Προς το περιεχόμενο

φάγαμε άκυρο από Rapidshare

KonMan96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Σήμερα στο μαιλ μου βρήκα το εξής μαιλ από τη Rapidshare:

Hello 360***8,

Your RapidShare account is being terminated due to violating the terms of service. Illegal downloads are being hosted on our servers, voiding our terms of service. We have detected and deleted these files, and are now in the process of terminating accounts that have downloaded or stored these files. This is to ensure that more illegal content does not appear on our servers. We do not support or encourage the usage of illegal programs, music, or other media. The terminated account will appear on Rapidshare servers for 2-3 days but you will not be granted access to it. The login data for the terminated account is:

==============================

Login: 360***8

Password: ******

==============================

* Please do not respond to this message as it is a automated service.

RapidShare.com Abuse Office

RapidShare AG | Gewerbestrasse 6 | CH-6330 Cham | Schweiz

Tel.: +41 41 748 78 80 | Fax: +41 41 748 78 99

Email: [email protected] | Web: http://www.rapidshare.com

Εμένα κανονικά ο λογαριασμός μου έληγε τον Αύγουστο!!!!!

Πήρε κανείς κανά παρόμοιο μαιλ???

Και να πεις ότι κατεβάζω και πολλά! Κυρίως σειρές. Όχι μουσική δηλαδή που το κυνηγάνε πιο πολύ...

Περιμένω τα σχόλια σας...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα... αν είναι αλήθεια όμως, τότε έκαναν το παν για να μας διώξουν από την εταιρία τους... άντε οι αλλαγές στην ποσότητα την μέρα ήταν ενοχλητικές αλλά παλευόταν.

Αυτό τώρα ακυρώνει την έννοια του premium λογαριασμού

Δημοσ.
We do not support or encourage the usage of illegal programs, music, or other media.

Προς θεού όχι, απλά κοντέψατε να γίνετε μονοπώλειο λόγο αυτών!

Τα στοιχεία του account είναι τα σωστά;

Δημοσ.

Τωρα το θυμηθηκαν τα βουρλα ? Εχουν ολοκληρα Petabytes με πειρατικο υλικο...μας δουλευουν ?

Ασε που τωρα τελευταια ειχαν καταντησει σπαστικοι.... υπαρχουν τοσα αλλα sites με τον ιδιο σκοπο...

Δημοσ.

Πράγματι τα δύο email είναι πανομοιότυπα. Γενικά το rapidshare έχει στην πολιτική του το κλείσιμο account λόγω κατεβάσματος πειρατικού υλικού?

• Super Moderators
Δημοσ.

Το mail είναι κατά πάσα πιθανότητα ψεύτικο. Επικοινώνησε με το support του rapidshare.

Δημοσ.

Παιδιά πάντως και γω αντιμετώπισα κάτι αντίστοιχο σήμερα , όμως χωρίς να μου στείλουν Mail.

Όταν πάω να κάνω Premium Login μου βγάζει μήνυμα "The Account has been found, but the password is incorrect."

Έχω 2 λογαριασμούς και παίρνω το ίδιο μήνυμα και στους δυο.

Μου φαίνεται περίεργο να μου καναν phising και στους δυο λογαριασμούς....

Έχω forthnet. Μήπως παίχτηκε τίποτα forthnet-rapidshare??

Δημοσ.

phishing for the win, εμένα τον τελευταίο καιρό με έχουν ταράξει Eurobank και Πειραίως... και άμα κοιτάξεις τα url κάνει μπαμ... πάντως σε λίγο πιο αρχάριους χρήστες, χρυσές δουλειές θα κάνουν :fear:

Δημοσ.

αφού ρε παιδιά έχει πάνω απο 10 σελίδες αυτη τη στιγμή online που κάνουν Phising τους κωδικούς. Προσέξτε να λέει μόνο rapidshare πάνω. Επίσης μια φορα να κανεις Login στη rapidshare μετά ο κωδικός μένει στο cookie της rapidshare. Αν στον ξαναζητήσει δεν βρίσκεσαι στη rapidshare

Δημοσ.
Παιδιά πάντως και γω αντιμετώπισα κάτι αντίστοιχο σήμερα , όμως χωρίς να μου στείλουν Mail.

Όταν πάω να κάνω Premium Login μου βγάζει μήνυμα "The Account has been found, but the password is incorrect."

Τους λογαριασμους τους εχεις κλειδωμενους ?

Δημοσ.

κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω με τη ραπιντ και forthnet. μου ειχαν κανει reset στο password γιατι λεει ειχαν δει οτι μοιραζονταν ο λογαριασμος μου. μου εχαν στειλει μαιλ μετα απο λιγο που ελεγε και τις ip που συνδεονταν . το παραξενο ηταν οτι ολες οι ip ηταν της forthnet. δηλ ο λογαριασμος μουτ εγινε hacked απο καποιον που ηταν και αυτος στη φορτθνετ ?. τελικα ανακαλυψα οτι εφταιγε ο proxy της forthnet που χρησημοπιουσα στον browser . κατεβαζα κατι αρχεια με download manager χωρις proxy και ταυτοχρονα αλλα απο firefox με proxy. ετσι φαινοντουσαν διπλες ip του proxy και του router.

ακομα ποιο περιεργο ηταν οτι δοκιμασα να κατεβασω κατι ως free με proxy και χωρις ταυτοχρονα και τοτε εβλεπε και τις 2 ip και δεν με αφηνε.

αν παλι παω να κατεβασω κατι με proxy μου λεει συχνα οτι δεν μπορω γιατι η ip κατεβαζει ηδη , που ειναι ομως απο αλλο χρηστη φορθνετ που χρησημοποιει τον proxy.

δηλ αν εισαι free user βλεπει οτι εχεις ip απο το ρουτερ σου και απο τον proxy σου ταυτοχρονα και δε σε αφηνει να κατεβασεις διπλα αρχεια αλλα αν εισαι premium δεν βλεπει τις ip μαζι και θεωρει οτι μοιραζεται ο λογαριασμος.

Δημοσ.

Μάλλον έγινα ο "physherman's friend" ;)

Μου έστειλαν: Dear Customer,

"This is an automated notification.

We have noticed suspicious activities regarding your RapidShare.com account ********.

In order to protect your account from unauthorized access, we have changed your password and reset the e-mail address to the one this message is sent to. "

Όλα οκ και πάλι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...