Προς το περιεχόμενο

[οfftopic] Νεοναζί, γκέυς και προπαγανδιστικές ταινίες

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λες να κανονισω κανα παρτι με ουζα με ολα μου τα ξαδερφια; ακομα και τα ανηλικα;:P:p:p

πρεπει να τον τρωει καποιον φοβερη αγ....ια για να κανει τετοιες σκεψεις:X

seriously

Όχι με ούζα, θα έχει ανήλικα! :cry::cry::cry::lol:

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πραγματικά, αυτό που γράφεις είναι πολύ προσβλητικό. Θα σου πω γιατί. Ολοι μας γουστάραμε να χαμε ως δουλειά, να παίζαμε σε τσόντες ή να μαστε εισοδηματίες. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιλεγουν τις δουλειές και κάποιοι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε υπόγειες σήραγγες, μετρό, ως καθαρίστριες να ξεσκατίζουν (και μετά να τρώνε βιτριόλι), δεν είναι επιλογή τους. Και όχι δεν δέχομαι εν έτη 2009, κάποιος να πρέπει να πεθάνει για να θρέψει την οικογένια του, σε μια ευρωπαική χωρα. Αν εσύ και τζιο, δε σας ενδιαφέρει, συγγνώμη είστε πολύ χειρότεροι ανθρωπιστικά από κάποιους άλλους.

Ειστε πολύ χειρότεροι από εμένα, που λέω πως δεν έγινε ολοκαύτωμα διότι είτε είσαι εβραίος, είτε έλληνας, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε εξολοθρεύεσει. Αλλά εσείς θεωρείτε φυσιολογικούς τους θανάτους εν ώρα εργασίας. Κρίμα, πραγματικά κρίμα

Εγώ πραγματικά λυπάμαι που διαστρεβλώνεις λόγια δικά μου αλλά και λόγια άλλων χρηστών, απλά και μόνο για να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου και να το παίξεις κάτι που δεν είσαι.

Όχι δε γουστάρουμε όλοι να παίζουμε σε τσόντες ή να είμαστε εισοδηματίες όπως δε γουστάρουμε όλοι να πηδάμε τις ξαδέρφες μας. Μην πας να μου το παίξεις τρελίτσα γυρίζοντας το στο ανθρωπιστικό και συγκρίνοντας μαζικές εξοντώσεις ομάδων με εργατικά ατυχήματα.

Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που και τα εργατικά ατυχήματα είναι δολοφονίες, επειδή δεν εφαρμόζονται τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας. Όπως είπαμε, υπάρχουν και δουλειές με κινδύνους. Εγώ για παράδειγμα έχω ακροφοβία. Αν πάω να δουλέψω ως τεχνικός της δεη και σκαρφαλώνοντας σε κολόνα πέσω, ποιος θα μου φταίει; Εσύ, το κράτος, οι εβραίοι του ολοκαυτώματος ή ο ίδιος μου ο εαυτός;

Φίλε αν κάποιος θέλει να δουλέψει και έχει ανάγκη από δουλειά, θα κάνει ό,τι δουλειά βρει. Αν δε του αρέσει στη δεη μπορεί να πάει να βρει αλλού δουλειά. Λες παρακάτω ότι δε μιλάμε για τη παλαιστίνη, ενώ εσένα σε πήρε τώρα ο πόνος για τη Κούνεβα. Μίλησες μόνο για νεκρούς τεχνικούς της δεη, για τους δεκάδες νεκρούς εργάτες σε οικοδομές (ξένους στη πλειοψηφία) δεν έγραψες τίποτα. Με τη λογική σου, έπρεπε να γράψω πως είσαι κατώτερος κι από μύκητα.

