Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η γνωμη σας για το Νοτη Σφακιανακη?

Hellaslover

Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...

• Θετική
    • μου περνά αδιάφορος
    • Αρνητική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρά είναι ο Νότης... [..]

Καιρό περίμενα την στιγμή που θα διαφωνήσω κάθετα με το alter. :P

Τον Σφακιανάκη τον θεωρώ επιεικώς ηλίθιο σε βαθμό επικινδυνότητας.

Αξέχαστες ατάκες τύπου: "ξυπνάτε ρε, σε λίγο οι Αλβανοί θα φτιάξουν κόμμα" αρμόζουν σε ανθρώπους διανοητικής καθυστέρησης.

(ο χαρακτηρισμός ίσως αδικεί τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν τέτοιο πρόβλημα υγείας).

Σαν τραγουδιστή δεν τον κρίνω, μου είναι αδιάφορο το συγκεκριμένο λαϊκό στυλάκι που πουλάει.

Δημοσ.
Καιρό περίμενα την στιγμή που θα διαφωνήσω κάθετα με το alter. :P

σημειώστε μέρα και ώρα... η επόμενη διαφωνία σε 20 χρόνια πάλι.. :-D

Δημοσ.

Κάποτε ηταν στους τοπ εποχές 96 2000 το πολύ.

Ενα κομμάτι βασικά έβγαλε και την ειδε.

Αδιάφορο με αφήνει εμενα προσωπικά οπως και καθε τέτοιου ειδους "καλλιτέχνης"

Δημοσ.

Μου είναι αδιάφορος. Δεν ακούω τέτοια είδη μουσικής. Όσον αφορά τη προσωπικότητα του, πιστεύω πως έχει πετάξει πολλά διαμάντια κατά καιρούς, δεν τα βλέπω με κακό μάτι όμως. Βλέπω καμιά ατάκα του στο youtube και γελάω. Σε σύγκριση βέβαια με άλλους "καλλιτέχνες" στυλ Νίνο, καλύτερος ο Σφακιανάκης.

Δημοσ.

Μου είναι αδιάφορος. Δεν ακούω τέτοια είδη μουσικής. Όσον αφορά τη προσωπικότητα του, πιστεύω πως έχει πετάξει πολλά διαμάντια κατά καιρούς, δεν τα βλέπω με κακό μάτι όμως. Βλέπω καμιά ατάκα του στο youtube και γελάω. Σε σύγκριση βέβαια με άλλους "καλλιτέχνες" στυλ Νίνο, καλύτερος ο Σφακιανάκης.

ε ναι.

Αν και αποτι ακούω απο τον κολλητό μου (μεταλλας ειναι) ειναι μαζι στο στρατό ρόδο και εχει σχηματίσει καλη άποψη. :-)

Σφακιανάκης = αξία για αρκετούς λάτρες αυτης της μουσικης να το πούμε :lol:

Δημοσ.
"ΝΤΡΟΠΗ είναι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να προσέχει τι κάνει γιατί επηρρεάζει κόσμο"

Μακράν ο πιό ανόητος τρόπος σκέψης.Ο κόσμος δηλαδή που επιρρεάζεται από τις λανθασμένες απόψεις είναι άβουλο ον;Καλά να πάθει τότε.:devil:

Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος δεν διαθέτει το ελάχιστο μυαλό και την ελάχιστη ωριμότητά να κρίνει το οτιδήποτε βλέπει και ακούει.Η διαφήμιση και η προβολή στην τηλεόραση πολλές φορές επηρεάζει ακόμη και άτομα υγιή νοητικά πόσο δε περισσότερο άτομα μικρής ηλικίας που δεν έχει "πήξει" ακόμη το μυαλό τους για παράδειγμα ή άτομα χωρίς ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα.Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος ζει και αναπνέει από τα λεγόμενα του εκάστοτε ειδώλου του..Πόσος κόσμος ακολουθεί με κλειστά μάτια το οτιδήποτε βλέπει στην τηλεόραση..Ξέρω παιδί που αφήνει φαβορίτα σαν τον Νότη για να του μοιάζει :lol:..υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα..και για να ξεφύγουμε λίγο από τον Νότη ξέρω γύρω στα 1000 άτομα που πάει και αγοράζει ρούχα 2000€ πανάκριβα,πάει γυμναστήριο και παίρνει απαγορευμένες ουσίες για να γίνει "φέτες",πληρώνει κομμωτήριο 200ευρώ για να μοιάζει σε κάποιον από αυτούς που βλέπει στην TV και άλλους τόσους που πολλά από αυτά που κάνουν είναι οφθαλμοφανέστατα επιρροή από trends που παρουσιάζονται στην TV.Για να μην επεκταθώ και θίξω και άλλα πράγματα

(imho οι 8/10 gay ακολούθησαν το πίσω μονοπάτι :lol: λόγω των προτύπων τους που βλέπουν στην τηλεόραση καθώς τους πέρασαν ότι κάτι τέτοιο είναι "cool")

Κακώς για εμένα ο οποιοσδήποτε προβάλλεται στην τηλεόραση ασκεί επιρροή σε πολύ κόσμο..και ναι από τη μία καλά να πάθουν που λες και εσύ αλλά από την άλλη έχει υποχρέωση ο καλλιτέχνης σαν άνθρωπος του πολιτισμού γνωρίζοντας το αυτό τουλάχιστον να προσέχει σε τι θέματα αναφέρεται κάθε φορά που μιλάει.Και μερικά από τα θέματα που μιλάει ο Νότης(εθνικιστικού χαρακτήρα κτλ) καλύτερα να αφήσει το ανώριμο ή άβουλο όν να κατασταλάξει μόνο του παρά να του δώσει την κατεύθυνση.

