρεπει να εχει καρτελλα wireless και απο εκει το κλειδωνεις αν θυμαμε σωστα

.σε ολα τα ρουτερ υπαρχει μια καρτελλα wireless που διαλεγεις καλυτερα κλειδωμα wpa η wpa2 βαζεις και ενα κωδικο απο 8 μεχρι 64 και το κλειδωνεις.μετα οταν ψαχνεις για δικτυα βγαινει κλειδωμενο

Εντάξει έκανα λάθος !!:X

Δημοσ.

Εμενα μαλωνει για το λακωνικο μου τροπο. Ξερεις εχουμε σοβαρο δεσμο εγω και ο Πουλ., αλλα πρεπει να μαθουμε τι πρεπει να κλειδωσει. Το web interface, internet, wireless, ip? Για να μη καθομαστε καθε φορα και μυριζουμε τα νυχια μας......

Δημοσ.
Εμενα μαλωνει για το λακωνικο μου τροπο. Ξερεις εχουμε σοβαρο δεσμο εγω και ο Πουλ., αλλα πρεπει να μαθουμε τι πρεπει να κλειδωσει. Το web interface, internet, wireless, ip? Για να μη καθομαστε καθε φορα και μυριζουμε τα νυχια μας......

αφου οι περισσοτεροι το wireless κλειδωνουν .μην κανεις τον κινεζο:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...