rodez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ειχα και εγω αντιστοιχο προβλημα, βασικα ειχα μονο εισερχομενες για κανα μηνα. Με τα πολλα το εφτιαξαν, μετα απο πολλες φωνες και αφου τους δηλωσα προτιθεμαι να διακοψω το συμβολαιο. Το αστειο ειναι οτι αφου λυθηκε το προβλημα και για περιπου 3 μηνες με επαιρναν τηλεφωνο τουλαχιστον μια φορα τον μηνα και μου ελεγαν οτι προκειται να στειλουν τεχνικο για να διορθωσει την βλαβη (που ειχαν ηδη διορθωσει!!) Μετα βεβαια ειχα προβλημα με τις ταχυτητες αλλα οσες φορες και αν το δηλωσα δεν αλλαξε κατι... (ολο μετρησεις κανουν εκτοτε) αλλα μαλλον εχουν βαλει και αλλον στην γραμμη και απο σχεδον 6 που ετρεχα αρχικα τωρα τρεχω με 3,5 Maximum
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 η HOL αναλαμβάνει προβλήματα από το DSLAM μέχρι και αυτή... από το σπίτι σου μέχρι το dslam είναι ευθύνη ΟΤΕ, απαγορεύεται να ακουμπήσουν κάτι οι εναλλακτικοί οπως το λες θα νομιζει κανει οτι απο το dslam μεχρι αυτην ειναι καμια αποσταση.πεστο με τον σωστο τροπο.η hol ειναι υπευθυνη μονο για τοι μηχανημα της kai to mirroring απο την δικια της πλευρα.ολα αυτα σε μια μικρη αιθουσα.εξω απο αυτην ολα ειναι οτε.δηλαδη η Hol κοιταει 5 μετρα καλωδιο με απλα λογια.οι οπτικες αλλο θεμα Ειχα και εγω αντιστοιχο προβλημα, βασικα ειχα μονο εισερχομενες για κανα μηνα. Με τα πολλα το εφτιαξαν, μετα απο πολλες φωνες και αφου τους δηλωσα προτιθεμαι να διακοψω το συμβολαιο. Το αστειο ειναι οτι αφου λυθηκε το προβλημα και για περιπου 3 μηνες με επαιρναν τηλεφωνο τουλαχιστον μια φορα τον μηνα και μου ελεγαν οτι προκειται να στειλουν τεχνικο για να διορθωσει την βλαβη (που ειχαν ηδη διορθωσει!!) Μετα βεβαια ειχα προβλημα με τις ταχυτητες αλλα οσες φορες και αν το δηλωσα δεν αλλαξε κατι... (ολο μετρησεις κανουν εκτοτε) αλλα μαλλον εχουν βαλει και αλλον στην γραμμη και απο σχεδον 6 που ετρεχα αρχικα τωρα τρεχω με 3,5 Maximum μην ξανακουσω οτι εριξαν αλλον πανω στην γραμμη και επεσεη ταχυτητα γιατι θα χασω τα μαλλια μου.ενα απο τα παρακατω γινετε αμα κλειδωνεις πιο αργα τοτε η εχεις παθει κατι ο χαλκος η εχει γινει αλλαγη προφιλ β.αν κλειδωνεις οπως πριν αλλα κατεβαζεις πιο αργα τοτε η πολλα crc errors και πολυ χαμηλο snr ή πιτα dslam η καποιο θεμα απο την δικια σου πλευρα.δεν υπαρχει δυο πελατες πανω στο καλωδιο η δεν ξερω τι.μονο στο voice γινεται αυτο στα φερεσυχνα του οτε που δφεν μπορεις να βαλεις adsl καν
