Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για ασυρματο ιντερνετ....

manolas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω καποιο προβλημα και θα θελα τη βοηθεια σας.Η κοπελα μου εχει ενα laptop acer και θελουμε να επικηνωνουμε απο μακρια αλλα δεν γινετε.τι ενοω?Υπαρχουν γυρω της σπιτια που εχουν ασυρματο ιντερνετ και μπορει με αλλον υπολογιστη να ''παρει ιντερνετ'' αλλα με τον δικο της laptop οχι.παταει το κουμπακη που βρισκετε εξωτερικα του υπολογιστη αλλα της λεει No Device.Τι σημενει και τι πρεπει να κανει?Θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε και θα θελα αν γινετε αναλυτικα γιατι και οι 2 ειμαστε λιγο ψιλοασχετοι μ αυτα.Ευχαριστω

Δημοσ.

Δε δινουμε λυσεις σε κρακιες, χακιες κ.λ.πες τσιγγουνιες φιλε μου.......... να παει να βαλει συνδεση δικια της, 10 ευρω εχει τωρα πια

Δημοσ.
Δε δινουμε λυσεις σε κρακιες, χακιες κ.λ.πες τσιγγουνιες φιλε μου.......... να παει να βαλει συνδεση δικια της, 10 ευρω εχει τωρα πια
καταρχας φιλε μου ζητησα μια βοηθεια αλλα δεν γινετε να παρω απαντηση απ οτι καταλαβαινω.Χαλαρωσε λιγο,δεν σε ειπαμε και καμπουρη.Απλα θα μπορουσες να πεις οτι δεν γινετε.Ευχαριστω
Δημοσ.

a) δεν ειπα οτι δε ζητησες βοηθεια

β) δεν ειπα οτι με ειπες καμπουρη

γ) ειμαι χαλαροτατος

δ) δεν ειπα οτι δε γινετε

ε) αν διαβαζες τους ορους χρησης πριν ποσταρεις θα διαβαζες καθαρα για τις χακιες και κρακιες που προανεφερα

πιστευω να σε καλυψα

Δημοσ.
a) δεν ειπα οτι δε ζητησες βοηθεια

β) δεν ειπα οτι με ειπες καμπουρη

γ) ειμαι χαλαροτατος

δ) δεν ειπα οτι δε γινετε

ε) αν διαβαζες τους ορους χρησης πριν ποσταρεις θα διαβαζες καθαρα για τις χακιες και κρακιες που προανεφερα

Απλα λιγη ευγενια δεν βλαφτει.Ευχαριστω
Δημοσ.

θελει drivers..Μπαινεις στο σιτε του λαπτοπ κ κατεβαζεις Drivers για wifi.

πρωτα πηγαινεις Device manager(στα xp->my computers dexi click->properties->hardware) και βλεπεις αν υπαρχει network adapter k αν εχει χ ή θαυμαστικο μπροστα απο το μοντελο

Δημοσ.

Ποιο μοντελο της Acer εχει; Εχει μεχρι τωρα πιασει ποτε ασυρμαστο δικτυο;

Γιατι μου φαινεται λιγο κουφο να σου γραφει "No device" (υπολογιζω στο γραφει με μεγαλα πρασινα γραμματα στο κατω μερος της οθονης).

Συνηθως το "no device" τα acer το βγαζουν οταν η συσκευη δεν υπαρχει καθολου (οπως στο δικο μου με το bluetouth, που ενω και το διαφημιζει, κι εχει και κουμπακι, παπαλα "no device" μου λεει).

Δημοσ.

Τα acer, έχουνε συνήθως ένα κουμπάκι που πρέπει να πατήσεις προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ασύρματη κάρτα δικτύου, οταν είναι ενεργοποιημένη ανάβει και ένα (κίτρινο???) λαμπάκι. Βεβαιώσου λοιπον οτι η καρτα δικτύου (ασύρματη) είναι ενεργοποιημένη.

Δημοσ.

λοιπόν φίλε άκου τι θα κάνεις.θα πας στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" από εκεί θα πατήσεις "προβολή πληροφοριών συστήματος" τότε θα σου εμφανιστεί ένα νέο παραάθυρο με πολλές καρτέλες, εσυ θα πατήσεις στην καρτέλα "υλικό" τότε θα πατήσεις την πρώτη επιλογή που θα σου εμφανιστεί "διαχείριση συσκευών".θα σου εμφανιστεί ένα νεό παράθυρο όπου εσύ θα κάνεις διπλόκλικ στην επιλογή προσαρμογείς δικτύου. εκει θα σου δείξει τι υλικό έχεις εγκατεστημένο. αν δεν σου εμφανίζει τίποτα πάει να πει ότι δεν έχεις εγκαταστήσει κάτι.τότε εσύ θα κοιτάξεις στα φυλάδια που σου είχε το λάπτοπ ή από αυτών που το πήρες άν έχει υλικό.αν σου πει ναι τότε πρέπει να εγκαταστήσεις τα drivers αν δεν είναι εγκατεστημένα.αν όμως έχεις εγκατεστημένο υλικό πήγαινε στοεικονίδιο ασύρματη σύνδεση δικτύου κράτα πατημένο το κουμπί που ενεργοποιεί τον πομπό του λάπτοπ 3-4 δευτερόλεπτα ώσπου να αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι ώστε να κάνεις αναζήτησει για σύρματα δίκτυα.

Ελπίζω οι συμβουλές μου να σου φανούν χρήσιμες!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:06 ----------

επειδή έχω και εγώ λάπτοπ acer μου έγραφε και εμένα no device στην αρχή.μόλις το πήγα όμως μία φορά για φορμάτ μετά δούλευε κανονικά οpότε μάλον drivers θέλει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...