ironwiller Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 πολυ καλησπερα. εχω μια προκλησουλα. φτιαχνω ενα site σε joomla, με yootemplate συγκεκριμενα (αν αυτο εχει σημασια) κ στο καθετο μενου επειδη οι τιτλοι των menu items ειναι αρκετα μεγαλοι, οποτε επειδη ξεπερνανε το πλατος του left module πανε στην κατω γραμμη. μονο που στην κατω γραμμη εχει το επομενο menu item, οποτε γινετε μπερδεμα οπως καταλαβαινετε... εχω ηδη ανοιξει το πλατος του left module, δεν θελω αλλο γιατι μετα χαλαει την εικονα της σελιδας. και μαλιστα θα ηθελα να το στενεψω κιολας... πως θα μπορεσω να ορισω να εχει καθε menu item 2 σειρες "ΑΝ χρειαζεται" ωστε να μην πεφτει στο επομενο item? ευχαριστω εκ των προτερων.
Blondeamon Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν δεχεται html κωδικα να χωσεις κανα <br> αναμεσα?
ironwiller Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν δεχεται html κωδικα να χωσεις κανα <br> αναμεσα? τσου το χω δοκιμασει ηδη αυτο...καπου εχει ρυθμιση νομιζω αλλα με τοσα css κ αρχεια που εχει....
Blondeamon Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Nαι και εγω αντιμετωπιζω σταδιακα ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα δε θυμαμαι να σου πω πως το λυσα. Ολο και καποιος θα βρεθει να σου πει τι να κανεις με το css
ironwiller Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Nαι και εγω αντιμετωπιζω σταδιακα ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα δε θυμαμαι να σου πω πως το λυσα. Ολο και καποιος θα βρεθει να σου πει τι να κανεις με το css μα ελα τωρα θυμησου ....
snik Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 κοιτα η καλυτερη λυση για να λυνεις τετοια προβληματα ειναι να περασεις στον firefox το addon firebug. Εκει σου λεει σε ποιο κομματι του css ειναι το καθε τι και μετα με λιγο πειραγμα το φερνεις στα μετρα σου. Για να κανεις αυτο που θες δηλαδη τα μενου 2 σειρες μου φενεται καπως δυσκολο και δεν ξερω ακριβως που θα ειναι για να σου πω. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις το css και να δωσεις καποια μικρη τιμη στο αντιστοιχο font-size. Γενικα παντως με το firebug θα βρεις ευκολα τα πεδια που θες να πειραξεις και με μερικες αλλαγες φανταζομαι οτι θα καταφερεις να φερεις το template στα μετρα σου.
ironwiller Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 κοιτα η καλυτερη λυση για να λυνεις τετοια προβληματα ειναι να περασεις στον firefox το addon firebug. Εκει σου λεει σε ποιο κομματι του css ειναι το καθε τι και μετα με λιγο πειραγμα το φερνεις στα μετρα σου.Για να κανεις αυτο που θες δηλαδη τα μενου 2 σειρες μου φενεται καπως δυσκολο και δεν ξερω ακριβως που θα ειναι για να σου πω. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις το css και να δωσεις καποια μικρη τιμη στο αντιστοιχο font-size. Γενικα παντως με το firebug θα βρεις ευκολα τα πεδια που θες να πειραξεις και με μερικες αλλαγες φανταζομαι οτι θα καταφερεις να φερεις το template στα μετρα σου. σε ευχαριστω για την προταση snik θα το διερευνησω παντως πιο μικρο font παει πολυ γιατι ειναι ηδη μικρο...
ironwiller Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καποια αλλη προταση...με το firebug δεν εχω καταφερει να βρω κατι παροτι πολυ πρακτικο γενικοτερα... pls...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.