Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 8gb RAM

doken1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το title τα λεει ολα..Εχω ενα motherboard msi P965 Neo2 και προσπα8ω να του βαλω 8gb RAM DDR2 800..

Το site λεει οτι υποστηριζει μεχρι 8 αλλα μολισ κουμπωνω το 4 Dimm δεν ανοιγει ουτε καν η οθονη..

Μολις παλι το βγαζω και ανοιγω το pc με τα 3 Dimmakia πανω, ανοιγει και μου βγαζει ενα Warning στην πρωτη ο8ονη σαν να εχει γινει ενα αποτυχημενο overclock..

Αν χρονισω τισ μνημες απο το bios διαφορετικα και τελικα δουλεψει, υπαρχη κινδυνος??

Το pc μενει ανοιχτο πολλες ωρες και αν τυχον καποιος ξερει μπορει να μου πει με σιγουρια τα νουμερα?

Οι Ram ειναι της Transcend DDR II 800

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα δοκίμαζα με το memtest τις μνήμες. Θα έκανα bios update μήπως και χρειάζεται ενημέρωση. Από το bios θέλει προσοχή αν πας να ανεβάσεις τα volts. Έχεις κάνεις κλοκάρισμα στο pc;

Δημοσ.

Δες λίγο σε τι συχνότητες δέχεται 4 dimm . Η δικιά μου msi k9n-platinum δέχεται 3 dimm στα 800 αλλά αν συνδέσω 4 τότε απαιτεί να είναι όλες 667

Δημοσ.

Δυστυχώς αν o Memory Controller δεν "αντέχει" 800mhz ταχύτητα με τα 4 dimm slots κατειλημένα, πρέπει να ρίξεις το timing στα 667 για να πάρει "ανάσες" .. όπως πολύ σωστά είπε κ ο guardianx71 (μην νομίζεις πως θα δείς διαφορές στην ταχύτητα.. και επεξεργαστή επιτρέποντος θα τρέχεις και σε 1:1 ) ;)

Δημοσ.

Παιδια καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερων..Για καλη μου τυχη εστειλα mail στην msi

και απαντησανε απευθειας..Μου ειπανε ποιο συγκεκριμενο update να κανω στο bios απο τον ftp τους και τωρα ολα λειτουργουν κανονικα!!!!

το θεμα τωρα ειναι επειδη το pc δεν κλεινει μηπως βαρεσει κοκκινα με το καινουριο firmware!!

Στο mail που τουσ εστειλα παντως ανεφερα ειδος και κατασκευαστη των μνημων.

Εχει ξσανατυχει κανεις σε παρομοια περιπτωση?

Δημοσ.

εφόσον παίζει σωστά, προχώρα.. μην φοβάσαι τίποτα..

Κατέβασε και το OCCT και βάλτο να δουλέψει για 5-6 ώρες, και εφόσον δουλέψει σωστά, you are ready to go... ;)

Δημοσ.

οχι μονο well done!!!!

πρωτη φορα το βλεπω αυτο....τουσ εστελνα mail και σε 3 λεπτα επαιρνα απαντηση

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...