Προς το περιεχόμενο

καδος ανακυκλωσης

nikanoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα παιδια....μηπως ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω αρχεια που εχουν διαγραφει απο τον καδο??? οποις μπορει ας με βοηθησει ειναι ζητημα ζωης και κερατου... καταλαβατεεε.... ευχαριχτω

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά προγράμματα!!

ανάζήτησε και στο download.com

εγώ ξέρω ένα που λέγεται handy recovery

Δημοσ.

δηλαδή τι σου δείχνει??

πάντως αν δυσκολεύεσε και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη δοκίμασε και με κανένα άλλο πρόγραμμα που θα βρεις στο download.com ή μπορείς νa κάνεις και αναζήτηση στο google.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ----------

Μπορεί να κάνεις κατι λάθος γιατί έχω κάνει και εγώ recover αρχεία μου και κάποιοι φίλοι μου.

αν θες δοκίμασε και αυτό μάλλον είναι και καλύτερο:http://download.cnet.com/Pandora-Recovery/3000-2094_4-10694796.html?tag=mncol

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:01 ----------

ελπίζω να βοήθησα;);):-D

Δημοσ.

μου βρισκει μερικα αρχεια αλλα οχι αυτα που εχω διαγραψει απο τον καδο... ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου....

Δημοσ.

Αμφιβάλω αν γίνεται να ανακτηθούν πλήρως τα αρχεία. Αφού όταν τα σβήνεις από τον υπολογιστή μειώνεται ο δεσμευμένος χώρος του δίσκου που σημαίνει ότι κάποια δεδομένα διαγράφονται τελείως. Στην αντίθετη περίπτωση μετά από πολλές διαγραφές ο σκληρός δίσκος θα παρέμενε γεμάτος πράγμα που (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω παρατηρήσει ποτέ.

Δημοσ.
Αμφιβάλω αν γίνεται να ανακτηθούν πλήρως τα αρχεία. Αφού όταν τα σβήνεις από τον υπολογιστή μειώνεται ο δεσμευμένος χώρος του δίσκου που σημαίνει ότι κάποια δεδομένα διαγράφονται τελείως. Στην αντίθετη περίπτωση μετά από πολλές διαγραφές ο σκληρός δίσκος θα παρέμενε γεμάτος πράγμα που (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω παρατηρήσει ποτέ.

χαλαρα λαθος ειναι αυτο που γραφεις φιλε μου. διαβασε στο google τη τεχνολογια πως γραφουν οι δισκοι. Αν ηταν ετσι δε θα μπορουσε να ανακτηθει τιποτα και ποτε

Δημοσ.
χαλαρα λαθος ειναι αυτο που γραφεις φιλε μου. διαβασε στο google τη τεχνολογια πως γραφουν οι δισκοι. Αν ηταν ετσι δε θα μπορουσε να ανακτηθει τιποτα και ποτε

Μπορεί μπορεί δεν είμαι σίγουρος γιαυτό απλώς το είπα βάση λογικής.

παύω να αμφισβητώ αυτό που λέτε μιας και δεν είμαι ο πιο ειδικός.

Αλήθεια ξέρεις να μου εξηγήσεις πως γίνεται η διαδικασία? Πως αφού κάποια δεδομένα έχουν διαγραφεί μπορούν να ανακτηθούν?

Δημοσ.
Μπορεί μπορεί δεν είμαι σίγουρος γιαυτό απλώς το είπα βάση λογικής.

παύω να αμφισβητώ αυτό που λέτε μιας και δεν είμαι ο πιο ειδικός.

Αλήθεια ξέρεις να μου εξηγήσεις πως γίνεται η διαδικασία? Πως αφού κάποια δεδομένα έχουν διαγραφεί μπορούν να ανακτηθούν?

Ποιο ευκολα θα το βρεις αν το γοογλησεις παρα να στα γραφω............ το θεμα ειναι οτι αν δεν εισαι σιγουρος για κατι και το πεις σαν συμβουλη σε καποιον που ζηταει βοηθεια........... τον τρεχεις αδικα. Προς θεου δεν ειναι προσωπικο αυτο

Δημοσ.

παιδιά αν ψάξει κανεις είτε στο google είτε download.com μπορεί να βρει άπειρα τέτοια προγράμματα τα οποία έχουν ακριβώς την ίδια λειτουργία και είναι φυσικά δωρεάν!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ----------

παιδιά να ψάξει κανεις είτε στο google και στο download.com μπορεί να βρεί πολλά τέτοια προγράμματα με την ίδια λειτουργία και είναι φυσικά δωρεάν!!!

Δημοσ.

Όταν σβήνεις κάτι δεν σβήνεται τελίως απο τον σκληρό δίσκο. Το ίδιο πράγμα ισχύει όταν κάνεις format. Δηλαδή έχεις ένα τετράδιο και το έχεις γεμίσει όλο και θες να το σβήσεις (format) και να γράψεις κάτι άλλο.Sτην ουσία δεν σβήνονται τα αρχεία μετά το format. Απλά δεν μπορείς να τα βλέπεις.

Εγώ έχω το tune-up utilities είναι ένα "πολυ-πρόγραμμα" (έχει διάφορες εκτελέσεις όπως διαγραφή registry, κτλ) και έχει και μια εκτέλεση γι' αυτό που ζητάς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...