Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 7 θάνατοι τεχνικών στη δεή φέτος. Χτες πηγα τουαλετα 3 φορες.(..τι?δεν εχει σχεση με το θεμα?) Αλλά πάρτε πρώτα βιβλία να διαβάσετε Μ εχεις πεισει οτι εισαι ο μεγιστος,ο πανσοφοτερος ολων με ολα αυτα τα βιβλια(..ποια?) που χεις διαβασει.(Τοσες φορες το χεις πει,δεν μπορει,αληθεια θα λες)Μεχρι και σου καθομουν αν ημουν γκομενα. και μετά ελάτε να κάνουμε συζήτηση, περί ολοκαυτώματος κλπ... Η συζητηση φιλτατε,περιλαμβανει το ακουσμα των επιχειρηματων/αποψεων του συνομιλητη σου και οχι απλο μονολογο με τον εαυτο σου σε ρυθμους"οταν θυμαμαι χαιρομαι"που ακολουθεις καθ ολη τη διαρκεια του τοπικ. Πραγματικά, το γεγονός ότι καταλαβαίνεις ό,τι εσύ θες, σχολιάζεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα και όλα τα άλλα τα αγνοείς και γενικότερα πριν ποστάρεις καταναλώνεις ένα σακουλάκι lsd με εκπλήσσει. Προσυπογραφω το παραπανω λοιπον και ευχομαι να κανουν τα ιδιο και οσοι εχουν απομεινει να διαβαζουν αυτα που γραφεις.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά είναι απλό. Έχεις έναν εβραίο και ένα στρατόπεδο, ωραία; Στο στρατόπεδο τι έχει; Σκοπιές. Όλοι όμως μιλάνε για τους εβραίους. Για τα παιδιά στον Έβρο που αυτοκτονούνε στις σκοπιές όμως, τουμπεκί. Καμία ευαισθησία. Θα μου πεις, άλλο η αυτοκτονία. Ναι, αλλά αν δεν γινόταν το αλισβερίσι με τα ναρκωτικά, θα αυτοκτονούσαν; Είναι όντως αυτοκτονίες; Και το εβραϊκό λόμπυ νομίζετε δε βγάζει φράγκα από τις ηρωίνες που έρχονται από το αφγανιστάν; Διαβάστε κανένα βιβλίο. Για μένα οι εβραίοι δεν είναι άνθρωποι όπως οι ξαδέρφες δεν είναι συγγενείς. Άρα όπως το να πας με ξαδέρφη δεν είναι αιμομιξία, έτσι το να πας με εβραίο είναι κτηνοβασία. Αυτό ήθελε να αποφύγει ο χίτλερ, αλλά δεν πρόλαβε, έκλεψε ο αϊνστάιν τον καραθεοδωρή και φτιάξανε οι αμερικανοί πρώτη τη μπόμπα. Θα μου πεις, τι σχέση έχει, αφού τη ρίξανε μετά την παράδοση στους συμμάχους. Ναι, αλλά νομίζετε θα έκανε προέλαση ο Στάλιν αν δεν ήταν σίγουρος πως θα φτιαχνόταν η βόμβα; Όχι, θα υποχωρούσε προς τη Σιβηρία. Αυτός όμως έκανε εθνοκαθάρσεις τους εβραίους γιατί ήταν κουμμουνιστής, 20 φορές χειρότερος. Το μόνο καλό είναι ότι έκανε κονσέρβες τους γκέυ και τους τάιζε στις ανύπαντρες που δεν είχαν και ξάδερφο και έμεναν κοντά στο μέτωπο. Κατά τα άλλα, η ΕΣΣΔ εβραϊκό κλωτσοσκούφι ήταν και μόλις η ισορροπία δυνάμεων έγειρε προς τις ΗΠΑ, τη διαλύσανε οι μάγκες. Θα μου πεις, αν έχουν τόση δύναμη, γιατί δεν καταστρέφουν την Παλαιστίνη. Διαβάστε το "Η Πολυάννα παντρεμένη" και θα καταλάβετε. Εύκολο είναι τελικά.
