Προς το περιεχόμενο

φάγαμε άκυρο από Rapidshare

KonMan96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ίδιο είχα πάθει κ εγώ πριν κάνα δυο βδομαδες

θυμήθηκα το ποστ αυτό εδώ που χα διαβάσει πιο παλιά κ εστηλα κ εγώ μαιλ το ίδιο βράδυ που το χα ανακαλύψει

την επόμενη μέρα το πρωί μου απάντησαν ότι δεν στείλανε αυτοί πότε τέτοιο μαιλ κ μου αλαξανε τo pass..

δε φταίει η rapidshare αν είμαστε εμείς ανάπηροι η μας κλέβουν τα pass με τον έναν η τον άλλο τρόπο.

--------------------------------------------------------------------------

Hello,

the e-mail was not sent by RapidShare.com.

We strongly recommend not to reply with any requested information or to use

any links contained in the e-mail because it will redirect you to a phishing

site or an other consignee than RapidShare.com support.

As a Security measure we have changed your password:

====================

Login: *******

New password: *******

New e-mail: *******@*******.**

====================

Please login at:

https://ssl.rapidshare.com/premiumzone.html

We strongly suggest to change your password and email address.

We have been notified about e-mail messages that pretend to be sent by

[email protected].

These e-mails claim that the recipient's RapidShare premium account has to be

"validated", "ownership confirmed" or "were used in violation of our TOS".

Those messages may contain a link leading to a phishing website that looks

like RapidShare.com or request crucial verification information.

If you have a Rapidshare.com account do not enter your account information on

that website or send the requested information. If you already did and you are

now unable to login, please contact us at [email protected].

Generally you should never enter your login information on any websites other

than rapidshare.com. Your account information would most likely be stolen.

To determine if an e-mail was sent from Rapidshare.com please check the header

information and make sure that the return path is to [email protected]

and not any other sites.

Best regards,

Sara

RapidShare Support

Δημοσ.

o πιο κλασσικός τρόπος για να στο κλέψουν το pass είναι να έχουν ένα link που να παρουσιάζει μια σελίδα οπου το rapidshare σου ζητάει το pass για login, ακριβώς ίδιο όπως αν στο ζήταγε το rapidshare αν είχαν χαθεί τα cookies... μου έχει τύχει μια φορά και τελικά με ένα mail στο rapidshare μου το διορθώσαν άμεσα.

όσον αφορά το αν έχει γίνει χάλια η υπηρεσία, να πώ οτι 1,7mb/s (το limit της γραμμής μου) δεν είναι κάτι που το βρήσκεις έυκολα και για μένα που είμαι ένας άνθρωπος που θα χρειαστώ 1-2 gb την μέρα το πολύ, είναι πολύ χρήσιμο.. !!

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι απαντούν άμεσα... προσπαθώ να σκεφτώ όμως που διάολο με κλέψανε... έχω να βάλω τον κωδικό μου μήνες καθώς το κράτησε ο firefox και το xmarks...

Δημοσ.

Ναι, αν βρει κάποιος πώς γίνεται η δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση να μας πει. Μου έτυχε κι εμένα, και σίγουρα δεν ήταν απο κάποια σελίδα που βάζεις κωδικούς. Πιθανές περιπτώσεις μπορώ να φανταστώ, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε κάτι σίγουρο :P

Είναι δυνατή υποκλοπή με κάποιο τρόπο του password μέσω firefox? Γενικά χρησιμοποιώ Chrome, αλλά την μέρα που μου έτυχε πείραζα για ώρα κάτι linklists μου στον firefox μέχρι που...δεν μπορούσα να μπω.

Δημοσ.

Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί είδα και εγώ περίεργη κίνηση στον λογαριασμό μου, και από τα View Logs είδα 2 IP οι οποίες δεν είναι δικιές μου.Το περίεργο είναι ότι δεν έχω δώσει πουθενά τον λογαριαμό ούτε τον έβαλα σε καποιο site, κανα χρόνο δλδ δεν το έχω πειράξει, έστειλα πριν λίγο e-mail να δω τι θα γίνει

Δημοσ.

τις τελευταίες μέρες έγινε ο χαμός με το ίδιο γεγονός.. η rapidshare δεν μπορεί να βάλει ένα είδος ασφάλειας στο site να μην μπορούν να κλέβουν τους κωδικούς μας?

Υ.Γ. : Αλλάξτε κανένα pass οσο είναι ώρα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραία ! Σήμερα πήρα και το δικό μου suspend.

Η αλήθεια είναι ότι εχω σε 2-3 sites τα ίδια στοιχεία.

Εστειλα κλασσικά μήνυμα στο support και περιμένω απάντηση.

Λογικά, δεν πρέπει να φταίνε, την στιγμή που τελικά δεν απενεργοποιούν κανένα λογαριασμό.

Κάποιος άλλος κάνει την δουλειά και μπράβο για τις γνώσεις του.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Πόσοι από εμάς που "φαγαμε πόρτα" από το rapidshare, χρησιμοποιούμε το cryptload ή το Jdownload για κατέβασμα αρχείων;

Εκεί βάζεις username και password εάν έχεις premiere account.

Για να το παθαίνουμε τόσοι πολλοί, μάλλον κάτι κοινό έχουμε.

Δημοσ.

Οσοι λαβατε αυτο το email αν θελετε τσεκαρετε τη διευθυνση του αποστολεα.Λογικα θα πρεπει να φενεται οτι ο αποστολεας του μυνηματος δεν ειναι το rapidshare.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Από πολλές "τρύπες" μπορεί να κλέψουν κωδικούς. Στα προγράμματα όμως που ανέφερα και δίνεις τον κωδικό σου, αλλά και μπαίνεις στο rapid.

Μιά ιδέα μου ήλθε, γιατί είδα ότι τα κρούσματα αυξάνονται.

Απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, είμαι ο μόνος που τα χρησιμοποεί, γιατί δεν βλέπω απαντήσεις.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια!!!

Παω σημερα να κατεβασω απο το rapidshare και ζηταει κωδικο.Δινω τα στοιχεια μου και βγαζει μηνυμα account found,password is incorrect.Εστειλα ενα mail στο [email protected] και μου ηρθε η απαντηση:

Hello,

Your account has been suspended due to violations of our Terms of Use http://rapidshare.com/agb.html .

The reason for this suspension is uploading and downloading of copyrighted material.

Hence we reserve right to lock your account for further access.

The decision taken by rapidshare staff in this regard stands final and will not be reviewed further.

Refund for payment and any more reasons for suspensions will not given in any case.

Mirko

RapidShare Support

RapidShare AG

Gewerbestrasse 6

6330 Cham

Switzerland

Tel: 41 41 748 78 80

Fax: 41 41 748 78 99

Web: http://www.rapidshare.com

Email: [email protected]

Μπορω να κανω κατι γι αυτο;Ειναι γελοιο το θεμα,ποιος δεν κατεβαζει copyrighted material δηλαδη?

Δεν νομιζω να ειναι phising γιατι εγω εστειλα το email στο support.Το μονο που με παραξενευει ειναι οτι το email αποθηκευτηκε στα junk στο hotmail,ενω ολα τα αλλα που μου χουν στειλει με τα passwords και τα λοιπα,αποθηκευοντουσαν στα εισερχομενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...