ecep Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο αναγόμωσης της μαμά μπαταρίας φορητού στην Ελλάδα? Ο φορητός είναι παλιός (compaq 2811ea)
billys7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Επειδή δεν το έχω ξανακούσει, τι ακριβώς κάνουν στη διαδικασία της αναγόμωσης?
ecep Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Επειδή δεν το έχω ξανακούσει, τι ακριβώς κάνουν στη διαδικασία της αναγόμωσης? Αφαιρούν τα χαλασμένα στοιχεία και τα αντικαθιστούν με νέα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μια λυση -δε ειμαι σιγουρος αν εφαρμοζεται στη συγκεκριμενη μπαταρια ομως- ειναι να την ανοιξεις μονος σου, να δεις τα στοιχεια των μπαταριων που εχουν χρησιμοποιηθει και να κοιταξεις μπας και το φτιαξεις μονος σου -στο ebay πχ. θα βρεις ΠΟΛΛΑ ειδη μπαταριων. Εκανα κατι αντιστοιχο προσφατα σε μπαταρια για τοπογραφικο μηχανημα και το αποτελεσμα ηταν αριστο.
georgeascona Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Νομίζω οτι δεν γίνονται αναγομώσεις σε μπαταρίες τέτοιου μεγέθους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.