Προς το περιεχόμενο

Τεράστια διαφορά στις Τιμες των Dell laptop μεταξύ Ελλάδα και E.U.

gamer-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν βγει πιο φτηνα στην αμερικη που θα βγει στην ελλαδα?

ναι σε αυτό που λες δεν έχεις άδικιο απλά και στις υπόλοιπες χώρες είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή. Αναμένω την προσφορά από την εταιρία.......

Δημοσ.

Σήμερα μίλησα με μια Ελληνική εταιρία (αντιπρόσωπος της Dell )για μια προσφορά που ζήτησα για έναν Dell Studio 17 (για την ιστορία αναφέρω ότι στο site της Dell το ίδιο μηχάνημα σε Αγγλία = 951€ και Γερμανία = 925€). Η τιμούλα που μου είπαν ήταν 1200€.

Αύριο λέω να τηλεφωνίσω στην Dell και να ρωτήσω που οφείλεται η διαφορά.

Υ.Γ. Να υποθέσω ότι αν αγόραζα από έναν αντιπρόσωπο της Dell στην Γερμανία θα με χρέωνε 250€ παραπάνω από τις τιμές του site μόνο και μόνο επειδή θα έκανε τον ενδιάμεσο?

ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αγοράσω χωρίς ενδιάμεσο?

Δημοσ.
Σήμερα μίλησα με μια Ελληνική εταιρία (αντιπρόσωπος της Dell )για μια προσφορά που ζήτησα για έναν Dell Studio 17 (για την ιστορία αναφέρω ότι στο site της Dell το ίδιο μηχάνημα σε Αγγλία = 951€ και Γερμανία = 925€). Η τιμούλα που μου είπαν ήταν 1200€.

Αύριο λέω να τηλεφωνίσω στην Dell και να ρωτήσω που οφείλεται η διαφορά.

Υ.Γ. Να υποθέσω ότι αν αγόραζα από έναν αντιπρόσωπο της Dell στην Γερμανία θα με χρέωνε 250€ παραπάνω από τις τιμές του site μόνο και μόνο επειδή θα έκανε τον ενδιάμεσο?

ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αγοράσω χωρίς ενδιάμεσο?

εγω αγορασα κατ ευθειαν απο την DELL πριν σχεδον δυο χρονια

τηλεφωνημα και προτροπη υπαλληλου να στειλω τι θελω με mail->προσφορα με mail ->χρηματα στην τραπεζα->fax αποδεικτικου και λοιπα-> laptop στην πορτα μου

το μηχανημα κατασκευασμενο στην Ιρλανδια

Δημοσ.

η διαφορα θα ειναι οτι ειναι πιο μακρια να ερθει ελλαδα και φοροι κτλ οποτε για αυτο παει παραπανω.παραπανω ταχυδρομικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...