paokara Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Ρε παιδιά το αντιμετώπισε κανένας; Έχω σβήσει τα πάντα απο registry απο win.ini από windows απο παντού δουλεύει κανα δυό μέρες καλά και μετά ξανά τα ίδια το Norton μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι βρήκε το scrsvr.exe και το βάζω σε καραντίνα, μετά απο λίγο τα ίδια ξανά το βρίσκει ξανά σε καραντίνα επίσης παέι και ξαναγράφει στο win.ini το αποτέλεσμα είναι να μου έχει σπάσει τα α$%^#@α και να μην καθαρίζει με τίποτα. Το έχει συναντήσει κανείς ; Μήπως αφήνει και πουθενά αλλού κανένα αρχείο και μου διαφεύγει; ( Ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρει η Symantec στο Site της για τον καθαρισμό.)
looperx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Egw mesa apo to site ths Symantec breika ena link ths microsoft kai katebasa ena patch gia ta win pou diorthwnei kapoies trypes pou xreisimopoiei to opaserv. Meta thn egatastasei den to breike xana o Norton!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Μην ανησυχείς. Εδώ ο ειδικός!!! Ο ιος λέγεται και Brasil.pif (από το αρχείο που βάζει στο c:\windows) Καταρχάς, αν είσαι σε δίκτυο και οι σκληροί σου είναι shared, κάντους Read-Only, γιατί κολλάει από άλλα PC. Μετά πήγαινε και κατέβασε το παρακάτω αρχείο που καθαρίζει τον ιό, ακόμα και όταν τρέχει. Win32.Worm.Opaserv.A Removal Tool Τρέχτο. Θα τον βρει στην μνήμη. Θα τον κλείσει. Και μετά πάτε scan. Αστο να τελειώσει. Μόλις τελειώσει, από το win.ini βγάλε το load=c:\windows\brasil.pif και είσαι ΟΚ... Περιμένω results
paokara Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Παιδιά ευχαριστώ τα έχω κάνει ήδη αυτά. Εμένα εκεί που πάει το μυαλό μου είναι επειδή έχω δίκτυο μάλλον ο άλλος μου ο υπολογιστής δεν καθάρισε καλά.
savabk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 kai ego ixa to idio provlima .proto ta minimata opia vgazi den simenoyn oti exis virus.aplos kapio dll se kate ekkinisi to windows grafi sto win.ini .Ti ekana? Katarisa Win.ini Dimioyrgisa ena fakelo "backup" kai evala mesa antigrafo apo to win.ini Egrapsa to eksiz sto Autoexec.bat copy C:\backup\win.ini C:|windows /y good luck:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.