Εσύ και ο τζιο όμως κάνατε τουμπεκί για την παλαιστίνη. Και δεν έχετε επιχειρήματα, κοροιδεύετε ιστορικούς και χλευάζετε κι αποπάνω. Θα μου πεις, ρε μεγάλε και εσύ δε χλεύαζες τη ρεπόυση. Οχι για τις γνώσεις της, αλλά για τις αρλουμπες που έγραφε. Πχ αν μου έλεγε πως διεξηγαγε ιμπεριαλιστικό πόλεμο η ελλάδα το 20, θα λεγα είναι μια σεβαστή άποψη (αν και διαφωνώ, διότι απλά ήθελαν να έχουν ασφαλίσει τις γύρω περιοχές, αλλά τέσπα). Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω ανιστόρητη. Αλλά οι κύριοι αυτοί, που εσείς χλευάζετε και βρίσκονται στη φυλακή για τις απόψεις τους (ο ιρβινγκ και ζουντελ) δε λένε πως δεν έγινε το ολοκαύτωμα, γιατί έτσι μας αρέσει. Κάνανε έρευνα. Το αν τη δέχεσαι είναι δικό σου θέμα. Πάντως οφείλεις, να τη διαβάσεις, αν θες να είσαι αντικειμενικός και να κρίνεις. Εκτός και αν μόνος στόχος σου, είναι να λοιδωρήσεις.

Που με είδες να χλευάζω αυτούς που παρέθεσες; Δε θυμάμαι να είπα τίποτα για τους κυρίους. Εσένα χλευάζουμε για τις αρλούμπες που γράφεις, διότι όταν τα επιχειρήματα δεν έχουν καμιά ισχύ αυτός που βρίσκεται απέναντι σου και διαβάζει τα όσα γράφεις, μπαίνει σε μια ατέρμονη λούπα από facepalms. Απογοητευμένος και αγανακτισμένος όπως είναι, δεν έχει άλλη επιλογή.

Κατά τα άλλα, συνέχισε να σχολιάζεις επιλεκτικά ό,τι σε συμφέρει, να διαστρεβλώνεις λεγόμενα users και να βλέπεις δίπλα σου νάνους να χορεύουν trance.

Δημοσ.
συγνωμη αλλα που ζεις;;;; οποια δουλεια και να κανεις εχει κινδυνους. αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. σαφως και ειναι επιλογη τους. απο την στιγμη που υπογραφουν συμβολαιο και ξερουν τους κινδυνους ειναι επιλογη τους. τωρα αν δεν καναν σωστα την δουλεια τους η οντως ηταν ατυχημα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις. οι εβραιοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ηταν σκλαβοι κανονικοτατα. νομιζω καταλαβενεις την διαφορα.

επισης πως μπορεις να πιστευεις τις ερευνες καποιον που λενε οτι δεν εγινε ολοκαυτωμα οταν υπαρχουν μαρτυριες ανθρωπων που τα εζησαν ολα αυτα; ειλικρινα φασκεις κι αντιφασκεις. ο καθηγητης που λες απο κατω με μικρα γραμματα λεει οτι ειναι επιζων του ολοκαυτοματος

Πλάκα κάνεις. Δλδ εγώ δουλεύω ως μεταφραστής και κάνω ιδιαίτερα (αυτήν την περίοδο). Τι μαμημένους κινδύνους αντιμετωπίζω, σε σχέση με κάποιον που δουλεύει στις σκαλωσιές ή είναι εναερίτης. Τους ξέρανε έυα μου τους κινδύνους, αλλά είχαν και κάτι στρώματα να θρέψουν, βλεπεις οι γονείς τους, δεν είχαν λεφτά να τους δώσουν για να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Πραγματικά, δεν ξέρω αν θα λέγατε τα ίδια αν ήταν συγγενείς σας. Εχεις δει, τι κινδύνους αντιμετωπίζοουν όσοι δουλεύουν σε σήραγγες, σε ορυχεία ή μεγάλωσες με γαλλίδες νταντάδες. Αλλά μετά εγώ είμαι ανώριμος, που παραθέτω συγγραφείς με τα έργα τους και όχι εσείς που θεωρείτε φυσικό κάποιος να πεθαίνει για να εργαστεί. Και όχι, είναι διαφορετικές οι συνθήκες της γερμανίας του 30, της αγγλίας του 1870 (μο ζωής 28 χρόνια) και του 2009. Τώρα διάβασε τα βιβλία που σου προτείνω και μετά μπορούμε να κάνουμε συζήτηση, σχετικά με "μαρτυρίες" και με "βίντεο-ντοκουμέντα"

