Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η γνωμη σας για το Νοτη Σφακιανακη?

Hellaslover

Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...

• Θετική
    • μου περνά αδιάφορος
    • Αρνητική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν χαρακτηρας, αποψεις κλπ ειναι οτι ναναι, οπως και ενα μεγαλο ποσοστο απο καλλιτεχνες -ειτε λαικοι, ειτε και καλα εντεχνοι, ειτε ροκ". Πολυ απλα δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να τον ακουει τι παπαριες λεει η να τον θεωρει προτυπο η να συμφωνει μαζι του. Ειναι ας πουμε κατι σαν το Λαζοπουλο. Κριτικαρω τους παντες και πανω απολα το συστημα, ανεξαρτητα αν ειμαι κι εγω ενα μερος του και συμμετεχω σε αυτο ενσυνειδητα. Απλα ο Λαζοπουλος το κριτικαρει πιο πειστικα ωστε να ξεγελιουνται αρκετοι για το ποιον του -και να τον τοποθετουν στη λιστα με την ποιοτητα ανθρωπου και χαρακτηρα και καλλιτεχνη-, ενω ο Σφακιανακης το κριτικαρει με πιο αστειο και απροκαλυπτο τροπο με αποτελεσμα να γελουν ακομα και οι μετριου νοημοσυνης ανθρωποι με τη σταση του αυτη.

Σαν τραγουδιστης να με συγχωρουν μερικοι αλλα ειναι μεγας. Ειναι απτους λιγους που τραγουδησαν τραγουδια και η φωνη τους εδειχνε οτι το ζουνε το τραγουδι και δεν το απαγγελουν για μερικες χιλιαδες ευρω. Μιλαμε για σειρα ασματων και αξιολογων τραγουδιων. Και σας μιλα ενας που βαριεται ελεινα την ελληνικη λαικη μουσικη. Ο αετος, σωμα μου, γυφτισσα μεσα,θελω να σε ξαναδω, να χαρεις, προσφυγας, φεγγαρακι μου, ναυαγια, να ξαναρθεις, χειμωνας ειναι, ανησυχω, φως μου, ειναι μονο λιγα απτα πολυ ωραια τραγουδια που εχει πει κατα το παρελθον, γιατι τελευταια συμφωνω πως εγινε βαρετος και εχει φθινουσα πορεια.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός,οτι υπερασπίζεστε την άποψη "επιρρεάζει" κόσμο και σας βρίσκω κάθετα αντίθετους στην ελευθερία λόγου.Δε με ενδιαφέρει αν ο άλλος δε μπορεί να ξεχωρίσει το λάθος από το σωστό το θέμα είναι εγώ τι κάνω.Από όλα τα σούργελα που βγαίνουν κατα καιρούς στο χαζοκούτι ο Σφακιανάκης σας πείραξε.Έχει ακραίες απόψεις κ δε συμφωνώ με πολλές από αυτές αλλά λεω ΟΧΙ στη λογοκρισία.Ας πεί οτι λέει κι ακόμα περισσότερα.Αν ήταν έτσι στους πολιτικούς θα έπρεπε να έχουμε βάλει φίμωτρο εδώ και καιρό.Ευτυχώς δεν είναι έτσι και τουλάχιστον αυτοί που έχουν τη στοιχειώδη κοινή λογική μπορούν να καταλαβαίνουν πότε ο άλλος λέει κοτσάνες,πότε μιλάει σοβαρά και πότε κάνει χαβαλέ.Οι υπόλοιποι είναι χαμένοι από χέρι κι ακόμα κι ο "σκοταδισμός" δε θα τους βοηθούσε.Το αντίθετο μάλιστα.

Δημοσ.
Καιρό περίμενα την στιγμή που θα διαφωνήσω κάθετα με το alter. :P

Τον Σφακιανάκη τον θεωρώ επιεικώς ηλίθιο σε βαθμό επικινδυνότητας.

Αξέχαστες ατάκες τύπου: "ξυπνάτε ρε, σε λίγο οι Αλβανοί θα φτιάξουν κόμμα" αρμόζουν σε ανθρώπους διανοητικής καθυστέρησης.

(ο χαρακτηρισμός ίσως αδικεί τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν τέτοιο πρόβλημα υγείας).

Σαν τραγουδιστή δεν τον κρίνω, μου είναι αδιάφορο το συγκεκριμένο λαϊκό στυλάκι που πουλάει.

Δεν ειναι λαικο τραγουδι αυτο βρε @liopyr... δεν υπαρχει σημερα

λαικο τραγουδι.

Δημοσ.
Δεν ειναι λαικο τραγουδι αυτο βρε @liopyr... δεν υπαρχει σημερα

λαικο τραγουδι.

