zombietone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σε εμφανιση και ποιοτητα πλαστικων το HP του ριχνει στα αυτια...
gtok Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Πολύ καλή επιλογή έκανες. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός πλήρους υπολογιστή με τη μέγιστη δυνατή φορητότητα (όγκος και βάρος) και σε καλή τιμή. Να κάνω και δυο ερωτήσεις; 1. Σε κάποιο παλιότερο review είχα διαβάσει πως το HP 2230 ζεσταίνεται υπερβολικά και δεν τα πάει καλά στην αυτονομία μπαταρίας. Ποια είναι η δική σου εμπειρία μέχρι τώρα; 2. Έχεις δοκιμάσει καθόλου video 1080p; Τα καταφέρνει ή κάνει σπασίματα στην κίνηση γιατί δεν αντέχουν ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών; thanx.
zombietone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 1. Τον εχω ανοιχτο ολη μερα σχεδον και μπορω να σου πω πως δεν ζεστενεται καθολου.... Καμια σχεση... Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που διαβασες το review μεχρι σημερα αλλα ο δικος μου δεν ζεστενεται καθολου... Η μπαταρια δυομιση με τρεις ωρες για χρηση ιντερνετ και βασικη χρηση χαλαρα... 2.Βιντεο 1080 οχι δεν τον εχω βαλει να παιξει δεν εχω κατι σε τετοια αναλυση νομιζω... Θα το τσεκαρω αν μπορεσω μεσα στη μερα και θα σου πω. 720p το παιζει καρφι... Φανταζομαι ανεφερεσε για εξωτερικη αναπαραγωγη σε μεγαλη οθονη γιατι καμια οθονη laptop δεν νομιζω πως ειναι ικανη για τετοιες αναλυσεις...
b_real Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σε εμφανιση και ποιοτητα πλαστικων το HP του ριχνει στα αυτια... Η οθονη του τι λεει?? απο γωνιες κ τετοια... Το εχεις δει απο κοντα το LG?? σε ρωταω γιατι θελω να το δω να δω πως ακριβως ειναι...
zombietone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μια χαρα ειναι η οθονη βρε και απο γωνιες και απο ευθειες και απο στροφες. Μην κοιτας αυτα τα βιντεακια στο youtube που λενε τετοια... Μπροστα δεν θα καθεσε? Τι σε νοιαζουν οι γωνιες? Το Lg εμφανισιακα δεν μου αρεσε... ισως φταιει και το χρωμα. Δες τα αν μπορεις και τα δυο αλλα δεν νομιζω πως εμφανισιακα υπαρχει συγκριση... Αν θες στειλε τις διευθυνσεις που βλεπεις φωτο και review απο το hp να σου πω ποσο αποεχουν απο την πραγματικοτητα...
b_real Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Για το HP δεν εχω πολλους ενδιασμους,εχω καταληξει οτι ειναι γενικα καλο μηχανημα... Απλα θελω να δω και το αλλο γιατι ισως με βολεψει καλυτερα η GPU του για την δουλεια που το θελω. Αν πηγες κ ειδες το LG απο κοντα σε καποιο καταστημα στειλε μου σ'ενα pm να μου πεις σε ποιο γιατι πηγα σε 2 μεγαλα σημερα αλλα δεν το ειχαν να το τσεκαρω...
zombietone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 To LG δεν θυμαμαι που το ειδα αλλα το ειδα τυχαια... Δεν εψαχνα για λαπτοπ... Δεν θυμαμαι συγγνωμη...
b_real Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δεν πειραζει...σ'ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες...
zombietone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Η μπαταρια δυομιση με τρεις ωρες για χρηση ιντερνετ και βασικη χρηση χαλαρα... Ισως ειπα πολυ αλλα 2 με 2μιση σιγουρα... 4 cell ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.