slipknot Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 σλιπκνοτ, το θέμα μας δεν είναι οι νεοναζί και τι πιστεύουν. Το θέμα μας είναι η διαστρέβλωση ενός προτύπου που παρουσιάζουν τέτοιου είδους ταινίες. Αν εσύ τώρα νομίζεις ότι κινδυνεύεις, επειδή κάποιος νεοναζί (που είναι αποκυήματα της φαντασίας σου) που δεν του αρέσει η φάτσα σου, έρθει και σε πλακώσει, συμβουλεύσου έναν ειδικό. Μη βλέπεις φαντάσματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Περισσότερο να φοβάσαι μη σε ληστέψει κανάς αλλοδαπός (περνάς από το εφετείο το βράδυ). Δεν είπα ότι κινδυνεύω, ούτε μίλησα για οργανωμένους νεοναζί στην Ελλάδα. Σε άλλα μέρη υπάρχει πρόβλημα... Ευτυχώς δεν με έχουν ληστέψει ποτέ, μια φορά μόνο όταν ήμουν μικρός ένας με μηχανή είχε αρπάξει τη τσάντα της μάνας μου. Δεν πρόλαβα να δω αν ήταν ξένος ή Έλληνας, φορούσε και κράνος. Εγώ απλά ευχήθηκα να σπάσει τα πόδια του ένα στενό παρακάτω. Πάντως είτε στη περίπτωση του τσαντάκια κλέφτη, είτε στη περίπτωση του νεοναζί δεν χρειάζονται ειδικοί να συμβουλεύουν. Κάποια άτομα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους χρειάζονται, συνήθως φοράνε στολή.
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 afentiko7 Μηπως θα ηθελες να μου (μας) πεις, τι ειναι οι νεοναζί? Να μαθαίνω και γω που δεν ξερω... Τοση ωρα λες τι δεν ειναι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Περίμενε, θα το βγάλει δια της ατόπου. :lol::lol::lol::lol: (..δεν αντεξα!) Σε πληροφορώ ότι ο Γκαίμπελς είχε 8 παιδιά. Φαντάζομαι, τα παιδιά αυτά θα πρήλθαν ύστερα από σεξουαλική επαφή, όχι μέσω παρθενογένεσης. Ο Χίτλερ είχε ερωμένες και δεν νομίζω να γενικά οι ναζί στη γερμανία να είχαν πρόβλημα με το σεξ. Τώρα με το φρόιντ που έλεγε πως τα αγοράκα γουστάρουν τη μαμα τους και τα κοριτσάκια τον μπαμπά τους, δε νομίζω ότι αξίζει κανείς να ασχοληθεί.[.....]Α ήταν και παιδεραστής ο κύριος. Τέτοια ωραία πράγματα διδάσκεστε στις σχολές ψυχολογίας? Αυτο περι φασισμού... Οι άνθρωποι που ανατρέφονται με μια αρνητική τάση απέναντι στη ζωή και το σεξ αποκτούν ένα άγχος ηδονής, το οποίο είναι η βάση για την δημιουργία φασιστικών καθεστώτων, δηλαδή αρνούμενων τη ζωή απόψεων. Είναι ο πυρήνας του φόβου προς έναν ανεξάρτητο τρόπο ζωής προσανατολισμένο προς την ελευθερία.... ....Η ρύθμιση των ανθρωπίνων μαζών να υπακούουν τυφλά στην εξουσία προκαλείται από την αυταρχική οικογένεια. Η καταστολή της σεξουαλικότητας των μικρών παιδιών και των εφήβων είναι το κύριο μέσο προκλήσεως αυτής της υπακοής.... Βίλχεμ Ράιχ, και αυτός ήταν κομμουνιστής, αυστριακός, ψυχαναλυτής (μαζί με τον Φρόυντ), κτλ... δεν νομιζω πως αναφεροταν στον Γκαίμπελς,ουτε στις ερωμενες(?τελοσπαντων)του Χιτλερ αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.Και δεν εχει καμια σχεση με ψυχολογια.Ψυχαναλυση λεγεται.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ο Λούσιφερ έχει μαλούμπα, δε παίζει. Αν και ακούει Rammstein... Τι υπονοεις για τους Rammstein, ΡΕ?
slipknot Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τι υπονοεις για τους Rammstein, ΡΕ? ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ! Εγώ γουστάρω κάργα απλά τους έχει βγει το όνομα με το μιλιταριστικό look.
anterovgaltis Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ γουστάρω κάργα απλά τους έχει βγει το όνομα με το μιλιταριστικό look. Και το ότι γουστάρουν Wagner...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ γουστάρω κάργα απλά τους έχει βγει το όνομα με το μιλιταριστικό look. Δεν ξερω ποιο ονομα τους εχει βγει αλλα μαλλον αυτοι που τους το εβγαλαν δεν καταλαβαιναν τι ακουν. Δεν εξηγειται αλλιως.