Αφεντικέ, θέλω να μου πεις τη γνώμη σου για τον Χίμλερ.

elimination. εχουμε μια απειλή και προσπαθούμε να την περιορίσουμε. Δλδ απειλή είναι οι εβραίοι και ο περιορισμός τους θα γίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Διαφορετικό του extermination, που σημαίνει εξολόθρευση. Αν και νομίζω ότι ηχογραφημένο ντοκουμέντο, στα δικαστήρια δεν παίζει, οπότε παίζει και να ναι πλαστό ή μαγειρεμένο. Πάντως ήταν ένας εξαίρετος οργανωτής. Οχι, δεν ήταν αγγελούδι και ναι οι γκεσταπίτες, δεν ήταν πασιφιστές.

Για πες μου εσύ, τι γνώμη έχεις για το σαρόν, για την κυρία μέιρ που κατά αυτήγια την προσφυγιά των παλαιστινίων, φταίνε οι ναζι και για τον κύριο μπάρακ που στην πρόσφατη γενοκτονία στη γάζα, είπε πως για τους θανάτους παιδιών φταίνει οι παλαιστίνιοι, που δεν αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης, ποια η γνώμη σου για τη δρέσδη, γιατί τη χτυπήσαν οι σύμμαχοι αφού στρατά δεν είχε και επίσης αν συμφωνείς με τις 2 ατομικές βόμβες στη χιροσίμα και στο ναγκασάκι

@slipknot, γιατί κάνεις διακρίσεις ανάμεσα σε έλληνες και μετανάστες ,έγραψα για εργάτες οικοδομών. Τώρα συνεχίζεις να θεωρείς πως για τους θανάτους των εργατών φταίνε οι ίδιοι και όχι τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας των αφεντικών. Δλδ στο πέραμα πέρσι με τους 7, μήπως και αυτοί είχαν υψοφοβία? Κι εσύ είσαι αριστερός τώρα ε? Χα χα.

Τώρα αν είναι αρλούμπα κάποιος να θεωρεί πως δεν υπήρξε το ολοκαύτωμα, το θεωρώ προσβλητικό. Γιατί είναι μια άποψη συζητήσιμη. Επιπλέον αν είναι αρλούμπα να πηδίεσαι με άγνωστη γυναίκα, ε αυτό πια καταντάει γελοίο.

Περιμένω να ακούσω από κάποιον κάποια κουβέντα για το κράτος του ισραήλ, αλλά μάταια.

Δημοσ.

Το ταλμούδ, είναι το ιερό βιβλίο των εβραίων. Εκεί μέσα γράφει, πως είναι υποχρεωμένοι να κυριαρχήσουν πάνω στα έθνη. Αρα...

Αν αρχίσουμε να μετράμε πόσες βλακείες είναι γραμμένες σε "ιερά" βιβλία, άστα...

Επίσης, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι θρησκευόμενοι.

Μάλλον, οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι.

Απο περιέργεια, εσύ σε ποιούς Εβραίους αναφέρεσαι;

Δημοσ.
Το ταλμούδ, είναι το ιερό βιβλίο των εβραίων. Εκεί μέσα γράφει, πως είναι υποχρεωμένοι να κυριαρχήσουν πάνω στα έθνη. Αρα... Και περισσότερο food for thought

εδώ. Το άρθρο είναι γνωστού εβραίου καθηγητή

Έγω έναν εβραίο φίλο που έχω δεν τον κόβω να προσπαθεί να μας εξουσιάσει, είμαι καλά γιατρέ;

Δημοσ.
Αν αρχίσουμε να μετράμε πόσες βλακείες είναι γραμμένες σε "ιερά" βιβλία, άστα...

Επίσης, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι θρησκευόμενοι.

Μάλλον, οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι.

