Προς το περιεχόμενο

Black Screen, nvidia 9800gx2

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

για να ανεβάσεις τις στροφές όχι δεν νομίζω, για overclocking υπάρχει αλλά σε "καλύπτει" η εγγύηση

Δημοσ.

Ωραια, θα το δοκιμασω καποια στιγμη σήμερα... Οσο για το 3dmark ειναι 600ΜΒ θα το κατεβασω μια απο αυτες τις μέρες και θα δω... ευχαριστώ παντως παιδιά, ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα ευκολα, γιατι ειναι πολύ εκνευριστικό...

• Super Moderators
Δημοσ.

κατέβασε καλύτερα το Furmark που λέει ο caution, stressάρει αρκετά την κάρτα και βλέπεις και θερμοκρασίες...

αν έχει πρόβλημα η κάρτα πάντως χρησιμοποιείς εγγύηση και καθαρίζεις...

Δημοσ.
κατέβασε καλύτερα το Furmark που λέει ο caution, stressάρει αρκετά την κάρτα και βλέπεις και θερμοκρασίες...

αν έχει πρόβλημα η κάρτα πάντως χρησιμοποιείς εγγύηση και καθαρίζεις...

καποιο εμπιστο link , μην ψαχνω στα τυφλά στο google ..?

Δημοσ.
καλά άμα βρει after market cooler (αέρα όχι νερό) για την 9800GX2 στην Ελλάδα (μην σου πω και στο εξωτερικό) θα γίνω μοναχός...

:lol: Σωστος σε τετοιες καρτες μονο waterblock μπαινει. Εγω πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα απλα ασε τα overclock για τωρα.

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπό να κάνω ποτε oc.. Αυτη τη στιγμή τρέχω το furmark με stability test, αναλυση 1280χ1024 χωρίς ΑΑ...

Την 1η φορα που το ετρεξα πριν λιγο μετο που παταω go χτυπαει black screen, μετα το restart ομως κανει τωρα κανονικα

Η GPU αρχισε με 55C και τωρα μετα από 5 λεπτα ειναι 78C, και το ανεμηστηράκι της αρχισε να ακουγεται λιγο(απο τελειως αθορυβο που ηταν), οπότε λογικα το ανεμηστιρακι δουλευει καλα...

Το γεγονός οτι εκανε blackscreen με την μία πριν σε 55C που ειχε, μαλλον σημαινει οτι δεν ειναι θερμοκρασία, η θεμα drivers η θεμα καρτας πρεπει να ειναι....

edit στο 10λεπτο η θερμοκρασία δεν ειχε περασει το 78 ποτε, αλλα παρατήρησα οτι δεν κινόταν ο δακτυλίος... πηγα να δω, και εχει παγώσει η οθόνη και το φώς στο πληκτρολόγιο και το ποντικι εχει σβήσει λες και εγω κλεισει το pc...

• Super Moderators
Δημοσ.

με trial and error, κοινώς χρησιμοποιώντας είτε άλλο τροφοδοτικό είτε άλλη κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό ειναι αδύνατο, 1ον γιατι δεν εχω τροφοδοτικο που θα αντεξει την καρτα και 2ον γιατι δεν εχω αλλη καρτα PCI...:cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

αναγκαστηκά το πηγαίνεις τότε από εκεί που το αγόρασες για να το ελέγξουν :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...