AzaZyL Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Θέλω να πω ένα πράγμα: Ρωτήστε έναν εβραίο εάν πιστεύει ότι είναι η εκλεκτή φυλή του Θεού και ότι είναι ανώτεροι απο τους άλλους και δείτε τι θα σας απαντήσει.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Θέλω να πω ένα πράγμα:Ρωτήστε έναν εβραίο εάν πιστεύει ότι είναι η εκλεκτή φυλή του Θεού και ότι είναι ανώτεροι απο τους άλλους και δείτε τι θα σας απαντήσει. Επειδή δεν έχω πρόχειρο έναν Εβραίο τι απαντάνε;
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μ εχεις πεισει οτι εισαι ο μεγιστος,ο πανσοφοτερος ολων με ολα αυτα τα βιβλια(..ποια?) που χεις διαβασει.(Τοσες φορες το χεις πει,δεν μπορει,αληθεια θα λες)Μεχρι και σου καθομουν αν ημουν γκομενα. για να τον κανεις να το βουλωσει εε:lol: luci με τρομαζει ο τροπος σκεψης που αναφερεις. τελικα δεν εχω καταλαβει οι ρωσοι με τους εβραιους ηταν η οχι;
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις καλή μου Εύα, ακόμα και μετά από τέτοια ποστ. Ήθελα απλώς να μιμηθώ τον όμνι, προφανώς και είναι ασόβαρο το ποστ.
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις καλή μου Εύα, ακόμα και μετά από τέτοια ποστ. Ήθελα απλώς να μιμηθώ τον όμνι, προφανώς και είναι ασόβαρο το ποστ. α οκ! η αληθεια ειναι οτι ειχε πολυ ντελιριο. απλα εκει με την βομβα ψαρωσα λιγο και λεω τι θελει να πει ο ποιητης
paschalia Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως -του το λέω και του ίδιου από παλιά- θεωρώ ότι είναι κρίμα μεγάλο που βαριέται να γράφει. Θα ψαχνόντουσαν όλοι έτσι και συμμετείχε ουσιαστικά,με ποστς μεγαλύτερα των 3-4 γραμμών.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά είναι απλό...[...] Ποιημα..
Teaser Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ήθελα απλώς να μιμηθώ τον όμνι, προφανώς και είναι ασόβαρο το ποστ. Καλόοο Δεν το χα καταλάβει στην αρχή γιαυτό αναρωτήθηκα αν αυτά αυτά που είπες τα πίστευες και ετοιμαζόμουν να κατεβάσω κάτι καντίλια πρωί πρωί αλλά τελικά όλα πήγαν καλώς...! Ουφ..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Επειδή δεν έχω πρόχειρο έναν Εβραίο τι απαντάνε; Εξαρταταται αν ειναι θρησκευομενοι Εβραιοι η οχι. Στο πρωτο η απαντηση ειναι "ναι ειμαστε" στο δευτερο δεν ξερεις αν θα ακουσεις π@π@ρια η οχι.
afentiko7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εδώ μιλάμε για ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που πέθαναν απ' τη πολύ δουλειά. Πρώτον, σε αντίθεση με τους τεχνικούς της δεη δεν επέλεξαν αυτή τη κατάσταση, Πραγματικά, αυτό που γράφεις είναι πολύ προσβλητικό. Θα σου πω γιατί. Ολοι μας γουστάραμε να χαμε ως δουλειά, να παίζαμε σε τσόντες ή να μαστε εισοδηματίες. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιλεγουν τις δουλειές και κάποιοι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε υπόγειες σήραγγες, μετρό, ως καθαρίστριες να ξεσκατίζουν (και μετά να τρώνε βιτριόλι), δεν είναι επιλογή τους. Και όχι δεν δέχομαι εν έτη 2009, κάποιος να πρέπει να πεθάνει για να θρέψει την οικογένια του, σε μια ευρωπαική χωρα. Αν εσύ και τζιο, δε σας ενδιαφέρει, συγγνώμη είστε πολύ χειρότεροι ανθρωπιστικά από κάποιους άλλους. Ειστε πολύ χειρότεροι από εμένα, που λέω πως δεν έγινε ολοκαύτωμα διότι είτε είσαι εβραίος, είτε έλληνας, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε εξολοθρεύεσει. Αλλά εσείς θεωρείτε φυσιολογικούς τους θανάτους εν ώρα εργασίας. Κρίμα, πραγματικά κρίμα Εσύ και ο τζιο όμως κάνατε τουμπεκί για την παλαιστίνη. Και δεν έχετε επιχειρήματα, κοροιδεύετε ιστορικούς και χλευάζετε κι αποπάνω. Θα μου πεις, ρε μεγάλε και εσύ δε χλεύαζες τη ρεπόυση. Οχι για τις γνώσεις της, αλλά για τις αρλουμπες που έγραφε. Πχ αν μου έλεγε πως διεξηγαγε ιμπεριαλιστικό πόλεμο η ελλάδα το 20, θα λεγα είναι μια σεβαστή άποψη (αν και διαφωνώ, διότι απλά ήθελαν να έχουν ασφαλίσει τις γύρω περιοχές, αλλά τέσπα). Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω ανιστόρητη. Αλλά οι κύριοι αυτοί, που εσείς χλευάζετε και βρίσκονται στη φυλακή για τις απόψεις τους (ο ιρβινγκ και ζουντελ) δε λένε πως δεν έγινε το ολοκαύτωμα, γιατί έτσι μας αρέσει. Κάνανε έρευνα. Το αν τη δέχεσαι είναι δικό σου θέμα. Πάντως οφείλεις, να τη διαβάσεις, αν θες να είσαι αντικειμενικός και να κρίνεις. Εκτός και αν μόνος στόχος σου, είναι να λοιδωρήσεις. γιατί δεν καταστρέφουν την Παλαιστίνη 1ον, υπάρχει και το αλτζαζίρα, 2ον που θα βρίσκουν φθηνό εργατικό δυναμικό, 3ον, που θα ριχνουν τα σκουπίδια τους. Επειδή δεν έχω πρόχειρο έναν Εβραίο τι απαντάνε; Το ταλμούδ, είναι το ιερό βιβλίο των εβραίων. Εκεί μέσα γράφει, πως είναι υποχρεωμένοι να κυριαρχήσουν πάνω στα έθνη. Αρα... Και περισσότερο food for thought εδώ. Το άρθρο είναι γνωστού εβραίου καθηγητή
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Πραγματικά, αυτό που γράφεις είναι πολύ προσβλητικό. Θα σου πω γιατί. Ολοι μας γουστάραμε να χαμε ως δουλειά, να παίζαμε σε τσόντες ή να μαστε εισοδηματίες. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιλεγουν τις δουλειές και κάποιοι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε υπόγειες σήραγγες, μετρό, ως καθαρίστριες να ξεσκατίζουν (και μετά να τρώνε βιτριόλι), δεν είναι επιλογή τους. Και όχι δεν δέχομαι εν έτη 2009, κάποιος να πρέπει να πεθάνει για να θρέψει την οικογένια του, σε μια ευρωπαική χωρα. Αν εσύ και τζιο, δε σας ενδιαφέρει, συγγνώμη είστε πολύ χειρότεροι ανθρωπιστικά από κάποιους άλλους. συγνωμη αλλα που ζεις;;;; οποια δουλεια και να κανεις εχει κινδυνους. αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. σαφως και ειναι επιλογη τους. απο την στιγμη που υπογραφουν συμβολαιο και ξερουν τους κινδυνους ειναι επιλογη τους. τωρα αν δεν καναν σωστα την δουλεια τους η οντως ηταν ατυχημα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις. οι εβραιοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ηταν σκλαβοι κανονικοτατα. νομιζω καταλαβενεις την διαφορα. επισης πως μπορεις να πιστευεις τις ερευνες καποιον που λενε οτι δεν εγινε ολοκαυτωμα οταν υπαρχουν μαρτυριες ανθρωπων που τα εζησαν ολα αυτα; ειλικρινα φασκεις κι αντιφασκεις. ο καθηγητης που λες απο κατω με μικρα γραμματα λεει οτι ειναι επιζων του ολοκαυτοματος
thanocaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 συγνωμη αλλα που ζεις;;;; οποια δουλεια και να κανεις εχει κινδυνους. αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. σαφως και ειναι επιλογη τους. απο την στιγμη που υπογραφουν συμβολαιο και ξερουν τους κινδυνους ειναι επιλογη τους. τωρα αν δεν καναν σωστα την δουλεια τους η οντως ηταν ατυχημα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις. οι εβραιοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ηταν σκλαβοι κανονικοτατα. νομιζω καταλαβενεις την διαφορα. επισης πως μπορεις να πιστευεις τις ερευνες καποιον που λενε οτι δεν εγινε ολοκαυτωμα οταν υπαρχουν μαρτυριες ανθρωπων που τα εζησαν ολα αυτα; ειλικρινα φασκεις κι αντιφασκεις. ο καθηγητης που λες απο κατω με μικρα γραμματα λεει οτι ειναι επιζων του ολοκαυτοματος Ναι, αλλά εσύ με την ξαδέρφη σου έχεις πάει; (Δεν είναι τόσο άσχημο τελικά το σκεπτικό του όμνι). :lol: Αφεντικέ, θέλω να μου πεις τη γνώμη σου για τον Χίμλερ. Ειδικά αφού διαβάσεις (κάνε παύση 5 λεπτών από τον πακτωλό βιβλίων που διαβάζεις τώρα) την παράγραφο για το ολοκαύτωμα...
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ναι, αλλά εσύ με την ξαδέρφη σου έχεις πάει; (Δεν είναι τόσο άσχημο τελικά το σκεπτικό του όμνι). :lol: λες να κανονισω κανα παρτι με ουζα με ολα μου τα ξαδερφια; ακομα και τα ανηλικα;:p:p πρεπει να τον τρωει καποιον φοβερη αγ....ια για να κανει τετοιες σκεψεις seriously
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.