Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η γνωμη σας για το Νοτη Σφακιανακη?

Hellaslover

Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Η γνώμη μου για τον Νότη Σφακιανάκη είναι...

• Θετική
    • μου περνά αδιάφορος
    • Αρνητική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω αν τον παω αυτον τον ανθρωπο. Απο τη μια μου αρεσει το "ολα στ' αρ*ιδια μου" στυλ του, ο τροπος που σκεφτετε αλλα περισσοτεροο τροπος που τα λεει, οπως και φυσικα η φωνη του και τα τραγουδια του.

Απο την αλλη μου φενετε ψωνισμενος το παιζει πως δεν ειναι αλλα δε το στοιχιο του ψωνιο δε κρυβεται, σαν ψευτης και διπλωματης. Θυμαμαι πριν καμποσα χρονια ειχε δωσει μια συνεντευξη στη τοτε εκπομπη της Ελλι Σταη στον Αντ1 και μιλαγε για τα ποσα αυτοκινητα εχει και το ποσο συχνα τα αλλαζει και μαλιστα σε καποια στιγμη τον ρωτησε κατι η δημοσιογραφος και απαντησε "ναι αλλα ποσοι ελληνες εχουν τη δινατοτητα να αλλαζουν jaguar καθε χρονο" κτλ. Με χαλαει που οποτε μιλαει μας ζαλιζει για το ποσο αθεος ειναι κτλ. για πχ λεει κατι και αναφερει τι λεξη Θεος και μετα το διορθονει λεγοντας ο Θεος του κοσμου η κατι παρομοιο. Επισης με χαλαει που μιλαει για φτωχα παιδακια και ζητιανακια στα τραγουδια του και απο την αλλη πενευεται το image του, τα λεφτα του, τα αμαξια του και τα ακριβα του ρουχα.

Ανοιγο αυτο το θεμα με αφορμη το καινουργιο του τραγουδι Αδερφε μου που επαιξε σε live. Το Νοτη τον ειχα για πιο private αθρωπο και αν οντος το νιωθει αυτο το τραγουδι και εχει τοση μεγαλη αγαπη για τον αδερφο του θα πρεπε να κρατησει αυτους τους στιχουν στο συρταρι του και οχι για να "πουλησει". Δε ξερω αν το συγκεκριμενο τραγουδι υπαρχει σε cd αλλα το ακουσα στο youtube σε live (

) και με ξενερωσε λιγο. Προσπαθει να ειναι χαμηλων τονων αλλα καταβαθος του αρεσουν και τα φωτα της δημοσιοτητας .

Γιατι ρε Νοτη δε μπορεις να εισαι σαν τον Τερζη, φωναρα αλλα και ανθρωπος.:-(

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε μπορω να καταλαβω αν τον παω αυτον τον ανθρωπο. Απο τη μια μου αρεσει το "ολα στ' αρ*ιδια μου" στυλ του, ο τροπος που σκεφτετε αλλα περισσοτεροο τροπος που τα λεει, οπως και φυσικα η φωνη του και τα τραγουδια του.

Απο την αλλη μου φενετε ψωνισμενος το παιζει πως δεν ειναι αλλα δε το στοιχιο του ψωνιο δε κρυβεται, σαν ψευτης και διπλωματης. Θυμαμαι πριν καμποσα χρονια ειχε δωσει μια συνεντευξη στη τοτε εκπομπη της Ελλι Σταη στον Αντ1 και μιλαγε για τα ποσα αυτοκινητα εχει και το ποσο συχνα τα αλλαζει και μαλιστα σε καποια στιγμη τον ρωτησε κατι η δημοσιογραφος και απαντησε "ναι αλλα ποσοι ελληνες εχουν τη δινατοτητα να αλλαζουν jaguar καθε χρονο" κτλ. Με χαλαει που οποτε μιλαει μας ζαλιζει για το ποσο αθεος ειναι κτλ. για πχ λεει κατι και αναφερει τι λεξη Θεος και μετα το διορθονει λεγοντας ο Θεος του κοσμου η κατι παρομοιο. Επισης με χαλαει που μιλαει για φτωχα παιδακια και ζητιανακια στα τραγουδια του και απο την αλλη πενευεται το image του, τα λεφτα του, τα αμαξια του και τα ακριβα του ρουχα.

Ανοιγο αυτο το θεμα με αφορμη το καινουργιο του τραγουδι Αδερφε μου που επαιξε σε live. Το Νοτη τον ειχα για πιο private αθρωπο και αν οντος το νιωθει αυτο το τραγουδι και εχει τοση μεγαλη αγαπη για τον αδερφο του θα πρεπε να κρατησει αυτους τους στιχουν στο συρταρι του και οχι για να "πουλησει". Δε ξερω αν το συγκεκριμενο τραγουδι υπαρχει σε cd αλλα το ακουσα στο youtube σε live (

) και με ξενερωσε λιγο. Προσπαθει να ειναι χαμηλων τονων αλλα καταβαθος του αρεσουν και τα φωτα της δημοσιοτητας .

Γιατι ρε Νοτη δε μπορεις να εισαι σαν τον Τερζη, φωναρα αλλα και ανθρωπος.:-(

είναι σαν τους rapper γεμάτοι blink blink, που λένε I'm keeping it real

Δημοσ.