Λαϊκό στυλάκι είπα, δεν έκανα καν λόγο για μουσική. :P

Δημοσ.

Σαν μουσικος που είμαι πιστευω ποσ έχει καλη φωνη.Επισεις ειναι εμφανσιμος και(για το ψωναρα) το εχουμε αυτο οι καλητεχενες.....................<ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΣ?

Δημοσ.

Σαν τραγουδιστης αριστος στο ειδος του αλλα να μενει εκει για να μη εκτιθεται

Οπως και ο οποιοσδηποτε διασημος πρεπει να μενει στο ειδος του και μονο

Δημοσ.
Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός,οτι υπερασπίζεστε την άποψη "επιρρεάζει" κόσμο και σας βρίσκω κάθετα αντίθετους στην ελευθερία λόγου.Δε με ενδιαφέρει αν ο άλλος δε μπορεί να ξεχωρίσει το λάθος από το σωστό το θέμα είναι εγώ τι κάνω.Από όλα τα σούργελα που βγαίνουν κατα καιρούς στο χαζοκούτι ο Σφακιανάκης σας πείραξε.Έχει ακραίες απόψεις κ δε συμφωνώ με πολλές από αυτές αλλά λεω ΟΧΙ στη λογοκρισία.Ας πεί οτι λέει κι ακόμα περισσότερα.Αν ήταν έτσι στους πολιτικούς θα έπρεπε να έχουμε βάλει φίμωτρο εδώ και καιρό.Ευτυχώς δεν είναι έτσι και τουλάχιστον αυτοί που έχουν τη στοιχειώδη κοινή λογική μπορούν να καταλαβαίνουν πότε ο άλλος λέει κοτσάνες,πότε μιλάει σοβαρά και πότε κάνει χαβαλέ.Οι υπόλοιποι είναι χαμένοι από χέρι κι ακόμα κι ο "σκοταδισμός" δε θα τους βοηθούσε.Το αντίθετο μάλιστα.

Η ελευθερία του λόγου είναι ύψιστο και ουσιώδες συστατικό μιας ελεύθερης κοινωνίας.

Το θέμα πως τη χρησιμοποιείς και δια μέσου ποιου τεχνάσματος.

Είμαι idol τραγουδιστής, ας πω και δυο βαρύγδουπες αληθοφανείς κοτσάνες και όποιος πίστεψε πίστεψε.

Είμαι idol μανεκέν ας γίνω και βουλευτίνα (Ιταλία).

Το θέμα είναι να καταθέτεις τον λόγο σου και πειστικά επιχειρήματα.

Όχι την προβολή σου και τον image maker σου για να μου πεις κάτι που εγώ και εσύ πχ. μπορείς να το κρίνεις.

Όμως πάντα θα υπάρχουν και τα άτομα τα οποία ακολουθούν το "τραγουδιστικό" πρότυπό τους σε ότι και να πει. (αρχή της εξελικτικής ψυχολογίας). Το ίδιο ισχύει και στον αθλητισμό και στην πολιτική (αρχή του προτύπου και της ψυχολογίας των μαζών).

Προσωπικά είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου. Το θέμα είναι ποιος και για ποιο λόγο χρησιμοποιεί αυτή την ελευθερία που στο κάτω κάτω είναι δικαίωμά του.

Μόνο προσοχή το ίδιο υπερασπίζονταν δημοσίως και οι πρώτες ναζιστικές ομάδες στη Γερμανία του 1938,

το ίδιο υπερασπίζονται και οι κομματοτρεχάμενοι στις φοιτητικές εκλογές (μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος)

το ίδιο υπερασπίζονται και άλλες ομάδες μόνο που κρύβονται πίσω από τα αγαθά της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.

Αυτά για το παραπάνω παραλήρημα "ελευθερίας του λόγου", που κανένας δεν το αρνείται σε κανένα Σφακιανάκη, όπως και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας σε εμένα και σε εσένα και οποιοδήποτε που θέλει να πει την άποψή του. (Death Lord μην το πάρεις προσωπικά με αφορμή το θέμα "ελευθερία" απαντώ, που τελευταία την χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε για να υποστηρίξει τις ποιο ανελεύθερες προτάσεις του).

