sentoner Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα εγω εστειλα mail στο support και απαντησαν,αυτη ειναι η διαφορα...Να ξαναστειλω καποιο mail;Μου φαινεται περιεργο... Aλλα και να μου απενεργοποιησαν το account χωρις καμια προειδοποιηση;
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα εγω εστειλα mail στο support και απαντησαν,αυτη ειναι η διαφορα...Να ξαναστειλω καποιο mail;Μου φαινεται περιεργο...Aλλα και να μου απενεργοποιησαν το account χωρις καμια προειδοποιηση; για αυτό και εγώ δεν σου είπα "στανταρ είναι μούφα"... δεν έκανες reply, έτσι; έγραψες κανονικά την διεύθυνση email...
sentoner Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Νομιζω ναι,δεν θυμαμι,το κανα αρκετες ωρες πριν.Τωρα ξαναεστειλα και περιμενω.Παντως αν ισχυει το ολο θεμα ειναι τελειως γελοιο.Δν θα επρεπε πρωτα να λαβω μια προειδοποιηση η στη χειροτερη να με ενημερωσουν με mail οτι μου κοβουν τον λογαριασμο;
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν είναι αλήθεια 100%... εκτός του ότι το rapidshare προειδοποιεί (πχ όταν μοιράζεις τον λογαριασμό σου) το κείμενο είναι το ίδιο με εμάς που την πατήσαμε
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν είναι αλήθεια 100%... εκτός του ότι το rapidshare προειδοποιεί (πχ όταν μοιράζεις τον λογαριασμό σου) το κείμενο είναι το ίδιο με εμάς που την πατήσαμε Εμ, βάλε Linux...
Sir Pretender Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κι εγώ την "πάτησα" με τον ίδιο τρόπο, επικοινώνησα μαζί τους και αφού μου εξήγησαν ότι κάποιος μου την είχε φέρει (υπ' όψιν: δεν χρειάστηκε καν να δώσω κωδικούς, από κάπου προφανώς θα τους "τσίμπησαν") μου έστειλαν νέους κάνοντας reset τους παλιούς
agpol07 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι παιδια κ γω επεσα θυμα.. Το νου του οποιος αλλος το παθει.. Απλα στειλτε mail στο [email protected] κ ειδοποιηστε τους κ μετα θα σας το φτιαξουν αυτοι..
nikos21aek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Καθίστε δηλαδή.Κάναν fishing όλους τους λογαριασμούς πλάκα μας κάνουν τώρα;Μήπως είναι καμία δουλειά εκ των έσω και όποιοι αθώοι ή ψιλοάσχετοι το πιστέψουν και δεν στείλουν email θα έχουν μια ωραία ιστορία να λένε "Άσε φίλε έφαγα πακέτο με το ράπιντ,μου στείλαν το και το και πάνε τσάμπα τόσα λεφτά" και το ραπιντ θα έχει πόσο μπάντγουιντθ ελεύθερο; Πολύ ύποπτο κιόλας που το έστειλε το ίδιο μήνυμα το support στον φίλο πιο πάνω.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Νικ, δεν κατάλαβα ποτέ πως μου τον φάγαν τον κωδικό... όχι ότι ήμουν παρανοϊκός με την ασφάλεια αλλά δεν είμαι και χύμα
stefa_1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το rapidshare ποτε δεν θα εγραφε κατι τετοιο γιατι...ξερει τι ειδους αρχεια κατεβαζουν και ανεβαζουν οι χρηστες και <<κανει τα στραβα ματια>>.Αλλιως ουτε ουτε rapidshare θα υπηρχε ουτε dsl πανω απο 384Κ.
AlexNet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το rapidshare ποτε δεν θα εγραφε κατι τετοιο γιατι...ξερει τι ειδους αρχεια κατεβαζουν και ανεβαζουν οι χρηστες και <<κανει τα στραβα ματια>>.Αλλιως ουτε ουτε rapidshare θα υπηρχε ουτε dsl πανω απο 384Κ. Πάντως εμένα μου διέγραψαν τον premium λογαριασμό με το αιτιολογικό ότι παραβίαζε τους όρους χρήσης τους. Τους έστειλα mail διαμαρτυρόμενος κ δεν μου απάντησαν καν... και μιας και δεν πολυκατέβαζα πια δεν ασχολήθηκα καν μαζί τους. Αυτοί χάνουν πελάτες.
isspro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ειναι fake το mail. και μην απαντησεις στη διευθυνση που σου δινει. σου εχουν κλεψει τον κωδικο. μπες στο site κανονικα και πες οτι σου ηρθε αυτο το mail. θα σου πουνε οτι επεσες θυμα κλοπης και θα σου στειλουν νεο pass για να τον ενεργοποιησεις παλι. dont worry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.