weremoose Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Λοιπον, αφού σου αρέσουν οι Coldplay -ειναι γαμάτοι οντως...- να κατεβασεις και τα τραγούδια τους: -bigger stronger -see you soon (ειδικά αυτό είναι και γαμώ τα κομμάτια,στανταρ θα σ'αρέσει) -don't panic -shiver -yellow (το αγαπημένο μου απ'τον πρώτο δίσκο) Βέβαια για να μην παιδεύεσαι θα σου πρότεινα να αγοράσεις τα cd τους καλύτερα...αξίζει: το Parachutes και το A rush of blood to the head αλλα και το the blue room e.p. Να σου προτείνω επίσης τα: *Travis-sing *Travis-side *Travis-flowers in a window *Idlewild-You held the world in your arms *Idlewild-american english *Idlewild-live in a hiding place (και Idlewild Αξιζει να αγοράσεις το cd,ειναι το the remote part) *Pulp-Common people *Puressence-Sharpen up the knives *Puressence-it doesn't matter anymore (poly kalo!) *Puressence-I suppose (και αυτο γαμάτο) *New order-slow jam *Placebo-slave to the wage *James-sometimes (para poly kalo...) *James-Say something *Manic street preachers-ocean spray *Manic street preachers-motorcycle emptyness *Cranberries-animal instinct αυτά τα ολίγα για αρχη...αν θες κι αλλα έχω στο νου μου άλλα τόσα,πες μου να σου πω. α! και καλη χρονια ετσι...
Netuser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Puressence - Walking dead (to exo akousei liges fores, lene oti einai to kalytero apo to neo tous cd 'Planet Helpless') Weremoose ksexases apo Coldplay to palio song 'Trouble' i mou fenetai?
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Από Puressence το I suppose! Νομίζω είναι το καλλίτερό τους! Επίσης ένα πραγματικά πολύ ομορφο τραγούδι που μου το πρότεινε κάποιος (πολύ σημαντικός για μένα άνθρωπος) "The Tea Party - Requiem" Μην παραλείψετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.