Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η γνωμη σας για το Νοτη Σφακιανακη?

Hellaslover

Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...

• Θετική
    • μου περνά αδιάφορος
    • Αρνητική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω με τον κυροκοκορο οτι λιγο πολυ ολοι στη show biz ειναι ψωνια εκτος απο μερικους Τερζης- Καρρας για παραδειγμα, και η αληθεια ειναι οτι αν καποιος εχει το δικαιωμα να ειναι ψωνιο αυτος ειναι ο Νοτης. Κακα τα ψεματα σχεδον καθε τραγουδι ειναι επιτυχια και οτι τραγουδαει εχει νοημα, και απο φωνη σχιζει μη λεμε οτι θελουμε... Το θεμα ειναι οτι κανει τον απλο ενο δεν ειναι. Θα τον πηγαινα περισσοτερο να λεγε εχω δουλεψει σκληρα για να 'μαι αυτος που ειμαι, ειμαι μαγκας και ψωνιο και οποιος με γουσταρει

Τους στιχους του "αδερφε μου" τους εχει γραψει ο ιδιος αραγε; Δε μπορω να βρω καμμια πληροφορια για αυτο το τραγουδι...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά μην νομίζεις οτι το χαμηλό προφίλ δεν είναι ψωνίστικο. Είναι σαν να λες "Το ξέρω οτί είμαι μεγάλος αλλά αφήνω τους άλλους να το λένε." Ακόμα και ο Τερζής και ο Καρράς ψωνάρες είναι. Είναι η φύση του επαγγέλματος τέτοια. Πως κρατάν το μικρόφωνο αν δεν ξέρουν ήδη ότι έχουν καλή φωνή και δεν πιστευουν στον εαυτό τους? Πως βάζουν στο στόμα τους μεγάλα τραγούδια αν δεν ξέρουν οτί μπορούν να το καταφέρουν? Σε αυτά τα επαγγέλματα ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ψώνιο.

Δημοσ.

Όσο ταλέντο του έδωσε ο θεός του το στέρησε σε μυαλό...

Είναι τραγικό να γίνεσαι κριτής των πάντων πόσο τι περισότερο να βγαίνεις και να μιλάς στην τηλεόραση την ώρα που σαν στάρ και διάσημος μπορείς να επηρεάσεις κόσμο.

Δεκτές όλες οι απόψεις του αν και σχεδόν το 99% από αυτές δεν με βρίσκουν σύμφωνο αλλά το να βγαίνεις κάθε τρείς και λίγο να μιλάς για όλα όταν έχεις επιροή σε κάποια μερίδα κόσμου είναι από τα πιό ηλίθια πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος.Και να ήταν πολιτικός θα το καταλάβαινα,θα ήταν η δουλειά του.Αλλά δεν είναι και στο ρόλο του "είμαι γνωστός και βγαίνω λέω την γνώμη μου για όλα" προτιμώ τον Αλέφα.

Δημοσ.

Το γεγονός οτι, από εκεί που ήταν το απόλυτο νούμερο 1, ξέπεσε στην αφάνεια εν μια νυκτί, πιστεύω τα λέει όλα.

Δημοσ.

Είναι τραγικό να γίνεσαι κριτής των πάντων πόσο τι περισότερο να βγαίνεις και να μιλάς στην τηλεόραση την ώρα που σαν στάρ και διάσημος μπορείς να επηρεάσεις κόσμο.

Δεκτές όλες οι απόψεις του αν και σχεδόν το 99% από αυτές δεν με βρίσκουν σύμφωνο αλλά το να βγαίνεις κάθε τρείς και λίγο να μιλάς για όλα όταν έχεις επιροή σε κάποια μερίδα κόσμου είναι από τα πιό ηλίθια πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος.Και να ήταν πολιτικός θα το καταλάβαινα,θα ήταν η δουλειά του.Αλλά δεν είναι και στο ρόλο του "είμαι γνωστός και βγαίνω λέω την γνώμη μου για όλα" προτιμώ τον Αλέφα.