Δημοσ.
Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος δεν διαθέτει το ελάχιστο μυαλό και την ελάχιστη ωριμότητά να κρίνει το οτιδήποτε βλέπει και ακούει.Η διαφήμιση και η προβολή στην τηλεόραση πολλές φορές επηρεάζει ακόμη και άτομα υγιή νοητικά πόσο δε περισσότερο άτομα μικρής ηλικίας που δεν έχει "πήξει" ακόμη το μυαλό τους για παράδειγμα ή άτομα χωρίς ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα.Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος ζει και αναπνέει από τα λεγόμενα του εκάστοτε ειδώλου του..Πόσος κόσμος ακολουθεί με κλειστά μάτια το οτιδήποτε βλέπει στην τηλεόραση..Ξέρω παιδί που αφήνει φαβορίτα σαν τον Νότη για να του μοιάζει :lol:..υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα..και για να ξεφύγουμε λίγο από τον Νότη ξέρω γύρω στα 1000 άτομα που πάει και αγοράζει ρούχα 2000€ πανάκριβα,πάει γυμναστήριο και παίρνει απαγορευμένες ουσίες για να γίνει "φέτες",πληρώνει κομμωτήριο 200ευρώ για να μοιάζει σε κάποιον από αυτούς που βλέπει στην TV και άλλους τόσους που πολλά από αυτά που κάνουν είναι οφθαλμοφανέστατα επιρροή από trends που παρουσιάζονται στην TV.Για να μην επεκταθώ και θίξω και άλλα πράγματα

(imho οι 8/10 gay ακολούθησαν το πίσω μονοπάτι :lol: λόγω των προτύπων τους που βλέπουν στην τηλεόραση καθώς τους πέρασαν ότι κάτι τέτοιο είναι "cool")

Κακώς για εμένα ο οποιοσδήποτε προβάλλεται στην τηλεόραση ασκεί επιρροή σε πολύ κόσμο..και ναι από τη μία καλά να πάθουν που λες και εσύ αλλά από την άλλη έχει υποχρέωση ο καλλιτέχνης σαν άνθρωπος του πολιτισμού γνωρίζοντας το αυτό τουλάχιστον να προσέχει σε τι θέματα αναφέρεται κάθε φορά που μιλάει.Και μερικά από τα θέματα που μιλάει ο Νότης(εθνικιστικού χαρακτήρα κτλ) καλύτερα να αφήσει το ανώριμο ή άβουλο όν να κατασταλάξει μόνο του παρά να του δώσει την κατεύθυνση.

Σε ολα σωστός αλλα εκει που είπες για τους γκέι μας τα χάλασες λιγο.

που το ξέρεις εσυ?Δεν πιστεύω να εισαι ενας απο αυτούς?:lol::lol:

Δημοσ.
Σε ολα σωστός αλλα εκει που είπες για τους γκέι μας τα χάλασες λιγο.

που το ξέρεις εσυ?Δεν πιστεύω να εισαι ενας απο αυτούς?:lol::lol:

Δεν το ξέρω.Η γνώμη μου είναι αλλά την γράφω σε σπόιλερ να μην επηρεάσω!:lol:

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά αν σας ρωτήσουν στην τηλεόραση την γνώμη σας για την κατάσταση του κράτους δεν θα την πείτε? Θ πείτε ''δεν ξέρω, εγώ ότι μου πουν οι αρμόδιοι λέω''. Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει?

Δημοσ.
Δηλαδή παιδιά αν σας ρωτήσουν στην τηλεόραση την γνώμη σας για την κατάσταση του κράτους δεν θα την πείτε? Θ πείτε ''δεν ξέρω, εγώ ότι μου πουν οι αρμόδιοι λέω''. Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει?

Αν ήμουν διάσημο πρόσωπο θα απαντούσα:

Αυτή την ερώτηση καλύτερα να την κάνετε σε αυτούς που διοικούν..ποιά είναι η κατάσταση το ξέρει πολύ καλά ο καθένας.Δεν θα καθόμουν να ανέλυα ολόκληρη την ιδεολογία μου κτλ κτλ..Είπαμε ο καθένας είναι καλό να είναι ο εαυτός του και να είναι αυθόρμητος...αλλά ο άλλος είναι μ@βλάκ@ς δεν πρέπει να κρατηθεί λίγο και να προσέχει τι λέει;Προτιμώ τον Σάκη που του τα γράφουνε σε χαρτάκι:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Όταν είσαι στη θέση να επηρεάζεις τους άλλους με μια συνέντευξη για σοβαρά θέματα και με αληθοφανή επιχειρήματα... Τότε είσαι λίγο ως πολύ επικίνδυνος.

Δεν θα ξεχάσω τον πωρωμένο ανιψιό μου να μου αναμασάει συμπεράσματα του Σφακ.. άσχετα εάν του έδινα επιχειρήματα για το αντίθετο.

Πιστέψτε με ο ανιψιός μου δεν ήταν ο μόνος.

Το καλύτερο το είπε κάποιος πιο πρην. "Καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει"

Από την άλλη πάλι καλά που δεν είχε πρότυπο τον Φλωρινιώτη, Νινο, Τσαλίκη ή κανένα άλλο με την τηλεόραση σήμερα...

Νομίζω ότι ζούμε καταστάσεις απόλυτης υποβάθμισης του μυαλού μας και της παιδείας μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...