Προς το περιεχόμενο

Black Screen, nvidia 9800gx2

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην εισαι και τοσο σιγουρος (πουλιεται ακομα) ;)

http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=9800gx2

το ξερω οτι υπαρχει στο σκτρουτζ,την ειχα βρει και εγω γιατι σκεφτομουν για sli...το θεμα ειναι οτι ειναι απο e-shop!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ----------

έτσι γίνεται βάση νόμου (όχι επειδή είναι το ηθικά "σωστό") και έτσι μου έχουν κόψει εμένα (3 φορές) και σε αρκετούς φίλους μου...

ναι αλλα δεν νομιζω να σου εκοψαν 540 ευρω και 400 αντιστοιχα που την πηρε το παιδι...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλα δεν νομιζω να σου εκοψαν 540 ευρω και 400 αντιστοιχα που την πηρε το παιδι...

θα το απαιτούσα αν είχα κάνει ανάλογη αγορά...

Δημοσ.
θα απαιτούσα αυτό αν είχα κάνει ανάλογη αγορά...

και εγω θα το απετουσα αν δεν μου εκοβαν αυτα που εκοψαν...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα το δεχόμουν, δεν με υποχρεώνουν κιόλας να το δεχτώ...

Δημοσ.
δεν θα το δεχόμουν, δεν με υποχρεώνουν κιόλας να το δεχτώ...

δες εμενα ηταν πιο περιπλοκο,γιατι τοτε εκανα ολικη αναβαθμιση σε i7 και γενικα μου εκαναν καλυτερες τιμες...και ο πρωτος λογος που μου εκαναν καλυτερη τιμη ηταν οτι με εχουν μαυει τοσα χρονια εκει και ο δευτερος ειναι οτι ειδαν και την αποδειξη με τα 540 ευρω...στην ουσια την 285 την πηρα σχεδον τσαμπα γιατι μου εκοψαν στο συνολο 200 ευρω...!τα 80 αν θυμαμαι καλα στην καρτα και τα 120 απο τα αλλα πραγματα!!

• Super Moderators
Δημοσ.

man, αν είχε χαλάσει η προηγούμενη σου κάρτα και ήταν εντός εγγύησης έπρεπε να σου έχουν δώσει είτε την ίδια, είτε πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης, είτε τσάμπα αντικαταστάτρια τουλάχιστον ίδιων επιδόσεων...τέλος...ούτε γιατί είσαι καλός πελάτης ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο

Δημοσ.
man, αν είχε χαλάσει η προηγούμενη σου κάρτα και ήταν εντός εγγύησης έπρεπε να σου έχουν δώσει είτε την ίδια, είτε πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης, είτε τσάμπα αντικαταστάτρια τουλάχιστον ίδιων επιδόσεων...τέλος...ούτε γιατί είσαι καλός πελάτης ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο

οκ οταν καταφερεις να σου δωσουν 540 ευρω πες μου και εμενα τον τροπο να το κανω..!

ιδιων επιδοσεων ειναι η 275 ισως αλλα εγω δεν την ηθελα...

Δημοσ.
οκ οταν καταφερεις να σου δωσουν 540 ευρω πες μου και εμενα τον τροπο να το κανω..!

Δεν σου λεει να σου κοψουν πιστωτικο στα 540 ευρω αλλα να σου δωσουν αλλη καρτα με παρομοια χαρακτηριστικα (δλδ gtx285) χωρις να σε χρεωσουν (οπως προβλεπει η εγγυηση) :-)

Δημοσ.
post #60, 2η γραμμή...

και τις 3 φορες απο 540 ευρω ηταν...??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:28 ----------

Δεν σου λεει να σου δωσουν πιστωτικο στα 540 ευρω αλλα μια αλλη καρτα με παρομοια χαρακτηριστικα (δλδ gtx285) χωρις να σε χρεωσουν :-)

οχι το λεει,λεει οτι πρεπει να σου βγαλουν πιστοτικο οσα εχει η αποδειξη,ωραια αμα ειναι λιγα να σταν δωσου αλλα τα 540 δεν παιζει να τα δωσουν...η 285 ειναι πολυ πιο καλη απο την 9800gx2...τις εχω δοκιμασει και τισ δυο πολυ καλα!!

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν ήταν πάνω από 300 euro το εκάστοτε προϊόν, επιπλέον δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι και τις 3 φορές που έκανα RMA δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να μου κόψουν πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης χωρίς να πω κάτι και ας μην ήταν αυτή η τελευταία τιμή του προϊόντος (και στις 3 περιπτώσεις)...

Δημοσ.

Το πήγα σήμερα είπαν θα με παρουν τηλέφωνο... Ελπίζω σύντομα :-(

Ελπίζω να μην εχω αλλα προβλήματα μετα από αυτό...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ----------

Μπήκε στο site να δω την κατασταση του τεχνικου ελεγχου και βλέπω το εξής οτι βάλανε αυτή την κάρτα GAINWARD 0186 GTX260 CUDA GOLDEN SAMPLE 1.8GB... (Δεν πληρώνω τπτ)... Ειναι καλή? Συγκριτικά με την 9800gx2 που ειχα, και γενικά.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512721

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι μην την πάρεις είναι χειρότερη...(πόσο μπαμ κάνει όταν πάνε να ξεφορτωθούν προϊόντα που δεν φεύγουν)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512720

με αυτήν θα συμβιβαστείς ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

οι επιλογές σου είναι 3, GTX275, GTX280, GTX285...πιο κάτω no way

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι τόσο χάλια απλά να μην δεχτείς να πάρεις χειρότερη, είναι κοροϊδία...

μην σου πουν τπτ για τα 1.8gb μνήμης και έτσι, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ανεκμετάλευτη, υπάρχουν μόνο για λόγους marketing

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...