Προς το περιεχόμενο

[οfftopic] Νεοναζί, γκέυς και προπαγανδιστικές ταινίες

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο σκοπός των στρατοπέδων ήταν η συλλογή των εβραίων και για να μην κάθονται άπραγοι και βαριούνται, τους επέτρεπε να δουλεύουν και να βοηθάνε το κράτος, που μέχρι τότε το εκμεταλλεύονταν και πλούτιζαν εις βάρος των γερμανών αυτόχθονων. Σε πρώτη φάση, σε δεύτερη φάση ήθελε να τους στείλει στη μαδαγασκάρη, οπου εκεί και κράτος θα είχαν και κιμπούτσκ και ότι άλλο επιθυμούσαν. Οι θάνατοι οφείλονται σε πείνα και σε κακουχίες. Τώρα αν σε κάποιο στρατόπεδο έδρευε και κανάς τρελάρας που έκανε πειράματα και βασάνιζε αθώους, τι να κάνουμε.

να ρωτησω κατι με το φτωχο μου το μυαλο. με αυτη την λογικη σου (:lol::lol::lol::lol: λεμε τωρα λογικη) οι εβραιοι στην ολλανδια τι τους εφταιξαν; γτ δεν ξεκληρισαν και τους ολλανδους τοτε;

μιλαμε τα εχω δει ολα φοβερο mind fucking

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να δώσω άλλη πνοή στη κουβέντα,φίλος μου υποστηρίζει πως αν κάποιος πάει και βαπτιστεί επίσημα εβραίος του κάνουν ένα περίεργο τατού αδερφότητας και του δίνουν 50.000 ευρώ για ένα καλό ξεκίνημα,δουλειά με τη προυπόθεση οτι θα γίνει οικογενειάρχης!Ισχύει και τώρα με τη κρίση αυτό;Γιατί δεν έγιναν όλοι ακόμα εβραίοι; :P

Δημοσ.

Οι Εβραιοι φιλε De@th L0rd θελουν να εξουσιασουν τους υπολοιπους ανθρωπους. Αν ολοι γινομε Εβραιοι, ποιους θα εξουσιασουν μου λες?

Δημοσ.
Οι Εβραιοι φιλε De@th L0rd θελουν να εξουσιασουν τους υπολοιπους ανθρωπους. Αν ολοι γινομε Εβραιοι, ποιους θα εξουσιασουν μου λες?

Από αυτό βγάζουμε το συμπέρασμα οτι οι ναζί ήταν αναρχικοί καθώς δεν ήθελαν εξουσία και έσφαζαν τους εβραίους...Ή δεν τους έσφαζαν ;;;:shock:

Δημοσ.
ότι τα σκατά του Ομπάμα βρωμάνε,

τι δουλειά έχει ο ομπάμα? Εγώ για τον υπουργό άμυνας, τον εχουντ μπάρακ του ισραήλ μίλησα. Τώρα μεταξύ μας, εθνη που στις προεκλογικές τους εκστρατείες, έχουν ως κυρίαρχο θέμα, ποιος μακέλευσε περισσότερους, δε νομίζω ότι αποτελούν πρότυπο. Τώρα αν θεωρείς παραλήρημα την άποψη ιστορικών, ότι "παιδιά να ξαναδούμε λίγο το θέμα με το ολοκαύτωμα, μήπως δεν ήταν 6 εκ, μήπως ήταν λιγότεροι, μήπως ο χίτλερ δε γνώριζε, μήπως το ημερολόγιο της άννας φρανκ ήταν πλαστό." Η γιατί βομβαρδίστηκε η δρέσδη, γιατί στη μάγχη δεν καθάρισε 300000+ αγγλογάλλους και τους άφησε να πάνε απέναντι...". Αν αυτά τα θεωρείς μπούρδες, δικαίωμα σου.

Αν μας λυπάσαι μην πας το θέμα εκεί και χαθεί τελείως ο ειρμός. Το ότι οι σημερινοί Ισραηλινοί σκοτώνουν είναι γεγονός. Και σκοτώνουν άδικα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της ναζιστικής εξόντωσης των εβραίων. Μην μας τρελάνεις τελείως που το φέρνεις από εδώ και από εκεί για να αιτιολογήσεις την άποψη σου.

Σκοτώνουν άδικα. Πως λέμε κέρδισε, ένα πέναλντι άδικα. Τώρα οι έρευνες που έχουν γίνει, αναιρούν το κατα πόσο σκοτώθηκαν 6 εκ. και αν υπήρχε σχέδιο συστηματικής εξόντωσης τους.