Απο περιέργεια, εσύ σε ποιούς Εβραίους αναφέρεσαι;

οι εβραίοι δεν είναι θρησκευόμενοι. Ισα ίσα, ακόμα και αυτοί που αρνούνται πχ να πολεμήσουν στο ισραήλ (αρνητές στράτευσης) είναι πολύ θρησκευόμενοι. Δλδ πιστεύουν πολύ. Κοίτα αλλο να λενε οι σιχ, μη πηδάτε, οκ δεν τρέχει τπτ (αυτοί χάνουν), και άλλο να λένε πως είμαστε ο εκλεκτός λαός του θεού και πρέπει να ελεγχουμε την ανθρωπότητα

Έγω έναν εβραίο φίλο που έχω δεν τον κόβω να προσπαθεί να μας εξουσιάσει, είμαι καλά γιατρέ;

Για το μεσανατολικό τι γνώμη έχει (μη μου πεις ότι δεν το ρώτησες)? Και όχι δεν εξουσιάζουν με μαστίγιο, πλέον η εξουσία έχει άλλα προσωπεία. Και τι σχέση έχει η προσωπική σου περίπτωση με την κριτική μιας νοοτροπίας.:fear:

Αλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ για ποτό και σταμπάρω μια. Λέω στο φίλο μου, θα την μπιπ. Πρόθεση. Αλλά αυτή παίζει να ναι δύσκολη και να μη γουστάρει. Δε σας έχει συμβεί? Ε, άλλο η πρόθεση και άλλο η υλοποίηση της. Πχ ο αχμαντινεζάντ λέει πως θα συντρίψει το ισραήλ. Ε μέχρι να το κάνει πράξη, δεν μπορεί να κινηθεί νομικά κάποιος.

Δημοσ.

Και οι εβραιοι ειναι θρησκοληπτοι* ? Δε το ηξερα.

* Δε ξερω πως να το εκφρασω, το εννοω με την ενννοια του μουσουλμανου. KILL KILL

Δημοσ.
elimination. εχουμε μια απειλή και προσπαθούμε να την περιορίσουμε. Δλδ απειλή είναι οι εβραίοι και ο περιορισμός τους θα γίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Διαφορετικό του extermination, που σημαίνει εξολόθρευση. Αν και νομίζω ότι ηχογραφημένο ντοκουμέντο, στα δικαστήρια δεν παίζει, οπότε παίζει και να ναι πλαστό ή μαγειρεμένο. Πάντως ήταν ένας εξαίρετος οργανωτής. Οχι, δεν ήταν αγγελούδι και ναι οι γκεσταπίτες, δεν ήταν πασιφιστές.

Για πες μου εσύ, τι γνώμη έχεις για το σαρόν, για την κυρία μέιρ που κατά αυτήγια την προσφυγιά των παλαιστινίων, φταίνε οι ναζι και για τον κύριο μπάρακ που στην πρόσφατη γενοκτονία στη γάζα, είπε πως για τους θανάτους παιδιών φταίνει οι παλαιστίνιοι, που δεν αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης, ποια η γνώμη σου για τη δρέσδη, γιατί τη χτυπήσαν οι σύμμαχοι αφού στρατά δεν είχε και επίσης αν συμφωνείς με τις 2 ατομικές βόμβες στη χιροσίμα και στο ναγκασάκι

Λοιπόν, επειδή παραληρείς, θα σου απαντήσω σε αυτό, απάντησε μου και εσύ (αν θεωρείς ότι χρειάζεται) και εγώ κλείνω εδώ την κουβέντα, γιατί δεν έχω την υπομονή των συνομιλητών σου.

Καταρχάς, δεν έχω λόγια να σχολιάσω την άποψη

elimination. εχουμε μια απειλή και προσπαθούμε να την περιορίσουμε. Δλδ απειλή είναι οι εβραίοι και ο περιορισμός τους θα γίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Διαφορετικό του extermination, που σημαίνει εξολόθρευση.

Δηλαδή, επειδή δεν ήθελε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους δεν ήταν ένα αιμοσταγές καθίκι που θα έπρεπε να τον πετάξουν μέσα σε μια αρένα με γυμνούς Εβραίους και να τους αφήσουν να τον σοδομίζουν επί 20 χρόνια; Αν και ακόμα και αυτό είναι επικίνδυνο, διότι από ένα σημείο και μετά μπορεί και να γουστάρει... :X

Μου φαίνεται επίσης ύποπτο το ότι θεωρείς πως από τη στιγμή που εναντιόνεται κάποιος σε φασιστικές οργανώσεις ή/και προσωπικότητες σημαίνει πως είναι φιλοδυτικός-ομπαμικός (μη χέσω...). Όπου υπάρχουν σκατά θα βρωμάει σκατίλα. Το ότι τα σκατά του Ομπάμα βρωμάνε, δεν κάνει τα σκατά του Φύρερ να ευωδιάζουν... Verstanden?

