Προς το περιεχόμενο

Notebook ή netbook; HP 2230/LG E210/Acer D150X

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και καποιες μερες ενα μικρο λαπτοπακι ευχρηστο και ευκολο στη μεταφορα.

Δεν θελω να ειναι παραπανω απο 12 ιντσες, το πολυ 13 και μονο αν ειναι συμφερουσα προταση. Φυσικα θελω να κρατησω και το budger χαμηλα μιας και η χρηση του θα ειναι τελειως απλη. Internet, μουσικη, κανα video, καποια ελάφρια προγραμματα κλπ...

Θα μου αρεσε πολυ η ιδεα να μπορω να το μεταφερω στο σαλονι και να το συνδεω με την τηλεοραση να βλεπω καμια ταινια...

Ενα netbook εχω την εντυπωση πως μεσες ακρες μου κανει τη δουλεια μου αλλα αν ειναι να περιοριστω ως προς τις εξωτερικες συνδεσεις του (απουσια HDMI) θα μεινω μονο σε netbook μιας και δεν βλεπω το λογο να παω σε κατι μεγαλυτερο... Σε αυτην την περιπτωση τεινω προς το Acer D150X...

Αν ειναι να παω σε κατι μεγαλυτερο λοιπον θα ηταν μονο για μιας θυρα HDMI και ενα DVD R/W... Και για να κρατησω τη φορητοτητα του οπως ειπα ιδανικα 12 ιντσες. Βαρια 13 και μονο αν αξιζει τα λεφτα...

Σε αυτην την περιπτωση κοιταω το HP Compaq 2230 και το LG E210...

Ποιες ειναι οι γνωμες σας για αυτα;

Δημοσ.

Νομιζω αξιζει να περιμενεις καποια ευκαιρια παρα να πας σε καποιο απο αυτα που λες.

Το Hp ειναι σε καλα λεφτα πιστευω και γενικα ειναι πολυ καλο μηχανημα.

Πριν λιγες μερες ειχε δημιουργηθει ενα αναλογο νημα με μικρο φορητο, εδω.

Απο τι ειδα δεν υπαρχει η προσφορα με το fujitsu αλλα αυτες τις μερες εχω παρατηρησει πολλες προσφορες σε 13αρια.

Το you.gr ειδικα ειχε κατι quest, το σημερινο που ειχε προς το παρον τελειωσε αλλα ειμαι σιγουρος μπορει να γινει καμια ακυρωση και να βρεθει κανα κομματι, τσεκαρε το εδω, δεν εχει hdmi αλλα για 400 ευρω αξιζει νομιζω.

Το dell mini 12 το εχεις δει? Αυτο το ειχαν προσφορα -100 ευρω πριν λιγες μερες, τσεκαρε αν παιζει ακομα.

Ειναι ενα μεγαλο netbook πολυ ελαφρυ και καλοκατασκευασμενο

Να προσθεσω οτι το dell mini 10 εχει htmi θυρα αλλα δεν ξερω τι μπορει να αποδοσει

Δημοσ.
Πριν λιγες μερες ειχε δημιουργηθει ενα αναλογο νημα με μικρο φορητο, εδω.

Απο τι ειδα δεν υπαρχει η προσφορα με το fujitsu αλλα αυτες τις μερες εχω παρατηρησει πολλες προσφορες σε 13αρια

Ναι δεν υπαρχει η προσφορα με το Fujitsu και για αυτο και αυτο το post....

Το you.gr ειδικα ειχε κατι quest, το σημερινο που ειχε προς το παρον τελειωσε αλλα ειμαι σιγουρος μπορει να γινει καμια ακυρωση και να βρεθει κανα κομματι, τσεκαρε το εδω, δεν εχει hdmi αλλα για 400 ευρω αξιζει νομιζω.

Χμμμ, δεν ξερω... Quest;... Δεν μου πολυγεμιζουν το ματι... Ειναι και κακασχημα....

Το dell mini 12 το εχεις δει? Αυτο το ειχαν προσφορα -100 ευρω πριν λιγες μερες, τσεκαρε αν παιζει ακομα.

