Προς το περιεχόμενο

Black Screen, nvidia 9800gx2

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ας μην του δώσουν τα χρήματα, να του δώσουν είτε την ίδια κάρτα είτε τουλάχιστον ίδιων επιδόσεων και στις 2 περιπτώσεις όμως ΤΣΑΜΠΕ, αυτό προβλέπει ο νόμος...άρα είτε 9800GX2 πάλι είτε GTX275 στην χειρότερη.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα 400 την ειχα παρει οποτε λες λογικα γύρω στα 300 θα παει... μαλλον θα παω για την gtx285 αλλα θα δω... Δεν εχω πρόβλημα να πληρώσω την διαφορα αν ειναι 50-70 € αλλα παραπάνω οχι...

Δημοσ.
ας μην του δώσουν τα χρήματα, να του δώσουν είτε την ίδια κάρτα είτε τουλάχιστον ίδιων επιδόσεων και στις 2 περιπτώσεις όμως ΤΣΑΜΠΕ, αυτό προβλέπει ο νόμος...άρα είτε 9800GX2 πάλι είτε GTX275 στην χειρότερη.

9800 για κανενα λογο δεν υπαρχει πουθενα,μονο σε κανενα μαγαζακι αμα εχει ξεχαστει καμια!!!:-)

την 275 μπορει και να την δωσουν,δεν ξερω ομως...παντος να απετισει να του την δωσουν γιατι δεν λεει να παει σε χειροτερη καρτα!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουν δικαίωμα να του δώσουν χειρότερη κάρτα από αυτή που έχει...είναι δικαίωμα του να του αντικαταστήσουν χωρίς κόστος με μια GTX275 τουλάχιστον...

επίσης η φτηνότερη GTX285 κάνει κάτω από 300 euro...άρα αν δεν το αφήσει έτσι έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει και GTX285...

Δημοσ.
Τελικα 400 την ειχα παρει οποτε λες λογικα γύρω στα 300 θα παει... μαλλον θα παω για την gtx285 αλλα θα δω... Ευχαριστώ:-)

δεν παει γυρο στα 300 που λες,εγω την ειχα παρει 540 και ηταν η μιση τιμη μετα,καπου στα 260!!δηλαδη υπολογιζε κατω απο 260...

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry man, αλλά δεν έπρεπε να έχεις δεxτεί τα 260 euro...

το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης και όχι σε όποια τους καπνίσει...

Δημοσ.
δεν έχουν δικαίωμα να του δώσουν χειρότερη κάρτα από αυτή που έχει...είναι δικαίωμα του να του αντικαταστήσουν χωρίς κόστος με μια GTX275 τουλάχιστον...

επίσης η φτηνότερη GTX285 κάνει κάτω από 300 euro...άρα αν δεν το αφήσει έτσι έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει και GTX285...

ε ναι σιγουρα δεν εχου το δικαιομα να του δωσου κατωτερη αλλα το pc απο το πλαισιο βγαζει απο μονο του μια πιστωση που ειναι η αξια της καρτας αυτη την στιγμη...αρα οσα του βγαλει τοσα θα ειναι,αλλιως οπως ειπαμε μονο αμα τους καταφερει...!

• Super Moderators
Δημοσ.

η κάρτα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, άρα δεν έχει τιμή αυτή την στιγμή...

απλά ήταν cheapηδες και ήθελαν να δώσουν όσο πιο λίγα μπορούσαν...

το πιστωτικό πρέπει να είναι στην τιμή της απόδειξης...

Δημοσ.
sorry man, αλλά δεν έπρεπε να έχεις δεxτεί τα 260 euro...

το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης και όχι σε όποια τους καπνίσει...

δεν θα τα δεχομουν αλλα οπως εγραψα και παραπανω πληρωσα μονο 50 ευρω γιατι μου εκοψαν καμια 80αρα αν θυμαμαι καλα...!

Δημοσ.

Μμμ... θα προσπαθήσω να τους πεισω(απο e-shop ειναι), ελπίζω να μην μου πούνε μεχρι 260 γιατι ειναι οντως λιγα... θα δειξει...

Δημοσ.
η κάρτα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, άρα δεν έχει τιμή αυτή την στιγμή...

απλά ήταν cheapηδες και ήθελαν να δώσουν όσο πιο λίγα μπορούσαν...

το πιστωτικό πρέπει να είναι στην τιμή της απόδειξης...

μακαρι να γινοταν να ειναι στην τιμη της αποδιξεις δεν διαφωνω εγω...ολοι θα το θελαμε!!αλλα το θεμα ειναι οτι οπως ειπες και εσυ ειναι τσιπιδες και σου βγαζουν καποια τιμη...!αμα το σκεφτεις ομως η καρτα εχει κυκλοφορισει κοντα δυο χρονια τωρα,με τις καρτες που υπαρχουν τωρα και ειναι ανωτερες απο την 9800 gx2,ειναι σχετικα καλα τα χρηματα που σου δινουν αλλα σιγουρα δεν εισαι ευχαριστημενος,θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα!!

Δημοσ.
Μμμ... θα προσπαθήσω να τους πεισω(απο e-shop ειναι), ελπίζω να μην μου πούνε μεχρι 260 γιατι ειναι οντως λιγα... θα δειξει...

απο e-shop την εχεις παρει...?σε λειπαμε!

πολυ κακια εξυπηρετηση,μακαρι να βγαλεις μαζι τους ευκολα ακρη...!

• Super Moderators
Δημοσ.
μακαρι να γινοταν να ειναι στην τιμη της αποδιξεις δεν διαφωνω εγω...ολοι θα το θελαμε!!αλλα το θεμα ειναι οτι οπως ειπες και εσυ ειναι τσιπιδες και σου βγαζουν καποια τιμη...!αμα το σκεφτεις ομως η καρτα εχει κυκλοφορισει κοντα δυο χρονια τωρα,με τις καρτες που υπαρχουν τωρα και ειναι ανωτερες απο την 9800 gx2,ειναι σχετικα καλα τα χρηματα που σου δινουν αλλα σιγουρα δεν εισαι ευχαριστημενος,θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα!!

έτσι γίνεται βάση νόμου (όχι επειδή είναι το "ηθικά σωστό", για την φουκαριάρα την μάνα μας) και έτσι μου έχουν κόψει εμένα (3 φορές) και σε αρκετούς φίλους μου...

άμα κάνουν τους κινέζους μέχρι τέλους στέλνεις εξωδικάκι και βλέπεις πόσο ωραία αλλάζουν γνώμη, καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κτλπ κτλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...