Προς το περιεχόμενο

Test! Ακούτε τη διαφορά;

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το "επαγγελματικο" μου αφτι

1: 160kbps

2: 320kbps

καλυτερα ομως να βαλεις καποιο house κομματι για τεστ

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το 1 320 ψηφιζω και γω...

τ ακουσα με HD-555 , φαινεται μια μικρη διαφορα...στο 1ο ακουω περισσοτερες λεπτομερειες.

αλλα η διαφορα ειναι σχεδον μηδενικη.

Δημοσ.

Το 1 είναι 320

Να σημειωθεί πως δεν έχω σχέση με τη μουσική και δεν ακούω καν μουσική τους τελευταίους μήνες. Επίσης έχει άμεση σχέση για να ακούσει κάποιος τη διαφορά η ποιότητα των ηχείων που θα παίξουν τα κομμάτια (όσο καλύτερη, τόσο πιο εύκολο να ακούσεις τί συμβαίνει).

[edit] μπα, υπάρχει μπέρδεμα, κάτι δε μου πάει καλά. Αλλά στις 01.30 δεν μπορείς να βάλεις μουσική δυνατά, οπότε δεν μπορεί να γίνει η δοκιμή τώρα...

Δημοσ.

Kαμία διαφορά δεν κατάλαβα (ακρόαση με ακουστικά)

Μερικές φορές όταν κατεβάζω ένα cd, και βλέπω πως είναι στα 128, το ξανακατεβάζω σε ποιό ηψηλό bitrate.

Σπάνια όμως να ακούσω διαφορά ακόμα και μεταξύ 128-320.

Μάλλον ο lame έχει εξελιχθεί πολύ..

Δημοσ.

Kι εμένα η άποψη μου τείνει σε παγίδα, τα ξανά άκουσα σε καλύτερα ηχεία και δεν μπορώ τα παρατηρήσω διαφορές.

Βασικά το κομμάτι είναι και λίγο "tricky" γιαί οι κιθάρες είναι ξεσκισμένες στο flanger που παραμορφώνει έτσι κι αλλιώς τον ήχο.

Οπότε από τα τύμπανα αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε ένα από τα δύο, το crash του δευτέρου θα έλεγα πως σκάει κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι μεταξύ ψευδαίσθησης και αβεβαιότητας.

Δημοσ.

Συνήθως παρατηρώ σοβαρή διαφορά ανάμεσα σε 128 και 192. Από 192 και πάνω δεν έχω δοκιμάσει.

Τα mp3 του topic starter πάντως ή δε μου κατεβαίνουν ή δεν καταλαβαίνω τα βασανιστήρια που έχουν επιλεγεί γι' αυτό το hosting site.

Δημοσ.

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι' άλλο μονοπάτι:P

MP3 1:

1072c90.jpg

MP3 2:

2nkqq1d.jpg

Μπορεί να μην ακούω τη διαφορά αλλά τη βλέπω:-)

Δημοσ.
Το καλό το παλικάρι ξέρει κι' άλλο μονοπάτι:P

MP3 1:

1072c90.jpg

MP3 2:

2nkqq1d.jpg

Μπορεί να μην ακούω τη διαφορά αλλά τη βλέπω:-)

αχχαχαχα έκλεισες στόματα χαχαχα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...