Γιατί να μην λεεί την γνώμη του στην τηλεόραση. Εδώ την λένε οι πολιτικοί που μας έχουν κατακλέψει και μας δουλευουν μεσα στα μουτρα. Ο κάθε άνθρωπος έχει γνώμη. Και αφού τον ρωτάν την λεεί. Άλλωστε γι αυτό γίνεται μια συνεντευξη. Για να απαντήσει κάποιος σε πραγματα που τον ρωταν.

Δημοσ.

το απο το μια νύχτα έπεσε...ειναι λιγάκι υπερβολικό..το τι συμβαίνει στην ελληνική μουσική το βλέπετε κ γιατί γίνονται ετσι τα πράγματα..

σαν φωνή προσωπικά με στέλνει ακόμα κ ειναι ο μοναδικός έλληνας τραγουδιστής (μην ξανακουσω πουθενα το καλλιτεχνης γιατι...) που παρακολουθώ και θα παρακολουθώ...οσων αφορα τις αποψεις του απλως ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!!Δεν με ενδιαφερει κανενος τραγουδιτή,ζωγράφου,ηθοποιου η άποψη του για τα πράγματα...

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφερει κανενος τραγουδιτή,ζωγράφου,ηθοποιου η άποψη του για τα πράγματα...

Ενδιαφέρων μιάς και οι καλλιτέχνες ασχολούνται με τα γεγονότα μέσω της τέχνης τους...άρα δεν σε ενδιαφέρει η τέχνη κανενός.

Δημοσ.
Γιατί να μην λεεί την γνώμη του στην τηλεόραση. Εδώ την λένε οι πολιτικοί που μας έχουν κατακλέψει και μας δουλευουν μεσα στα μουτρα. Ο κάθε άνθρωπος έχει γνώμη. Και αφού τον ρωτάν την λεεί. Άλλωστε γι αυτό γίνεται μια συνεντευξη. Για να απαντήσει κάποιος σε πραγματα που τον ρωταν.

Πίστεψέ με αν δεν το προκαλείς δεν σε ρωτάνε.Να πεί για τα καλλιτεχνικής φύσεως τη γνώμη του.Όχι για το οτιδήποτε.Όπως επίσης αν σε ρωτήσουν κάτι άσχετο μπορείς να απαντήσεις και δεν είμαι εγώ αρμόδιος να απαντήσω για κάτι τέτοιο ή να πείς ένα απλό συμφωνώ διαφωνώ και να το λήξεις εκεί αντί να αναλύσεις μ@λ@κία έχεις στο κεφάλι.Οι πολιτικοί οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι περισσότερο μορφωμένοι από τον Νότη και είναι και η δουλειά τους να εκτίθουν τις απόψεις τους στο κοινό που τους εκλέγει.Εννοώ για τα πολιτικά-κοινωνικά θέματα που μιλάει ο Νότης.Αν δώ πολιτικό(ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)να σχολιάζει ότι καλλιτεχνικό υπάρχει και δεν υπάρχει εννοείται θα τον κράξω και αυτόν.Ο καθένας στον τομέα του!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Νότης... στην τιβι όλοι χάνουν... μέχρι και ο Πλούταρχος προχτές στον Θέμο.

Δημοσ.
Πίστεψέ με αν δεν το προκαλείς δεν σε ρωτάνε.Να πεί για τα καλλιτεχνικής φύσεως τη γνώμη του.Όχι για το οτιδήποτε.Όπως επίσης αν σε ρωτήσουν κάτι άσχετο μπορείς να απαντήσεις και δεν είμαι εγώ αρμόδιος να απαντήσω για κάτι τέτοιο ή να πείς ένα απλό συμφωνώ διαφωνώ και να το λήξεις εκεί αντί να αναλύσεις μ@λ@κία έχεις στο κεφάλι.Οι πολιτικοί οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι περισσότερο μορφωμένοι από τον Νότη και είναι και η δουλειά τους να εκτίθουν τις απόψεις τους στο κοινό που τους εκλέγει.

