barrcode Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ψαχνω ενα προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να αποκοψω το ρεφραιν απο ενα τραγουδι και να το βαλω σαν ηχο κλησης στο κινητο
barrcode Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το κατεβασα.τι πρεπει να κανω για να κοψω ενα κομματι ενος τραγουδιου?
ravend Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ανοιξε το μπ3 σου με αυτο η ανοιξε πρωτα το προγραμμα και μετα συρε το μπ3 μεσα σε αυτο.θα στο αναλυσει σε μπλε κυματομορφη δευτερολεπτο,δευτερολεπτο. μετακινησε τον κερσορα στο δευτερολεπτο που θελεις και τραβα με το ποντικι προς την πλευρα που δεν θελεις να κρατησεις.(πχ πριν το ριφρεν)και μετα πατα επεξεργασια και κοψιμο η διαγραφη.κανε και απο τις δυο πλευρες του κομματιου αυτου και θα σου μεινει αυτο που εσυ θελεις να κρατησεις. μετα πατα αρχειο εξαγωγη και θα στο βγαλει σε *.wav μορφη,μετετρεψε το σε μπ3 με καποιο προγραμμα και εισαι ετοιμος. υ.γ εχω καιρο να το δουλεψω και μπορει να μη θυμαμαι καλα τα μενου αλλα ετσι νομιζω οτι ειναι.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Για μη απωλεστικό (χωρίς να χρειάζεται δηλαδή επανακωδικοποίηση που θα ρίξει την ποιότητα) κόψιμο αρχείων MP3, μπορείς να δεις και το mp3DirectCut. Ένας συνοπτικός οδηγός χρήσης εδώ...
ilona Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Για μη απωλεστικό (χωρίς να χρειάζεται δηλαδή επανακωδικοποίηση που θα ρίξει την ποιότητα) κόψιμο αρχείων MP3, μπορείς να δεις και το mp3DirectCut. Ένας συνοπτικός οδηγός χρήσης εδώ... audiograbber! πολυ ευκολο!!!
Jason 93 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φιλε μου για να εξαγεις σε mp3 με το Audacity κατεβασε αυτο: http://lame.buanzo.com.ar/
notissfak Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 audacity σαν free και σχετικά εύκολο για αρχάριους. για κάτι πιο επαγγελματικο κ...μπελαλιδικο Adobe Audition & Wavelab...Δύσκολα αλλά κάνουν παπάδες...
Aris Nera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους!!Θα μπορουσατε να μου πειτε πως μπορω να κατεβασω το audacity?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.