Να προσθεσω οτι το dell mini 10 εχει htmi θυρα αλλα δεν ξερω τι μπορει να αποδοσει

Ναι και ειναι πανεμορφο! Αν ειχε -100 οπως λες καπου θα εμπαινε χαλαρα στα υποψην... Αλλα με 450 ουτε για πλακα...

Δημοσ.

Για το quest δε θα διαφωνησω απλα ειναι η τιμη του δελεαστικη.

Οσο για το dell αν ασχολησαι καθολου με ebay μπορεις να το βρεις ανετα με 350-400 ευρω(300+ το dell mini 10 ,mε την htmi καινουριο) οχι ακριβως καινουριο αλλα σαν επιστροφη.

Ειδικα με αγγλικο ebay Που ασχολουμε παιζουν πααααρα πολλα μηχανηματα απο dell.

Δημοσ.
Ψαχνω εδω και καποιες μερες ενα μικρο λαπτοπακι ευχρηστο και ευκολο στη μεταφορα.

Δεν θελω να ειναι παραπανω απο 12 ιντσες, το πολυ 13 και μονο αν ειναι συμφερουσα προταση. Φυσικα θελω να κρατησω και το budger χαμηλα μιας και η χρηση του θα ειναι τελειως απλη. Internet, μουσικη, κανα video, καποια ελάφρια προγραμματα κλπ...

Θα μου αρεσε πολυ η ιδεα να μπορω να το μεταφερω στο σαλονι και να το συνδεω με την τηλεοραση να βλεπω καμια ταινια...

Ενα netbook εχω την εντυπωση πως μεσες ακρες μου κανει τη δουλεια μου αλλα αν ειναι να περιοριστω ως προς τις εξωτερικες συνδεσεις του (απουσια HDMI) θα μεινω μονο σε netbook μιας και δεν βλεπω το λογο να παω σε κατι μεγαλυτερο... Σε αυτην την περιπτωση τεινω προς το Acer D150X...

Αν ειναι να παω σε κατι μεγαλυτερο λοιπον θα ηταν μονο για μιας θυρα HDMI και ενα DVD R/W... Και για να κρατησω τη φορητοτητα του οπως ειπα ιδανικα 12 ιντσες. Βαρια 13 και μονο αν αξιζει τα λεφτα...

Σε αυτην την περιπτωση κοιταω το HP Compaq 2230 και το LG E210...

Ποιες ειναι οι γνωμες σας για αυτα;

για δες και αυτο http://www.matrixstore.gr/index.php?target=products&product_id=150680 ;)

Δημοσ.

Τα κοιταξα και αυτα και παιζαν πολυ δυνατα μεχρι που ανακαλυψα πως εχουν 1 GB ram ΜΗ αναβαθμισιμη....

Ποιος τα σκεφτεται αυτα αραγε...

Δημοσ.

Ναι το εχω δει αυτο το acer αλλα δεν μπορει να ειναι καλυτερο απο αυτα του πρωτου ποστ... Ετσι νομιζω δηλαδη...

Δημοσ.

Το Dell Mini 10 αποκλειστηκε λογω μη αναβαθμισιμης ram... Και ξαναβλεπω με καλο ματι το HP 2230s και το Acer D150x. Ενα απο τα δυο...

Μαλλον....

Δημοσ.

Το ACER δειχνει μια χαρα, απλα αν σε ενδιαφερει το bluetooth νομιζω οτι δεν εχει γιατι κριμα ειναι να χαραμισεις μια usb για να βαλεις εξωτερικο δεκτη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εχω εντοπισει κατι αρνητικο ολο αυτον τον καιρο... Καλη ποιοτητα πλαστικων και πληκτρολογιου και αρκετα καλη οθονη για το μεγεθος του. Δεν το εχω μετανιωσει καθολου δεδομενου και των χρηματων που εδωσα. Αν θελεις να ρωτησεις κατι πιο συγκεκριμενο πες μου...

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω....

Ειμαι κ εγω αναμμεσα σ'αυτο κ στο LG E210...

Μου φαινεται καπως καλυτερο το LG επειδη με ενδιαφερει κ nvidia 8200 που εχει κ μπορει να τρεξει cuda αλλα δεν ξερω...Αλλο LG αλλο HP...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...