Όλοι μας έχουμε άποψη για τα πραγματα και φυσικά την λέμε δημόσια. Οι πολιτικοι δεν λενε την αποψή τους μας δουλευουν. Οταν το Σακης απαντούσε με ένα ναι και με ένα όχι λέγαμε ότι δεν έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε δηλαδή. Να έχουμε χαζοχαρούμενους καλλιτέχνες που για να μην χαλασουν το image τους να λένε ένα ναι και ένα όχι. Αυτό είναι καλλιτεχνης...έχω προσωπικότητα, έχω άποψη και την εκφράζω ΔΗΜΟΣΙΑ είτε με την τέχνη μου είτε απλά. Και εγώ θα έκραζα έναν πολιτικό αν μιλούσε για καλλιτεχνικά σε μια συνεντευξή όχι γιατι δεν θέλω να μάθω την γνώμη του αλλά γιατί έχει σημαντικότερα θέματα να πει(τι διαολο...πολιτικος είναι).

Δημοσ.

kurokokoro η δουλεια του καλιτεχνη ειναι να ψυχαγωγει και πουλαει το ταλεντο του και οτι εχει να πει να το λεει μεσα απο τα τραγουδια του. Οπως τραγουδησε και ο Νοτης, καλιτεχνης θα πει να μιλας με σιωπη και ν'ακουνε οι αλλοι...μονο με σιωπη δε μιλαει ο ιδιος.

Εχεις δει μηπως κανεναν αλλο καλιτεχνη να βγαινει και να λεει αυτα που λεει ο Νοτης; που και δικιο να εχει αμα θελει να πει τη γνωμη του για κατι να τη πει με τη παρεα του στη καφετερια οχι δημοσια μπροστα στις καμερες, δεν ειναι η δουλεια του αυτη- και μη μου πεις οτι την λεει γιατι των ρωτανε, γιατι τον ρωτανε γιατι ξερουν τι θα πει και θα ανεβει η τηλεθεαματικοτητα του ταδε καναλιου, ο Νοτης ειναι πολυ χαζος για να τον καταλαβει και κολακευετε οταν τον ρωτανε τη γνωμη του . Δικαιωμα του να τα λεει μεν, αλλα δεν ειναι σωστος καλιτεχνης.

http://www.youtube.com/watch?v=3N8U78usB3M&NR=1 μα τη παναγια στη πρωτη ερωτηση πριν απαντησει ηξερα τι θα πει, εγω απλος ανθρωπος ειμαι, τα μικρα της ζωης χαιρομαι κτλ κτλ

μ'αρεσει που λεει οτι δεν εκρινε κανενα παιδι απο τα ρεαλιτιες...και μου κανε εντυπωση το ποσο σεβασμο ειχε για την Αντζελα (μετα ειδα αλλο ενα κλιπακι

που λεγε η Αντζελα οτι εμφανιζοταν μαζι τις ο Νοτης οταν ξεκινησε και καταλαβα το γιατι.)

Αστειο ειναι που λεει οτι οι δημοσιογραφοι δε κανουν καλα τη δουλεια τους και θα πρεπε να ασχολουνται με την ενημερωση και τα σοβαρα γεγονοτα πανω στη δηλωσεις που κανει για το τι ειπε η Αντζελα (σοβαρο γεγονος) στους δημοσιογραφους

προσεξτε το υφος του οταν απανταει στις ερωτησεις. Εχει ενα "τι ειπα παλι ο πουστις" υφακι

Δημοσ.
kurokokoro η δουλεια του καλιτεχνη ειναι να ψυχαγωγει και πουλαει το ταλεντο του και οτι εχει να πει να το λεει μεσα απο τα τραγουδια του.

Μα το κάνει αυτό. Λεεί πραγματα μέσα απο τα τραγούδια που επιλέγει να πει. Προφανώς όμως δεν είναι στιχουργός έτσι δεν μπορεί να γράψει τα δικά του τραγούδια για να πει κι άλλα πράγματα που νιώθει. Ψυχαγωγία είναι αγωγή ψυχής και ο Σφακιανάκης το κάνει τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τις συνεντευξεις του.