slipknot Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και το ότι γουστάρουν Wagner... Όντως γουστάρουν; Δεν το ήξερα. Όπως και να 'χει δε παίζει ρόλο κι εγώ γουστάρω Pantera αλλά δεν ασχολούμαι με τις μαλακίες που έλεγε κατά καιρούς ο Anselmo. Βέβαια στη περίπτωση του φταίγανε και τα ντρόγκια. Δεν ξερω ποιο ονομα τους εχει βγει αλλα μαλλον αυτοι που τους το εβγαλαν δεν καταλαβαιναν τι ακουν. Δεν εξηγειται αλλιως. Σαφώς, οι ίδιοι οι Rammstein έχουν διαψεύσει τα όσα ακούγονται περί φασιστών κλπ. Στη τελική, αν δε βγει με αρβύλα ο Till με τι θα βγει; Με σκαρπίνι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Σε πληροφορώ ότι ο Γκαίμπελς είχε 8 παιδιά. Φαντάζομαι, τα παιδιά αυτά θα πρήλθαν ύστερα από σεξουαλική επαφή, όχι μέσω παρθενογένεσης. Ο Χίτλερ είχε ερωμένες και δεν νομίζω να γενικά οι ναζί στη γερμανία να είχαν πρόβλημα με το σεξ. Τώρα με το φρόιντ που έλεγε πως τα αγοράκα γουστάρουν τη μαμα τους και τα κοριτσάκια τον μπαμπά τους, δε νομίζω ότι αξίζει κανείς να ασχοληθεί. σλιπκνοτ, το θέμα μας δεν είναι οι νεοναζί και τι πιστεύουν. Το θέμα μας είναι η διαστρέβλωση ενός προτύπου που παρουσιάζουν τέτοιου είδους ταινίες. Αν εσύ τώρα νομίζεις ότι κινδυνεύεις, επειδή κάποιος νεοναζί (που είναι αποκυήματα της φαντασίας σου) που δεν του αρέσει η φάτσα σου, έρθει και σε πλακώσει, συμβουλεύσου έναν ειδικό. Μη βλέπεις φαντάσματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Περισσότερο να φοβάσαι μη σε ληστέψει κανάς αλλοδαπός (περνάς από το εφετείο το βράδυ). Α ήταν και παιδεραστής ο κύριος. Τέτοια ωραία πράγματα διδάσκεστε στις σχολές ψυχολογίας? Ακόμα και στα άσχετα με το thread μηνύματά σου γράφεις λανθασμένα πράγματα (ακόμα και για τους ομοϊδεάτες σου!) ή διαστρέφεις την αλήθεια κατά το δοκούν. Μάθε λοιπόν, μπας και τουλάχιστον καταλάβεις ποιούς θεωρείς πνευματικούς ταγούς σου: - Ο Ιωσήφ Γκαίμπελς είχε έξι (6) και όχι 8 παιδιά. - Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε δύο ερωτικές σχέσεις στη ζωή του: την αιμομικτική σχέση με την ξαδέρφη του και την μακροχρόνια σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του Εύα Μπράουν. Δεν είχε "ερωμένες" όπως γράφεις. - Οι ομοϊδεάτες σου είχαν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητα που δεν ενέκριναν. Διάβασε λίγο να καταλάβεις, υπάρχουν διάφορα βιβλία (στα ελληνικά υπάρχει το "Οι άνδρες με τα ροζ τρίγωνα", αν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι). Όσο για τον Φρόυντ, σε αντίθεση με τους παραπάνω και με εσένα, είχε κάποια διδακτορικά διπλώματα στην ιατρική. Με ποιά παιδεία, άραγε, εσύ κρίνεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του ή βγάζεις μπουρδολογικά συμπεράσματα για αυτόν; Έλεος, περιορίσου στα λίγα που γνωρίζεις.
Timour21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Έλεος, περιορίσου στα λίγα που γνωρίζεις. ??????? Ποια είναι αυτά? ??????? ........ Μάλλον θα αναφέρεσαι για τις γνώσεις του όσον αφορά την ανθρώπινη αναπαραγωγή .... OK. Έμαθε και την παρθενογένεση πάντως....
FaDeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Επίσης, επιτυχημένο ήταν το ότι ο Βίλχεμ Ράιχ ήταν παιδεραστής γιατί ήταν ενάντια στη καταστολή της σεξουαλικότητας των μικρών παιδιών και των εφήβων.
liopyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Όμνι, εκτός από τις αράδες του Χίτλερ, έτυχε ποτέ να διαβάσεις Φρόυντ? Αν όχι Φρόυντ, επειδή έχει σχετικά δύσκολες ορολογίες και έχεις μία τάση να καταλαβαίνεις άλλα ντ' άλλων, ο Βίλχεμ Ράιχ έτυχε ποτέ να διαβάσεις τι γράφει?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μάλλον θα αναφέρεσαι για τις γνώσεις του όσον αφορά την ανθρώπινη αναπαραγωγή .... OK. Έμαθε και την παρθενογένεση πάντως.... Να σκάσω ήμουνα τόση ώρα
afentiko7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ακόμα και στα άσχετα με το thread μηνύματά σου γράφεις λανθασμένα πράγματα (ακόμα και για τους ομοϊδεάτες σου!) ή διαστρέφεις την αλήθεια κατά το δοκούν. Μάθε λοιπόν, μπας και τουλάχιστον καταλάβεις ποιούς θεωρείς πνευματικούς ταγούς σου: - Ο Ιωσήφ Γκαίμπελς είχε έξι (6) και όχι 8 παιδιά. - Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε δύο ερωτικές σχέσεις στη ζωή του: την αιμομικτική σχέση με την ξαδέρφη του και την μακροχρόνια σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του Εύα Μπράουν. Δεν είχε "ερωμένες" όπως γράφεις. - Οι ομοϊδεάτες σου είχαν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητα που δεν ενέκριναν. Διάβασε λίγο να καταλάβεις, υπάρχουν διάφορα βιβλία (στα ελληνικά υπάρχει το "Οι άνδρες με τα ροζ τρίγωνα", αν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι). Όσο για τον Φρόυντ, σε αντίθεση με τους παραπάνω και με εσένα, είχε κάποια διδακτορικά διπλώματα στην ιατρική. Με ποιά παιδεία, άραγε, εσύ κρίνεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του ή βγάζεις μπουρδολογικά συμπεράσματα για αυτόν; Έλεος, περιορίσου στα λίγα που γνωρίζεις. - Για να χει κάποιος 6 παιδιά (δεν ναι και δύσκολο να κλικάρω στη βίκι, αλλά τουλάχιστον σε βάζω στην πρίζα να γράφεις και αυτό αξίζει πολύ περισσότερο, απο 2 κλικ), δε νομίζω να μην έχει σεξουαλική διάθεση. Αρα έχουμε ένα ναζί με 6 παιδιά, οπότε άμεσα καταρρίπτεται το επιχείρημα, ότι οι ναζί δεν... -η σχέση με ξαδέρφη για μένα δεν θεωρείται αιμομικτική. Και αυτές τις 2 να 'χε (οι του history channel, λένε ότι είχε περισσότερες), πάλι σε μια εποχή όπου δεν ήταν της μόδας οι ελεύθερες σχέσεις, πολλές ήτανε. Αρα πάλι καταρρίπτεται ο ράιχ. -ναι και? Ειπα γω ότι ήταν ανεκτικοί προς τους gay? ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του ή βγάζεις μπουρδολογικά συμπεράσματα για αυτόν Ελεγε ή δεν έλεγε πως τα τα κορίτσια θέλουν να πηδήξουν τον πατέρα τους και τα αγόρια τη μητέρα τους? Τέτοιες απόψεις είναι διεστραμμένες και επικίνδυνες. Τώρα τους κομμουνιστές συγγραφείς τους ανέφερα, διότι ως γνωστόν είναι αντιναζί, αλλά αναγνωρίζουν πως το 3ο ράιχ, δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, πέραν των συνηθισμένων σε κάθε πόλεμο. Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους. Ειχαν κόψει τις διόδους, σωθήκαν τα τρόφιμα (εδώ οι ίδιοι οι γερμανοί πεινάγαν), και είχαμε το δυσάρεστο αποτέλεσμα, των θανάτων από πείνα. Τα ίδια συνέβηκαν και στην ελλάδα. Αν οι γκανγκστερς, άφηναν τους γερμανούς να δίδουν τρόφιμα, χρησιμοποιώντας τις θαλάσσιες αρτηρίες, δεν θα υπήρχαν νεκροί από την πείνα. Μια άλλη ταινία που μου ρθε στο μυαλό είναι το αμερικαν μπιούτυ. Εκεί τι έχουμε, έναν πατέρα με σεξουαλικό πρόβλημα (μπορεί να συμβεί) που γουστάρει τη συμμαθήτρια της κόρης του (πάλι μπορεί να συμβεί. Ενας 40άρης πάει με μια 19χρονη). Επίσης έχουμε μια μητέρα η οποία και αυτή δεν τη βρίσκει πλέον με τον άντρα της (και αυτό πιθανό) και έχει γκόμενο (αυτό κι αν είναι πιθανό). Αρα ο σκηνοθέτης επιλέγει να στιγματίσει την εικόνα της καλής οικογένειας των προαστίων. Ενα υπαρκτό κοινωνικό φαινόμενο, σε αντίθεση με τους νεοναζί που δεν υφίστανται. Πχ σήμερα κάτι αφγανοί καίγαν ρημαζαν και τρομοκρατούσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.