teoefsta Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 εχω το εξης προβλημα που τοσο καιρο το ψαχνω κ δν εχω βρει τπτ..εχω windows 7 rc x64 και εχω σινδεμενη κανονικα μια καρτα τηλεορασης την AVerMedia A16A/A16AR PCI Hybrid DVB-T κ περναω τους drivers και το software απο το σιτε τις αβερ μεντια την εκδοση των vista γτ δν εχει των 7 και αν αναγνωριζει τν καρτα ολα κανονικα οταν μπενω να κοιταξω τβ μου ανιγει τ παραθυρο ολα κανονικα εκτος απο οτι δν εχει χρωματα η εικονα αλλα εχει ενα γκρι χρωμα κ δν φαινετε τπτ..παντος στα βιστα κ στα χρ δουλευει κανονικοτατα η καρτα..εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα τοσο καιρο αλλα δν φτιαχνετε..το βλεπω να ξαναγυρναω στα βιστα...λετε να ειναι θεμα ασυμβατοτας της καρτας με τα windows 7??μηπως εχει κανεις την ιδια καρτα κ εχει τα 7 κ εχει αντιμετοπιση αυτο τ προβλημα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:56 ---------- κανεις δν ξερει....
alexziog Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Πάντως τα ψηφιακά κανάλια μου τα δείχνει μια χαρά.
teoefsta Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Πάντως τα ψηφιακά κανάλια μου τα δείχνει μια χαρά. και σε μενα τα ψηφιακα μου τα δειχνει μια χαρα αλλα τ κανονικα με τν καμια...κ συ φιλε μου δν εχεις βρει λυση ε...πολυ παραξενο προβλημα...
alexziog Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εγώ πιστεύω ότι φταίνε τα windows 7 που δεν υποστηρίζουν ελληνικά.Αν υποστήριζαν,το πρόγραμμα της aver θα ήταν στα ελληνικά και θα είχες σαν χώρα επιλεγμένη την Ελλάδα(μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις).Άρα δεν είναι καθόλου περίεργο.Όταν βγουν τα windows 7 στα ελληνικά,τότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
teoefsta Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ πιστεύω ότι φταίνε τα windows 7 που δεν υποστηρίζουν ελληνικά.Αν υποστήριζαν,το πρόγραμμα της aver θα ήταν στα ελληνικά και θα είχες σαν χώρα επιλεγμένη την Ελλάδα(μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις).Άρα δεν είναι καθόλου περίεργο.Όταν βγουν τα windows 7 στα ελληνικά,τότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. λες ε αντε να δουμε ποτε θα βγουν τα ελληνικα...μεχρι τοτε υπομονη
georgeascona Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Να έχεις όμως υπ'όψη σου, teoefsta, οτι και το ίδιο το λογισμικό της avermedia δεν είναι και ο,τι καλύτερο (πολλά bugs στα xp)
teoefsta Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Να έχεις όμως υπ'όψη σου, teoefsta, οτι και το ίδιο το λογισμικό της avermedia δεν είναι και ο,τι καλύτερο (πολλά bugs στα xp) σοβαρα δν ειχα δει καποιο τρελο προβλημα στα χρ..υπαρχει καμια αλλη λυση να δουλεψει η καρτα κανονικα με αλλο προγραμμα κ οχι αυτο της αβερ??
alexziog Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τι λες ρε georgeascona,εγώ χρησιμοποιώ aver εδώ και δύο χρόνια σε xp και vista και δεν μου έχουν εμφανίσει ούτε ένα πρόβλημα.Στα 7 υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι δεν έχουν βγει στα ελληνικά,μόνο αυτό και τίποτα άλλο!
georgeascona Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τι λες ρε georgeascona,εγώ χρησιμοποιώ aver εδώ και δύο χρόνια σε xp και vista και δεν μου έχουν εμφανίσει ούτε ένα πρόβλημα.Στα 7 υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι δεν έχουν βγει στα ελληνικά,μόνο αυτό και τίποτα άλλο! Εμένα και σε χρ πάλι προβληματάκια κάνει... Για να δούμε αν η εταιρεία θα βγάλει drivers και software για τις κάρτες τις.
yanc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 εχω το εξης προβλημα που τοσο καιρο το ψαχνω κ δν εχω βρει τπτ..εχω windows 7 rc x64 και εχω σινδεμενη κανονικα μια καρτα τηλεορασης την AVerMedia A16A/A16AR PCI Hybrid DVB-T κ περναω τους drivers και το software απο το σιτε τις αβερ μεντια την εκδοση των vista γτ δν εχει των 7 και αν αναγνωριζει τν καρτα ολα κανονικα οταν μπενω να κοιταξω τβ μου ανιγει τ παραθυρο ολα κανονικα εκτος απο οτι δν εχει χρωματα η εικονα αλλα εχει ενα γκρι χρωμα κ δν φαινετε τπτ..παντος στα βιστα κ στα χρ δουλευει κανονικοτατα η καρτα..εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα τοσο καιρο αλλα δν φτιαχνετε..το βλεπω να ξαναγυρναω στα βιστα...λετε να ειναι θεμα ασυμβατοτας της καρτας με τα windows 7??μηπως εχει κανεις την ιδια καρτα κ εχει τα 7 κ εχει αντιμετοπιση αυτο τ προβλημα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:56 ---------- κανεις δν ξερει.... Μηπως, λεω μηπως, δεν εχεις επιλεξει PAL στις ρυθμισεις;
manios4ever Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Έχω πάρει την κάρτα Avermedia TwinStar που έχει μόνο ψηφιακά κανάλια. Εδώ όμως έχω ένα πρόβλημα.όταν κάνω σάρωση καναλιών πιάνει μόνο αυτά που εκπέμπουν στα 674 MHz(ANT1,ALPHA,ALTER κλπ) ενώ αυτά που είναι στα 683(MEGA,SKAI,STAR)δεν τα βρίσκει.ακόμα και όταν κάνει σάρωση όλων των συχνοτήτων. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να ψάξω και στις άλλες συχνότητες; Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.