Νομίζεις πως οι άλλοι καλλιτέχνες θα λέγαν κάτι άλλο σε αυτή την ερώτηση? Δηλαδή θα λέγαν οτί είναι υπερσταρ? Φυσικά και έχει σεβασμό στην Δημητρίου αν ξεκίνησε μαζί της. Όλοι πρέπει να έχουμε σεβασμό σε ανθρώπους που μας βοηθάν. Το ίδιο θα κάναν και άλλοι τραγουδιστές που αναφέρθηκαν πριν(Τερζής, Καράς κλπ).

Αυτό που έχω καταλάβει έγω είναι οτί δειχνεται προτίμηση σε κάποιον που θα σας χαιδέψει και δεν θα πει αυτό που θέλει αλλά αυτό που θέλετε εσείς. Ο Σφακιανάκης λεεί αυτό που θέλει. Μεχρι τώρα βέβαια οι περισσότεροι σε αυτό το thread λένε καλά λόγια για την φωνή του και νομίζω αυτό είναι που μετράει.

Δημοσ.

Σόρρυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ αλλά εδώ θα διαφωνήσω.Αυτά τα ακούω και από παλιότερους πχ τον πατέρα μου και εκνευρίζομαι.Τι να πάει να πεί επιρρεάζει μερίδα κόσμου και δεν πρέπει μιλάει;Αν σε κάποιον αρέσουν οι απόψεις του,δικαίωμα του να τις ακολουθήσει άσχετα αν είναι λάθος οι σωστές.Θα δημιουργήσουμε δηλαδή σκοταδισμό επειδή κάποιος λέει υποκειμενικώς μαλακίες;Δηλαδή θα πρέπει να βασίζεται το περιεχόμενο λόγου κάποιου ατόμου στο γεγονός οτι παρακολουθούν τηλεόραση μια μεγάλη μερίδα που ΠΑΣΧΕΙ πραγματικά από κριτική σκέψη,ιδέες,μόρφωση,πολιτισμό κ συναφή;Πχ τότε με τον Κορκολή που συνουσιαζόταν τη μικρή,αν δεν είχε είχε βγεί το slutάκι να τον εκβιάσει με βίντεο κ μλκς και είχε γίνει το θέμα τεράστιο,θα ξεφτυλιζόταν ποτέ ο καλλιτέχνης τόσο πολύ;Βγήκε μόνος του και είπε "καρφώνω μικρά και στα @@μου?" Κλασσική άποψη παλιότερων

"ΝΤΡΟΠΗ είναι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να προσέχει τι κάνει γιατί επηρρεάζει κόσμο"

Μακράν ο πιό ανόητος τρόπος σκέψης.Ο κόσμος δηλαδή που επιρρεάζεται από τις λανθασμένες απόψεις είναι άβουλο ον;Καλά να πάθει τότε.:devil:

Δημοσ.
Δηλαδή θα πρέπει να βασίζεται το περιεχόμενο λόγου κάποιου ατόμου στο γεγονός οτι παρακολουθούν τηλεόραση μια μεγάλη μερίδα που ΠΑΣΧΕΙ πραγματικά από κριτική σκέψη,ιδέες,μόρφωση,πολιτισμό κ συναφή;

"ΝΤΡΟΠΗ είναι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να προσέχει τι κάνει γιατί επηρρεάζει κόσμο"

Μακράν ο πιό ανόητος τρόπος σκέψης.Ο κόσμος δηλαδή που επιρρεάζεται από τις λανθασμένες απόψεις είναι άβουλο ον;Καλά να πάθει τότε.:devil:

Απόλυτα σύμφωνος, με κάλυψες πλήρως.

Όσο για τις υπερβολές τύπου "δεν έχει φωνή", μην το ξεχειλώσουμε το θέμα..

Δημοσ.

Επειδή είδα ότι το θέμα έχει αρκετή συμμετοχή, σκέφτηκα να κάνω μία δημοσκόπηση προκειμένου να υπάρχει μία ιδέα για τη γνώμη των μελών απέναντι στον ερμηνευτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...