Προς το περιεχόμενο

Black Screen, nvidia 9800gx2

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την παρακάτω συνθεση

PSU: CoolerMaster RealPower M850 @ 850Watts

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @2.66GHz

MoBo: MSI x48 Platinum

RAM: OCZ 2GB (1X2GB) PC-12800 1600MHz PLATINUM EDITION

VGA: MSI N9800GX2 @ 1GB, drivers April 6, 2009 από nvidia.com

HDD: Seagate Barracuda 1TB Sata2

Μετά από καποιες ώρες παιχνιδιού, ή και αρκετα λεπτά ανάλογα την όρεξη που εχει, μαυρίζει η οθόνη(no signal), και η κάρτα γραφικών κανει (υποθέτω) συνεχώς restart η κατι τετοιο (Οταν ανοιγει το pc ακουγεται αρκετα ο ανεμηστήρας της κάρτας για περιπου 1 δευτερόλεπτο.Οταν βγάζει μάυρη οθόνη αρχίζει πάλι ο ανεμηστήρας όπως όταν ανοιγει αλλα το κανει συνεχώς, σταματώντας ανα διαστήματα ενός δευτερολέπτου και ξαναξεκινώντας), μεχρι που κάνω επανακίνηση. Ξέρει κανεις τι παιζει..? 90% δεν είναι θερμοκρασία, γιατί μετα από ώρες gaming δεν πάει πάνω από 90 η καρτα, cpu ποτε πανω από 45, και συστεμ γύρω στο 60-65... (αν και δεν το εχω τεστάρει πολλες φορες, ειδικά μετα από black screen)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

90 η καρτα???δε ρυθμιζεις το ανεμηστιρακι με κανα riva καλυτερα σε πρωτη φαση?

Ειναι πολλα ερχεται και καλοκαιρι δε θα σταυρωσεις game :Ρ

Δημοσ.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και να επανεγκαταστήσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου. Δοκίμασε και με το 3DMark06 (αυτό χρησιμοποιώ) για να στρεσάρει την κάρτα γραφικών και να δεις τι θα κάνει.

Δημοσ.

φίλε μου το προβλημα που αναφερεις ειναι απο θερμοκρασια στην καρτα γραφικων . αγορασε ενα after market cooler ή ενισχυσε την υπαρχον ψυξη..

Δημοσ.
90C δεν είναι απαγορευτική θερμοκρασία για κάρτα γραφικών.

Η 8800GT που έχω, όταν παίζω το crysis πηγαίνει στους 90. Δεν υπάρχει πρόβλημα όπως λέει και ο phanispal. Βέβαια στους υπολογιστές όλα είναι πιθανά.....

• Super Moderators
Δημοσ.
φίλε μου το προβλημα που αναφερεις ειναι απο θερμοκρασια στην καρτα γραφικων . αγορασε ενα after market cooler ή ενισχυσε την υπαρχον ψυξη..

καλά άμα βρει after market cooler (αέρα όχι νερό) για την 9800GX2 στην Ελλάδα (μην σου πω και στο εξωτερικό) θα γίνω μοναχός...

Δημοσ.

Γενικοτερα παντως αν εξαιρεσουμε καποιες ati που τρεχουν απροβληματιστα στις ψηλες θερμοκρασιες καλο ειναι να μην βαραει τοσο πολυ..μεζεμενα καλωδια καλο airflow etc etc

Δημοσ.

από οτι ειχα δει σε κάποιο site για την καρτα νορμαλ θεωρείται 90-100 η κατι τετοιο. Θα δοκιμασω να την στρεσάρω με 3dmark οπως μου ειπατε και θα σας πω... Αν οντως φταιει η θερμοκρασία πως θα μπορω να το φτιάξω, δεν ξερω πολλά απο hardware... H καρτα πάντως ειναι μεγάλη, εμποδίζει σιγουρα το airflow(εχω εναν ανεμηστηρα μπροστά, εναν από πισω και εναν πλαι. ο μπροστα ειναι κατω απο το επιπεδο της καρτας ο πισω πανω απο το επιπεδο της.. ετσι ο αερας που μπαίνει από τον μπροστα δεν περναει ανετα από τον πίσω)...

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε με κάμια κάρτα κάποιους φίλου/γνωστού/συγγενή σου και αν δεν κάνει το ίδιο χρησιμοποίησε την εγγύηση της 9800GX2...

Δημοσ.
90 η καρτα???δε ρυθμιζεις το ανεμηστιρακι με κανα riva καλυτερα σε πρωτη φαση?

Ειναι πολλα ερχεται και καλοκαιρι δε θα σταυρωσεις game :Ρ

Πως μπορώ να ρυθμίσω το ανεμηστιράκι της κάρτας??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...