Όλα αυτά που αναφέρεις στη 2η παράγραφο είναι πραγματικά απαράδεκτα ως γεγονότα. Γιατί όμως η απαραδεκτοσύνη του άλλου ενισχύει τις απόψεις σου, δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Περιμένω να ακούσω από κάποιον κάποια κουβέντα για το κράτος του ισραήλ, αλλά μάταια.

Αν μας λυπάσαι μην πας το θέμα εκεί και χαθεί τελείως ο ειρμός. Το ότι οι σημερινοί Ισραηλινοί σκοτώνουν είναι γεγονός. Και σκοτώνουν άδικα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της ναζιστικής εξόντωσης των εβραίων. Μην μας τρελάνεις τελείως που το φέρνεις από εδώ και από εκεί για να αιτιολογήσεις την άποψη σου.

Επίσης....

δεν υπήρξε το ολοκαύτωμα

και μερικές ώρες πιο πριν...

δεν είπε κανείς ότι τα ςς ήταν αγγελούδια και ότι οι εβραίοι καλοπερνούσαν πριν το 39. Αλλά η εξολόθρευση κατά τους ιστορικούς ξεκίνησε προς το τέλος του πολέμου.

Τελικά υπήρξε εξολόθρευση! Ή μήπως όχι?:-(

Δημοσ.
Αλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ για ποτό και σταμπάρω μια. Λέω στο φίλο μου, θα την μπιπ. Πρόθεση. Αλλά αυτή παίζει να ναι δύσκολη και να μη γουστάρει. Δε σας έχει συμβεί? Ε, άλλο η πρόθεση και άλλο η υλοποίηση της. Πχ ο αχμαντινεζάντ λέει πως θα συντρίψει το ισραήλ. Ε μέχρι να το κάνει πράξη, δεν μπορεί να κινηθεί νομικά κάποιος.

θα σου πρότεινα να σταματήσεις τα παραδείγματα, γιατί (σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που γράφεις :P) δεν είναι επιτυχημένα.

Δημοσ.

αλλά αναγνωρίζουν πως το 3ο ράιχ, δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, πέραν των συνηθισμένων σε κάθε πόλεμο. Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους. Ειχαν κόψει τις διόδους, σωθήκαν τα τρόφιμα (εδώ οι ίδιοι οι γερμανοί πεινάγαν), και είχαμε το δυσάρεστο αποτέλεσμα, των θανάτων από πείνα. Τα ίδια συνέβηκαν και στην ελλάδα. Αν οι γκανγκστερς, άφηναν τους γερμανούς να δίδουν τρόφιμα, χρησιμοποιώντας τις θαλάσσιες αρτηρίες, δεν θα υπήρχαν νεκροί από την πείνα.

Σε μερη οπως το Dachau και το Auschwitz ετυχε ποτε να πας να τα δεις??

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις. Δλδ εγώ δουλεύω ως μεταφραστής και κάνω ιδιαίτερα (αυτήν την περίοδο). Τι μαμημένους κινδύνους αντιμετωπίζω, σε σχέση με κάποιον που δουλεύει στις σκαλωσιές ή είναι εναερίτης. Τους ξέρανε έυα μου τους κινδύνους, αλλά είχαν και κάτι στρώματα να θρέψουν, βλεπεις οι γονείς τους, δεν είχαν λεφτά να τους δώσουν για να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Πραγματικά, δεν ξέρω αν θα λέγατε τα ίδια αν ήταν συγγενείς σας. Εχεις δει, τι κινδύνους αντιμετωπίζοουν όσοι δουλεύουν σε σήραγγες, σε ορυχεία ή μεγάλωσες με γαλλίδες νταντάδες. Αλλά μετά εγώ είμαι ανώριμος, που παραθέτω συγγραφείς με τα έργα τους και όχι εσείς που θεωρείτε φυσικό κάποιος να πεθαίνει για να εργαστεί. Και όχι, είναι διαφορετικές οι συνθήκες της γερμανίας του 30, της αγγλίας του 1870 (μο ζωής 28 χρόνια) και του 2009. Τώρα διάβασε τα βιβλία που σου προτείνω και μετά μπορούμε να κάνουμε συζήτηση, σχετικά με "μαρτυρίες" και με "βίντεο-ντοκουμέντα"