σε πολλους πολεμους ειδες να ξεκληριζουν 6,000,000 ανθρωπους της ιδιας εθνικοτητας μονο και μονο γτ δεν τους γουσταραν και οχι γτ ηθελαν τα εδαφη τους; στον 20ο αιωνα το θεωρεις λογικο να φερονται ακομα και εν καιρο πολεμου οπως επι εποχης διωγμων χριστιανων; που και τοτε λιγοτερο βαναυσα ειχαν φερθει

Καταρχήν και στις 2 περιπτώσεις, έχουμε θανάτους αθωων. Δε μπορεί να γίνει διακριση. Αλλά αυτό είναι το θέμα μας, κατά πόσον στέκει ο αριθμός. Ηταν 6, μήπως ήταν λιγότεροι, μήπως δεν πέθαναν από το ζύκλον, αλλά από τις κακουχίες, όπως και τόσοι άλλοι... Ε αυτό μελετάνε οι ιστορικοί. Αν το θεωρούσα λογικό, θα το προσπερνούσα ή θα το εξωράϊζα. Δεν μπορείς πχ να κατατάξεις την εσ γερμανία, ως μια ακόμα ιμπεριαλιστική δύναμη (αθήνα, ρώμη, φράγκοι, ισπανοί, άγγλοι, οθωμανοί) που απλά κυρίευε. Α, οι άγγλοι κατασφάξανε τους αφρικανούς, οι ισπανοί τους λατίνους, αλλά διδασκόμαστε τον σπουδαίο κορτέζ και το σερ φράνσις ντρέηκ. Η εσ γερμανία, απελευθερωσε περιοχές, όπου κατοικούσαν γερμανοί (νταντσιχ, μοραβία κλπ). Ο πόλεμος της ήταν αμυντικός, διότι αργά η γρήγορα οι σύμμαχοι θα αντεπιτίθονταν και ήθελε να τους προλάβει. Ελπίζω να μη θεωρεί κανένας, το ότι ξύπνησε μια μέρα ο χίτλερ και είπε σήμερα θα καταλάβω τον κόσμο και αύριο, θα δω τι θα κάνω με τους εβραίους.

να ρωτησω κατι με το φτωχο μου το μυαλο. με αυτη την λογικη σου (:lol::lol::lol::lol: λεμε τωρα λογικη) οι εβραιοι στην ολλανδια τι τους εφταιξαν; γτ δεν ξεκληρισαν και τους ολλανδους τοτε;

Αφού στόχος τους ήταν η εκδιωξη των εβραίων από την ευρώπη, τους εκεί εβραίους γιατί να τους άφηναν?

@deathlord, αφού οι εβραίοι είναι καταδιωκόμενοι, γιατί οι ηπα στηρίζουν ισραήλ,

α)έχουν βγάλει ψήφισμα 293-7 ότι το ισραήλ δεν μπορεί να πάει στα προ του 67 σύνορα του. Γιατί δε βγαλαν κάτι αντίστοιχο για μας πχ

β)μπλοκάρουν όλα τα καταδικαστικά ψηφίσματα του οηε για το ισραήλ?

γ)γιατί ο μπους είπε, πως αν δεχτεί το ισραήλ επίθεση (στα 60χρονα της αλ-νακμπα) θα πολεμήσουν 300 εκ αμερικάνοι?

Γενικά, ψαχτείτε λίγο, ή αν δε σας ενδιαφέρει το θέμα, μη λετε λες αρλούμπες επειδή έτσι μου το μαθαν στο σχολείο. Που να άρχιζα και για τη μάχη της κρήτης.

Δημοσ.

Όταν λες για ερευνητές και ιστορικούς που αμφισβητούν το ολοκαύτωμα δε πιστεύω να εννοείς τον Πλεύρη;;;:fear::eek:

Δημοσ.
τι δουλειά έχει ο ομπάμα? Εγώ για τον υπουργό άμυνας, τον εχουντ μπάρακ του ισραήλ μίλησα. Τώρα μεταξύ μας, εθνη που στις προεκλογικές τους εκστρατείες, έχουν ως κυρίαρχο θέμα, ποιος μακέλευσε περισσότερους, δε νομίζω ότι αποτελούν πρότυπο. Τώρα αν θεωρείς παραλήρημα την άποψη ιστορικών, ότι "παιδιά να ξαναδούμε λίγο το θέμα με το ολοκαύτωμα, μήπως δεν ήταν 6 εκ, μήπως ήταν λιγότεροι, μήπως ο χίτλερ δε γνώριζε, μήπως το ημερολόγιο της άννας φρανκ ήταν πλαστό." Η γιατί βομβαρδίστηκε η δρέσδη, γιατί στη μάγχη δεν καθάρισε 300000+ αγγλογάλλους και τους άφησε να πάνε απέναντι...". Αν αυτά τα θεωρείς μπούρδες, δικαίωμα σου.