rodez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μην ξανακουσω οτι εριξαν αλλον πανω στην γραμμη και επεσεη ταχυτητα γιατι θα χασω τα μαλλια μου.ενα απο τα παρακατω γινετε αμα κλειδωνεις πιο αργα τοτε η εχεις παθει κατι ο χαλκος η εχει γινει αλλαγη προφιλ β.αν κλειδωνεις οπως πριν αλλα κατεβαζεις πιο αργα τοτε η πολλα crc errors και πολυ χαμηλο snr ή πιτα dslam η καποιο θεμα απο την δικια σου πλευρα.δεν υπαρχει δυο πελατες πανω στο καλωδιο η δεν ξερω τι.μονο στο voice γινεται αυτο στα φερεσυχνα του οτε που δφεν μπορεις να βαλεις adsl καν ΟΚ σορρυ...αυτο για το dslam εννοουσα οταν εγραφα γραμμη... μην χασεις τα μαλλια σου υπαρχουν και πιο σημαντικα θεματα στη ζωη για να τρελενεσαι. Παντως απο τους ελεγχους που υποτιθεται οτι εχουν οι ιδιοι κανει (εξ αποστασεως γιατι δεν ηρθε ξανα κανεις στο σπιτι μου)τα βρισκουν ολα καλα (ετσι λενε) αν και εγω οντως κλειδωνω πολυ πιο χαμηλα πλεον (4 max)
xetasa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ειμαι συνδρομητης hol στο double play lite εδω κ 1,5 μηνα δεν εχω τηλεφωνο (ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες) αυτο που με εχει εξοργησει ειναι η συμπεριφορα τους οταν τους δηλωνω τη βλαβη. μου λενε οτι θα επικοινωνησει μαζι μου ο τεχνικος κ ολα θα φτιαξουν κ οταν ο τεχνικος επικοινωνει μαζι μου μου λεει οτι δε μπορει να κανει τιποτα κ να κανω υπομονη...(κ να περιμενω να το φτιαξει ποιος????ο 8εος???) κ οταν ζηταω καποιο προισταμενο μου λενε οτι δε γινεται να μιλησω μαζι του εχω δικαιωμα να διακοψω το συμβολαιο με το δικαιολογητικο οτι δε μου προσφερουν τις υπηρεσιες οι οποιες αναγραφονται στο συμβολαιο ή θα με τρεχουν 50 δικηγοροι αν το κανω? ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω τους μηνες που δεν εχω τηλεφωνο? Εχεις internet? Αν έχεις, κάτι πρέπει να πληρώσεις, πάντως οχι όλο το ποσό. Αν δεν έχεις, τότε τους οφείλεις μόνο ένα φάσκελο. (ελπίζω να μην έχεις δώσει πιστωτική για εξόφληση λογαριασμού). παιδια βοηθεια δε βγαζω ακρη Νομίζω οτι η καλύτερη λύση είναι να πας απο τα γραφεία τους, αν φυσικά μένεις Αθήνα. Απο το τηλ. μη περιμένεις πολλά πράγματα. Κάθε φορά θα το σηκώνει και κάποιος άλλος και θα ξαναρχίζεις την ιστορία απο την αρχή. Φυσικά και μπορείς να διακόψεις και μάλιστα χωρίς την ποινή των 70 Ευρώ που προβλέπεται. Αν είναι δυνατόν. Απλά θα πρέπει να αποδείξεις με κάποιο τρόπο οτι τους έχεις ενημερώσει εγγράφως για το πρόβλημα που έχεις και το χρονικό διάστημα που δεν κάνουν τίποτα (π.χ. κάποιο email προς την HOL το οποίο θα κοινοποιείται και προς Συνήγορο του Πολίτη ή ΕΕΤΤ). Εχεις internet? Αν έχεις, κάτι πρέπει να πληρώσεις, πάντως οχι όλο το ποσό. Αν δεν έχεις, τότε τους οφείλεις μόνο ένα φάσκελο. (ελπίζω να μην έχεις δώσει πιστωτική για εξόφληση λογαριασμού).