Όπως εγώ κρίνομαι ως nurse στο insomnia forum, ο Σφακιανάκης ως τι θέλει να κριθεί;;

Α και ο John Lennon χρησιμοποίησε την επιρροή του ως πρότυπο εναντίον του πολέμου και μπράβο του. Ο Σφακιανάκης για ποιο θέμα χρησιμοποιεί τη δύναμη αυτή;

Και ξαναλέω ως φωνή καλός και ας παραμείνει στο τραγούδι. Ειδάλλως ας βγει στην πολιτική.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο,τι ''μπούρδα'' λέει αν λέει μπούρδα δεν είναι απλά η απάντηση του τη σε μια συνέντευξη μιας εκπομπής;Τον ρωτάνε π.χ. γουστάρεις ναρκωτικά;Ναι γουστάρω, τα χρησιμοποιώ αλλά δεν θέλω να καπνίζει ο γιος μου.Λέμε τώρα...άποψη του είναι.Κάτι πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις.Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; =ρ

Το ίδιο και η Άντζελα.Οκ μπορεί να λέει μπούρδες αλλά και τα είδη υγιεινής είναι εύγεστα.Αν εσένα δεν σου αρέσουν μη τα τρως. =ρ

Θα μου πεις γιατί βγαίνει στη τηλεόραση.Ε ποιός θα βγει εγώ;Τι είμαι εγώ;Anyway..πάω να κάνω μπάνιο, βρωμάω.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ο,τι ''μπούρδα'' λέει αν λέει μπούρδα δεν είναι απλά η απάντηση του τη σε μια συνέντευξη μιας εκπομπής;Τον ρωτάνε π.χ. γουστάρεις ναρκωτικά;Ναι γουστάρω, τα χρησιμοποιώ αλλά δεν θέλω να καπνίζει ο γιος μου.Λέμε τώρα...άποψη του είναι.Κάτι πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις.Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; =ρ

Το ίδιο και η Άντζελα.Οκ μπορεί να λέει μπούρδες αλλά και τα είδη υγιεινής είναι εύγεστα.Αν εσένα δεν σου αρέσουν μη τα τρως. =ρ

Θα μου πεις γιατί βγαίνει στη τηλεόραση.Ε ποιός θα βγει εγώ;Τι είμαι εγώ;Anyway..πάω να κάνω μπάνιο, βρωμάω.

Συνήθως την τελευταία δεκαετία πάνε κατόπιν προ-συμφωνίας.

Πχ δεν θα με ρωτήσεις για πολιτικά θέματα εκτός εάν το ξεκινήσω εγώ.. κλπ.

Πως είναι δυνατό ο ίδιος δημοσιογράφος τον ένα καλλιτέχνη να τον ξετινάζει πχ στην προσωπική του ζωή και στον άλλο (που έχει προσωπική ζωή) να τον πηγαίνει περί ανέμων και υδάτων. (Πάντα συνεννοούνται οι μάνατζερ και δισκογραφικές για το περιεχόμενο μιας συνέντευξης)

Συνεννόηση είναι επίσης να γίνει και μια συνέντευξη για να "σκανδαλίσεις" το κοινό σου και να ξαναέρθεις στο προσκήνιο... κλπ

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας τραγουδιστής σαν το Σφακιανάκη πηγαίνει σαν το πρόβατο για τη σφαγή.... (μπορεί να αποτελεί την εξαίρεση).

Δημοσ.

14 θετικοί ψήφοι για έναν μαλάκα????

Ειδικά όταν ακούω εκείνο το τραγούδι ''Και σαν ευαίσθητο παιδί, παράπονο με πιάνει...'' ξερνάω ότι έχω φάει.

Δημοσ.

εγω εψαχνα να βρω το τραγουδι αυτο στο youtube και δεν το βρηκα.Μηπως μπορει καποιος να στειλει ενα λινκ?Αντιθετως βρηκα ενα αλλο που απο τους στιχους που ακουσα μου φαινεται καλυτερο απο του σφακιανακη και ας μην γνωριζω τον καλλιτεχνη!!!http://www.youtube.com/watch?v=9zri8fLXf0I.

Δημοσ.
Μαλακοαπορία της στιγμής: γιατί οι περισσότεροι μεταλλάδες άκουγαν φανατικά Σφακιανάκη;

Είναι άμεσα αλληλένδετα.

Ο Νότης τραγούδαγε stairway to heaven & soldier of fortune, και ο Ian Gillan έπαιξε με τον Ρακιτζή. :shock:

Η μαλακία δεν έχει όρια που λέμε.

Επίσης συχνά κάποιοι μεταλλάδες εποχής με 6 κιλά ψαλλίδα και 15 καυλόσπυρα σε κάθε μάγουλο έπαιρναν χαμπάρι πως κάτι πρέπει να γίνει για να σκοράρουν.

Και το Νότης έμοιαζε σαν εύκολη στροφή πριν πέσουν με τα μούτρα στα βαριά σκυλιά και ελαφριά βρακιά.

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...