manopola Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλημέρα σας, Είμαι καινούριος sto forum,θα ήθελα να κλειδώσω το router μου αλλά δεν μπορώ να βρώ οδηγίες πουθενά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τι εννοεις? Με λουκετο? Αλυσιδα? Φοβασαι μη στο κλεψουν?
ss13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλημέρα σας, Είμαι καινούριος sto forum,θα ήθελα να κλειδώσω το router μου αλλά δεν μπορώ να βρώ οδηγίες πουθενά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009448
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009448 eδω ειναι οδηγιες εγκαταστασης Τι εννοεις? Με λουκετο? Αλυσιδα? Φοβασαι μη στο κλεψουν? ναι θα βαλουμε εσενα να το φυλας και συνεχιζοθμε .απο καρτελλα home πρεπει να εχει καρτελλα wireless και απο εκει το κλειδωνεις αν θυμαμε σωστα .σε ολα τα ρουτερ υπαρχει μια καρτελλα wireless που διαλεγεις καλυτερα κλειδωμα wpa η wpa2 βαζεις και ενα κωδικο απο 8 μεχρι 64 και το κλειδωνεις.μετα οταν ψαχνεις για δικτυα βγαινει κλειδωμενο
ss13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 eδω ειναι οδηγιες εγκαταστασης ναι θα βαλουμε εσενα να το φυλας και συνεχιζοθμε .απο καρτελλα home πρεπει να εχει καρτελλα wireless και απο εκει το κλειδωνεις αν θυμαμε σωστα .σε ολα τα ρουτερ υπαρχει μια καρτελλα wireless που διαλεγεις καλυτερα κλειδωμα wpa η wpa2 βαζεις και ενα κωδικο απο 8 μεχρι 64 και το κλειδωνεις.μετα οταν ψαχνεις για δικτυα βγαινει κλειδωμενο Εντάξει έκανα λάθος !!
100 010 00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εμενα μαλωνει για το λακωνικο μου τροπο. Ξερεις εχουμε σοβαρο δεσμο εγω και ο Πουλ., αλλα πρεπει να μαθουμε τι πρεπει να κλειδωσει. Το web interface, internet, wireless, ip? Για να μη καθομαστε καθε φορα και μυριζουμε τα νυχια μας......
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εμενα μαλωνει για το λακωνικο μου τροπο. Ξερεις εχουμε σοβαρο δεσμο εγω και ο Πουλ., αλλα πρεπει να μαθουμε τι πρεπει να κλειδωσει. Το web interface, internet, wireless, ip? Για να μη καθομαστε καθε φορα και μυριζουμε τα νυχια μας...... αφου οι περισσοτεροι το wireless κλειδωνουν .μην κανεις τον κινεζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.