δεν με ξερεις και βγαζεις διαφορα συμπερασματα για μενα και το γεγονος οτι δεν σπουδαζω στην ελλαδα. πριν με κατηγορισεις για οτιδηποτε που εχει να κανει με αυτο που κανω τωρα ζητα να μαθεις 2-3 πραματα για μενα. δευτερον σαφως και ειναι πιο επικινδυνες οι σηραγγες απο τα ιδιαιτερα απο αποψη σωματικης ακεραιοτητας γτ απο ψυχικης εχω παρα πολλες αμφιβολιες:-(. βλεπεις τα πραματα απο μια μονο οπτικη γωνια. λες κανεις ιδιαιτερα και εισαι οκ. για ελα δες την μανα μου που τετοια εποχη χτυπαει 12 ωρες την μερα και κανονικα δεν θα επρεπε καν να δουλευει αλλα το κανει γτ εχει στοματα να θρεψει. απο μια τετοια δουλεια δεν κινδυνευεις να παθεις υπερκοπωση νομιζεις; ο καθενας κανει οτι ξερει και οτι μπορει και οτι γουσταρει αν το γουσταρει αυτο που κανει, γτ υπαρχουν πολλα επαγγελματα που αν δεν το γουσταρεις τρελα δεν το κανεις με τπτ.

Δημοσ.

Ο σκοπός των στρατοπέδων ήταν η συλλογή των εβραίων και για να μην κάθονται άπραγοι και βαριούνται, τους επέτρεπε να δουλεύουν και να βοηθάνε το κράτος, που μέχρι τότε το εκμεταλλεύονταν και πλούτιζαν εις βάρος των γερμανών αυτόχθονων. Σε πρώτη φάση, σε δεύτερη φάση ήθελε να τους στείλει στη μαδαγασκάρη, οπου εκεί και κράτος θα είχαν και κιμπούτσκ και ότι άλλο επιθυμούσαν. Οι θάνατοι οφείλονται σε πείνα και σε κακουχίες. Τώρα αν σε κάποιο στρατόπεδο έδρευε και κανάς τρελάρας που έκανε πειράματα και βασάνιζε αθώους, τι να κάνουμε.

Kαλα μετα απ αυτο το ποστ, τα χω δει ολα. Πραγματικα ομως.

Δημοσ.
-

Τώρα τους κομμουνιστές συγγραφείς τους ανέφερα, διότι ως γνωστόν είναι αντιναζί, αλλά αναγνωρίζουν πως το 3ο ράιχ, δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, πέραν των συνηθισμένων σε κάθε πόλεμο. Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους. Ειχαν κόψει τις διόδους, σωθήκαν τα τρόφιμα (εδώ οι ίδιοι οι γερμανοί πεινάγαν), και είχαμε το δυσάρεστο αποτέλεσμα, των θανάτων από πείνα. Τα ίδια συνέβηκαν και στην ελλάδα. Αν οι γκανγκστερς, άφηναν τους γερμανούς να δίδουν τρόφιμα, χρησιμοποιώντας τις θαλάσσιες αρτηρίες, δεν θα υπήρχαν νεκροί από την πείνα.

σε πολλους πολεμους ειδες να ξεκληριζουν 6,000,000 ανθρωπους της ιδιας εθνικοτητας μονο και μονο γτ δεν τους γουσταραν και οχι γτ ηθελαν τα εδαφη τους; στον 20ο αιωνα το θεωρεις λογικο να φερονται ακομα και εν καιρο πολεμου οπως επι εποχης διωγμων χριστιανων; που και τοτε λιγοτερο βαναυσα ειχαν φερθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...