Προς το περιεχόμενο

Black Screen, nvidia 9800gx2

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα σιγουρα ειναι ανεκμεταλευτη ειδικα σε μια 19αρα οθόνη(τι ανάλυση να βαλω πιά)... το θεμα ειναι κατα πόσο μπορω να κάνω κατι, απο το γεγονός οτι στο site οτι εχει αντικασταθει... Και ειναι σίγουρα χειρότερη από αυτή που είχα??

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι είναι σίγουρα χειρότερη...

μωρέ ας έχει αντικατασταθεί, από την στιγμή που δεν έχεις δεχτεί κάτι απλά δεν την παίρνεις...

Δημοσ.

Πηγα σήμερα και τους είπα οτι μου βαλανε μια κατωτερη κτλ κτλ, και μου ειπανε δεν μπορουν να κανουν τπτ γιατι η καρτα που βαλανε εχει προταθει (!) απο τα κεντρικά... Μαλιστα ο τεχνικός μου είπε οτι η GTX260 ειναι καλυτερη από την 9800gx2(το κουλο ειναι οτι δεν ειπε τπτ για παραπανω μνημη, μονο για καταναλωση και επιδοσεις)...

• Super Moderators
Δημοσ.

bollocks, μην την δεχτείς...στα @@ σου τι προτείνανε από τα κεντρικά, μπορούσαν να σου έδιναν και ακόμα χειρότερη...

η 9800GX2 είναι ισάξια της GTX280...

Δημοσ.

Ξερουμε εναν φιλο με τον τεχνικο του e-shop, θα προσπαθήσω να τους πεισω μεσω αυτού... μακάρι να γινει κατι...

Εντωμεταξυ ο υπάλληλος που ρώτησα φανηκε να συμφωνει οτι οντως η 260 ειναι κατωτερη, αλλα ο τεχνικος κραταει τα ινία φαινεται... Τους μ@!#κες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...