Προς το περιεχόμενο

[οfftopic] Νεοναζί, γκέυς και προπαγανδιστικές ταινίες

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σύγχυση των SA με τα SS

Μια διευκρίνυση, τα SS αντικατέστησαν τα SA γιατί απέκτησαν άλλες αρμοδιότητες.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτι μας είπες τώρα. Κάναν εγκλήματα πολέμου, σε πόλεμο. Δεν το πιστεύω.

Αυτό αμφισβητούσες πιο πριν. Να σου υπενθυμίσω:

το 3ο ράιχ, δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, πέραν των συνηθισμένων σε κάθε πόλεμο. Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους.

Με το αποπάνω ενοείς ότι δεν εξοντώθηκαν εβραίοι παρά μόνο έγιναν τα συνηθισμένα εγκλήματα ενός πολέμου, σε σχετική ερώτηση μου

Τώρα, δε μου πες κάτι καινούργιο, δεν είπε κανείς ότι τα ςς ήταν αγγελούδια και ότι οι εβραίοι καλοπερνούσαν πριν το 39. Αλλά η εξολόθρευση κατά τους ιστορικούς ξεκίνησε προς το τέλος του πολέμου.

Τι ενοείς "δεν καλοπερνούσαν"? Αντι δηλαδή να τους κερνούν κρέπες τους κερνούσαν σφαίρες στο κεφάλι? Διευκρίνισε τι ενοείς "δεν καλοπερνούσαν" αλλιώς δεν το εκλαμβάνω ως απάντηση.

Α, όταν λέμε προς το τέλος του πολέμου ενοούμε χοντρικά από το 43 και μετά. Εκτός αν ενοείς το διάστημα 1939-1945 τέλος του πολέμου.

Ο Χίτλερ δεν κατηγορείται για αντισημητισμό. Αντισημίτες ήταν όλοι οι ευρωπαίοι...

Καθόλου αντισημητισμό. Απλά μισούσε τους εβραίους και ότι είχε σχέση με αυτούς. Αφού το έλεγε ο ίδιος κιόλας ότι οι εβραίοι είναι μισητός λαός και είναι η αιτία των όσων έγιναν στον Α'ΠΠ. Μην αμφισβητείς τα λόγια του αδόλφου είναι ύβρις!

Δημοσ.

Δε θα κάτσω να ψάξω για να σου απαντήσω afentiko7. Δεν έχω διαβάσει Βολταίρο και δε θα προσποιηθώ πως το έχω κάνει αλλά μου αρκεί η άποψη που έχουν και οι ίδιοι οι Γερμανοί τόσο για τον Χίτλερ όσο και για τα SS. Το αν εσύ διαλέγεις να ενστερνιστείς τις απόψεις κάποιου που ο ίδιος ο λαός του τον θεωρεί ντροπή για την ιστορία του είναι πρόβλημά σου και σίγουρα έχεις τους λόγους σου (προβλήματα για εμένα) για να το κάνεις.

Τι είπε ο Βολταίρος και έχει σχέση με το ρόλο των SS δεν το γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι αυτό για το οποίο έχει αναγνωριστεί η αξία του ως συγγραφέα και ποιητή και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως.

Προσωπικά λυπάμαι που σου δίνεται το βήμα αυτό να ποστάρεις τέτοια προπαγανδιστικά σχόλια μέσω του insomnia και έκανα report το topic γι' αυτό το λόγο (για τα τυπικά γιατί το διαβάζουν ήδη moderators).

Δημοσ.

Καλά μην το παίρνεις προσωπικά βρε Land_of_Banania. Συζήτηση κάνουμε.

Εκτός και αν έχεις καταγωγή από τη Μπανανία και έχεις δεχθεί προσωπικά το ναζιστικό ρατσισμό, οπότε σε αυτή την περίπτωση δικαιολογείσαι λόγω προσωπικής προσβολής!

Σχετικά με αυτό που είπες, το ότι καταδικάζουν οι σημερινοί Γερμανοί τον Χίτλερ δεν λέει κάτι. Ενοείται ότι θα το έκαναν, πως αλλιώς θα επεβίωναν στη σημερινή εποχή? Προφανώς είναι καταδικαστέος ο αδόλφος δεν χρειάζεται να μας το πουν οι Γερμανοί.