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ΟΚ σορρυ...αυτο για το dslam εννοουσα οταν εγραφα γραμμη... μην χασεις τα μαλλια σου υπαρχουν και πιο σημαντικα θεματα στη ζωη για να τρελενεσαι. Παντως απο τους ελεγχους που υποτιθεται οτι εχουν οι ιδιοι κανει (εξ αποστασεως γιατι δεν ηρθε ξανα κανεις στο σπιτι μου)τα βρισκουν ολα καλα (ετσι λενε) αν και εγω οντως κλειδωνω πολυ πιο χαμηλα πλεον (4 max) αν ειναι θεμα χαλκου ο οτε δεν αλλαζει ετσι ευκολα χαλκο και ο οτε συνηθως τσεκαρει το voice και οπως παντα τα βλεπει μια χαρα δηλαδη οτι παιζεις 3,5 mbit και κλεινει η βλαβη.δεν τον νοιαζει αμα επαιζες στα 6.οποτε η βλαβη κλεινει ευθυνη πελατη ευθυνη παροχου.απο δοκιμες οτε ευρεθη καλως.δεν τους νοιαζει τι θα πρεπε να βγαζεις.αν τωρα κλειδωνεις 6 αλλα κατεβαζες 3 εκει φταιει η hol που θα σου πει οτι γινονται αναβαθμισεις.αλλα αν ειναι θεμα οτε αστα βραστα.απειροι το εχοθυν παθει αλλα τον οτε δεν τον νοιαζει διοτι αμα στον καθενα αλλαζει καλωδιο ε δεν υπραχουν τοσα καλωδια αναπληρωματικα.και εταιρεια μπορει να αλλαξεις και να παρεις παλι τον ιδιο χαλκο οποτε the story goes one
rodez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 αν ειναι θεμα χαλκου ο οτε δεν αλλαζει ετσι ευκολα χαλκο και ο οτε συνηθως τσεκαρει το voice και οπως παντα τα βλεπει μια χαρα δηλαδη οτι παιζεις 3,5 mbit και κλεινει η βλαβη.δεν τον νοιαζει αμα επαιζες στα 6.οποτε η βλαβη κλεινει ευθυνη πελατη ευθυνη παροχου.απο δοκιμες οτε ευρεθη καλως.δεν τους νοιαζει τι θα πρεπε να βγαζεις.αν τωρα κλειδωνεις 6 αλλα κατεβαζες 3 εκει φταιει η hol που θα σου πει οτι γινονται αναβαθμισεις.αλλα αν ειναι θεμα οτε αστα βραστα.απειροι το εχοθυν παθει αλλα τον οτε δεν τον νοιαζει διοτι αμα στον καθενα αλλαζει καλωδιο ε δεν υπραχουν τοσα καλωδια αναπληρωματικα.και εταιρεια μπορει να αλλαξεις και να παρεις παλι τον ιδιο χαλκο οποτε the story goes one Μαλιστα, λογικο ακουγεται αυτο που λες. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτο εγινε ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη και το upload μου ειναι σχεδον στο μεγιστο δυνατο. Οι τιμες του attenuation κτλ ειναι ηψηλες γενικα αλλα παντα ετσι ηταν και οταν ειχα 6mbit. Τελος παντων... ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μαλιστα, λογικο ακουγεται αυτο που λες. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτο εγινε ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη και το upload μου ειναι σχεδον στο μεγιστο δυνατο. Οι τιμες του attenuation κτλ ειναι ηψηλες γενικα αλλα παντα ετσι ηταν και οταν ειχα 6mbit.Τελος παντων... ευχαριστω ναι μπορει και απλα να πηγε καποιος να κανει μια αλλαγη στο καφαο και να ακουμπησε κανα καλωδιο πανω στο δικο σου η να ην παταει καλα.τα μισα καφαο ειναι με βιδες και το καλωδιο γυμνωμενο γυρω γυρω.λιγα καφαο ειναι με ρεγκλετες.και πολλες φορες και σε βραχυκυκλωματα και σε τετοια δεν βλεπεις αλλαγη η τουλαχιστον οχι μεγαλη αλλαγη στο attenuation.απλα το margin αλλαζει και απλα για να μεινει πχ στο 6 η 8 που εχει ορισει ο provider αναγκαζεται να σε κλειδωσει λιγοτερο.για αυτο λεμε οτι μπορεις να δεις καποιον με 30 attenuation να κλειδωνει στα 10 mbit και καποιον αλλον με 30 να κλειδωνει 13.μπορει να εκαναν εργα να κοπηκε καλωδιο η να πληγωθηκε καπου το καλωδιο και ισως να το ενωσαν προχειρα .του φυσικου αεριου εκοψαν καμποσα και στο γκαραζ της νεας σμυρνης οταν το εσκαβαν εκοψαν μερικες χιλιαδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.