Το συγκεκριμένο ήταν παρανόηση από μέρους μου. Παρόλαυτά, δεν σχολιάζεις το σημαντικότερο πράγμα που σου έχω τονίσει με κόκκινο χρώμα στο ποστ μου: Το ότι έχουν γίνει πολλές βαρβαρότητες από άλλους στην ιστορία της ανθρωπότητας πώς διάολο μας φέρνει στο συμπέρασμα ότι το οι Εβραίοι μαντρώνονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μην βαριούνται και στόχος ήταν να τους χαρίσουν τη Μαδαγασκάρη και να τους δίνουν ό,τι τραβάει η όρεξή τους; Τί πήγε τόσο στραβά και πεθάναν οι περισσότεροι από πείνα; Με ποιο δικαίωμα ένας οποιοσδήποτε ηγέτης να εφαρμόσωει το πρόγραμμα ευθανασίας (Τ-4); :mad::mad::mad:

Δημοσ.

Ρε αφεντικέ πρόσεχε να δεις πως έχει το πράγμα.

Χίτλερ σκοτώνει 6.000.000 Εβραίους ΑΡΑ Χίτλερ κάθαρμα, ουγκ.

Εβραίοι σκοτώνουν Παλαιστίνιους ΑΡΑ Εβραίοι καθάρματα, ουγκ^2.

Το γεγονός ότι το ποιόν αυτού που σκοτώνεις δεν είναι καλό δεν σε αθωώνει. Άρα το επιχείρημα σου οτι ο Χίτλερ είναι αθώος γιατί αυτοί που σκότωνε τότε, σκοτώνουν τώρα παλαιστίνιους είναι ανόητο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Το γεγονός ότι είσαι εθνικιστής (και όχι φασίστας γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχει διαφορά) δεν σημαίνει οτι μπορείς να διαστρεβλώνεις την ιστορική αλήθεια και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι η γη είναι επίπεδη.

Παρόλα αυτά το τόπικ είναι ανοιχτό ακόμα και υπάρχει ελευθερία λόγου, άρα μπορείς να μπουρδολογείς ελεύθερα. Να θυμάσαι όμως ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Αν ερθω αυριο το πρωι και πω οτι η αγελαδες πετανε, δεν ειναι υποχρεωση τον χρηστων του ινσομνια να αποδειξουν οτι δεν πετανε... Αλλα ειναι δικη μου υποχρεωση να το αποδειξω... ειτε με επειχηριματα, ειτε με στοιχεια... Αυτο ειναι κατι που κανεις απο τους "αρνητες" που ανεφερες κατεφερε να κανει και για αυτο χερουν τις φημης που εχουνε.

Υ.Γ1 στο ονομα του Θορ, οχι το ημερολογιο της ανα φρανκ δεν ειναι πλαστο, εχει αποδειχτει η γνησιοτιτα του.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Που να άρχιζα και για τη μάχη της κρήτης.

Για αρχισε να δουμε τη παραλλαγη θα μας πεις .

Δημοσ.

Ελπίζω ολοι εσείς που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις, να μην περιμένετε καμια σοβαρή απάντηση, απο ένα άσχετο άτομο που βρίσκεται μονίμως σε παραλήρημα, που μπερδεύει τους εβραίους με τον ταλικριάδη τον γκαρσία και τον κυριάκο, τις ξεσκισμένες (ή φασομένες) ξαδέρφες, τον πόλεμο της τροίας και την μάχη της κρήτης και φυσικά πιστεύει (απο τον πακτωλό ακαδημαικών βιβλίων που έχει "καταπιεί") οτι οι βιασμένες γυναίκες τεκνοποιούν μόνο όταν έχουν (και) εκείνες οργασμό.

Ας μην ξεχνάμε οτι βρίσκεται εδώ για να μας διασκεδάζει (ως ένας ακόμη "διασκεδαστής") και να επιδεικνύει την ασχετοσύνη-ημιμάθεια-αμάθειά του (με μεράκι που περισεύει...) σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται...

Συνεχίστε παρακαλώ!

Δημοσ.
Kαλα μετα απ αυτο το ποστ, τα χω δει ολα. Πραγματικα ομως.

Σε λίγο θα μας πει πως κάποιοι εκμεταλεύτηκαν τον ιδρώτα και τους κόπους της επταετίας για να τρώνε τσάμπα και να παίζουν βόλεϊ στα ξερονήσια!

oh wait!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...