Δημοσ.
Τι είπε ο Βολταίρος για το ρόλο των SS δεν το γνωρίζω

Παιδιά, λέω να πάμε όλοι μαζί για ύπνο ε.

Αύριο θα αναλύσουμε τι σημαίνει το GE του Gestapo, γιατί το αν τα SS προήλθαν από τα SA, δε διατηρεί το status τους ως κομματική πολιτοφυλακή και το τι είδους αλλαγές επήλθαν στη δομή τους από το 1933 και μετά.

Ως τότε, λέω να μάθουμε πότε σταμάτησε η Αναγέννηση, πότε έγινε καγκελάριος ο Χίτλερ και γιατί όντας μοντ δεν έχω παντού δικαιοδοσία.

Δημοσ.

Όταν διάβαζα απλά αυτό το thread, ήταν σαν να έβλεπα όλο το θέμα να βιάζεται κατά φύση. Όταν είπε ο όμνι για τις ξαδέρφες, ε, το πράγμα πήγε στο παρά φύση. Όταν χώθηκε και ο Λούσιφερ και είπε για το ολοκαύτωμα, ήταν σαν να έκλεισε ό,τι είχε ξεμείνει ανοιχτό. Αλλά αυτό το τελευταίο με το Βολταίρο δεν ξέρω πώς να το οπτικοποιήσω.

Δημοσ.
Ποιο σκεπτικό μου? Ξέρεις κανέναν που να μην έχει πάει με ξαδέρφη(έστω και φάσωμα)? Ολοι αιμομείκτες είμαστε?

Δεν θελω να σε ταράξω, αλλα είμαστε πολλοί εκει εξω, που δεν εχουμε παει με τις ξαδέρφες μας.

Μήπως να παμε σε γιατρό? Περνάει με κάποιο χάπι?

Επί της ταινίας, έχεις να προσθέσεις κάτι ή είδες afentiko7 και μπήκες?

Αφενός είδα αφεντικό και μπήκα, αφετέρου δεν τολμώ να διαφωνήσω μαζι σου. Εισαι ΘΕΟΣ!

Προσωπικά λυπάμαι που σου δίνεται το βήμα αυτό να ποστάρεις τέτοια προπαγανδιστικά σχόλια μέσω του insomnia και έκανα report το topic γι' αυτό το λόγο (για τα τυπικά γιατί το διαβάζουν ήδη moderators).

Απο κει και περα, ο καθένας μπορει να εχει την ιδεολογία του. Το οτι κάποιος συμπαθεί τον Ναζισμό, δεν ειναι λογος να φιμωθεί με κλείδωμα, μπαν κλπ.

Οσο αυτο μενει σε επίπεδο σκέψης και άποψης. Αν αλλάξει και παει παρακάτω (σε πράξη μεριά), σαφέστατα θα με βρει απέναντι.

Στο δρόμο και παντού και όποιος επιβιώσει...

Δημοσ.

Θέλω να εστιάσω σε 2 σημεία.

Α) στην υπογραφή του Ανήλικου.

''Στο κάθε φορουμ ένας τρελός,στο ινσόμνια όλοι.''

Τουτέστιν,πλάκα κάνετε που συνεχίζετε ε ?

Β) Ας μου πει ένας ότι αστειεύεται.

(όχι περισσότεροι,απλά ένας)

Σας παρακαλώ.

Οτι δεν εννοεί ότι γράφει, σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ ξαδερφιών και για το θέμα Ολοκαυτώματος .

Σας παρακαλώ,πείτε το.

Δημοσ.

Κυρα πασχαλία δεν θεωρήσαμε όλοι λογική την παραδοχή ότι "όποιος δεν έχει σχέση με ξαδέρφες χρειάζεται βοήθεια" Μην γενικεύεις πριν διαβάσεις.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο και πιθανώς να αστειευόταν ο afentikos.

Δημοσ.
Ποιο σκεπτικό μου? Ξέρεις κανέναν που να μην έχει πάει με ξαδέρφη(έστω και φάσωμα)? Ολοι αιμομείκτες είμαστε?

Γι'αυτο καθε φορα που βλεπω την ξαδερφη μου φαινεται σαν να περιμενει κατι και παντα στο τελος φευγει θυμωμενη και απογοητευμενη. Και ελεγα τι φταιει, τι φταιει. Να'σαι καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...