Συγκεκριμένα για το τραγούδι, αν και δεν το είχα ακούσει δεν θεωρώ κακό που το κυκλοφόρησε. Ναι σίγουρα θα βγάλει λεφτά από αυτό αλλά οι στίχοι ίσως εκφράζουν μερικούς θαυμαστές του, κινείται και στο στυλ του Σφακιανάκη οπότε γιατί να μην το τραγουδήσει? Κάτι παρόμοιο ίσχυε και για τα "Γενέθλια".

Τώρα γενικότερα για τον Σφακιανάκη είναι το πως θα σου κάτσει. Μερικοί γουστάρουν αυτό το αλήτικο και θεωρούν ότι καλά κάνει και λέει ό,τι λέει. Άλλοι τον θεωρούν ψώνιο κι ότι έχει φτιάξει αυτό το image για να μπορεί να σταθεί στην σκηνή. Προσωπικά ακούω μερικά από τα τραγούδια του και στο θέμα χαρακτήρα δεν μένωι και πολύ εφόσον δεν τον έβαλα στο σπίτι μου. Είχα χαλαστεί όμως αρκετά όταν σε ένα κέντρο που τραγουδούσε παλιά στην Θεσσαλονίκη είχε βγει και τους είχε αποκαλέσει Βούλγαρους. Το τι έγινε δεν λέγεται..

Δημοσ.

Ενας αληταμπουρας-τυχοδιωχτης που απλα του 'κατσε.

Τρελαμενος απο την αναπαντεχη επιτυχια και το πολυ χρημα επιδιδεται

σε διδαχες μεσω tv και νεοπλουτιστικου καρακιτσαριου στη ζωη του.

Φωνη κατω του μετριου και περιορισμεης εκτασης.

@Hellaslover, καμια μα καμια σχεση η φωνη του Τερζη με του Νοτη.

Δημοσ.
Ενας αληταμπουρας-τυχοδιωχτης που απλα του 'κατσε.

Τρελαμενος απο την αναπαντεχη επιτυχια και το πολυ χρημα επιδιδεται

σε διδαχες μεσω tv και νεοπλουτιστικου καρακιτσαριου στη ζωη του.

Φωνη κατω του μετριου και περιορισμεης εκτασης.

@Hellaslover, καμια μα καμια σχεση η φωνη του Τερζη με του Νοτη.

Συμφωνω απολυτα με μια μονο αξιολογοτατη εξαιρεση που υπευθυνο ειναι το τραγουδι Ο Αετος .

Απλα υμνος !!!!

Δημοσ.

Ωραία φωνή και τραγούδια...

Αλλα! Τραγικός και μ@λ@κας άνθρωπος. Ο πλέον...

Μάλλον ο χειρότερος του συνόλου των ελλήνων ψωνισμένων.

To hell.

Δημοσ.

Κορυφαίος τραγουδιστής και στα περισσότερα που λεεί είναι σωστός. Αλίμονο αν ήταν άλλος ένας Νίνο ή Καραφώτης. Τουλάχιστον λεεί αυτό που πιστευεί. Είναι λιγότερο ψώνιο από τους περισσότερους τραγουδιστές που τραγουδάνε π@π@ριές. Άλλωστε όσοι ασχολούνται με την show biz είναι λιγότερο ή περισσότερο ψώνια.

Κάτι ακόμα που μ αρέσει στον Σφακιανάκη είναι ότι επιλέγει και κάποια τραγούδια με ένα νόημα παραπάνω απο το "σ'αγαπαω μ'αγαπάς κλπ"("Πρόβατα", "Αετός") και τραγουδάει και τραγούδια που έχουν πεί μεγάλοι τραγουδιστές ώστε να τα ακούν και οι νεώτεροι.

Αν του άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας τόσο πολύ θα έκανε διάφορα ανά μηνα για να γίνεται νταβαντούρη. Αντ' αυτού μιλάει σπάνια...

Αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία φωνή και τραγούδια...

Αλλα! Τραγικός και μ@λ@κας άνθρωπος. Ο πλέον...

Μάλλον ο χειρότερος του συνόλου των ελλήνων ψωνισμένων.

To hell.

συμφωνώ, καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει...

Δημοσ.

Και εγώ έχω την χειρότερη γνώμη σάν χαρακτήρας για τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και απο φωνή δέν δείχνει τίποτε το πολύ αξιόλογο.

Δημοσ.

προσωπικά απλά τον θεωρώ γραφικό όταν μιλάει και υποκριτή καθώς και αυτός είναι μάγκας μόνο στα λόγια.....(π.χ. κατακρίνω τους δυνατούς και φραγκάτους.....όταν εγώ είμαι ένας απο αυτους...)

Απο φωνή ok....λέει.....αλλά......η κάθετη πτώση του....(γιατί πλέον δέν εχει τη πρώτη λάμψη)...έχει να κάνει με την μονοτονία του στις επιλογές των τραγουδιών του (κάτι το οποίο οδηγεί επίσης και τον Πλούταρχο στην πτώση του σιγά σιγά...)

Επίσης θεωρώ προσβολή...(μεγάλη!!!)....τις εκτελέσεις του σε κάποια τραγούδια στον δίσκο "εμπειριών συλλέκτης"......

ξεχωρίζω παρ' όλα αυτά το "Σώμα μου" και τον "Αετό"...τραγούδια που και ο Περικλής απο το Fame story να τα έλεγε θα γίνονταν επιτυχίες!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...