dkangel000039 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ειμαι συνδρομητης hol στο double play lite εδω κ 1,5 μηνα δεν εχω τηλεφωνο (ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες) αυτο που με εχει εξοργησει ειναι η συμπεριφορα τους οταν τους δηλωνω τη βλαβη. μου λενε οτι θα επικοινωνησει μαζι μου ο τεχνικος κ ολα θα φτιαξουν κ οταν ο τεχνικος επικοινωνει μαζι μου μου λεει οτι δε μπορει να κανει τιποτα κ να κανω υπομονη...(κ να περιμενω να το φτιαξει ποιος????ο 8εος???) κ οταν ζηταω καποιο προισταμενο μου λενε οτι δε γινεται να μιλησω μαζι του εχω δικαιωμα να διακοψω το συμβολαιο με το δικαιολογητικο οτι δε μου προσφερουν τις υπηρεσιες οι οποιες αναγραφονται στο συμβολαιο ή θα με τρεχουν 50 δικηγοροι αν το κανω? ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω τους μηνες που δεν εχω τηλεφωνο? παιδια βοηθεια δε βγαζω ακρη
Sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Φίλε σε καταλαβαίνω και κουράγιο. Έχω γυρίσει όλους τους ISPs και το θέμα είναι να είναι κάποιος τυχερός. Αν σου τελειώσει η τύχη, την έκατσες. Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει τσαμπουκά και απειλές, δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Η ευγένεια δε φέρνει αποτελέσματα. Γκάζωσέ τους στο τηλέφωνο και μίλα με κάποιον προϊστάμενο, αλλιώς μην το κλείνεις. Κάποιος δικηγόρος φίλος σου ας γράψει μία επιστολή με κοινοποίηση στις αρμόδιες αρχές προστασίας του καταναλωτή. Γνωστοποίησέ τους ότι δεν πρόκειται να πληρώσεις δεκάρα.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 a.nai γινεται να διακοψεις εφοσον δεν εχεις τηλ.βλαβη στον οτε μπαινει οποτε μαλον τον οτε περιμενεις εκτος αν μιλαμε για voip.αλλιως καταγγελια η διακοπτεις και πας αλλου/μπορει και ο οτε να μην το φτιαχνει για απειροθς λογους.μονωπολιο
adi32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ HOL HOL σημαινει ΗΟris thLefono σε συγγενη μου στειλανε και επιστολη να πληρωσει τα 70e επειδη ξαναγυρισε στον οτε και λεγανε οι αθεοφοβοι οτι στειλανε τον φουκαριαρη τον τεχνικο αλλα εμεις αρνιομασταν να τον δεχτουμε γιατι μετακομισαμε αλλου !!!
doutsos13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Λοιπόν ο ανθρωπός σου είμαι εγώ πάρε τηλ. ξεχεσέτους πες δν ειναι συμπεριφορα αυτή κοροιδεύεται τον κόσμο... και ζήτα λήξη του συμβολαίου θα στο κλείσουνε και θα σου πούνε θα δούμε τι θα κάνουμε το πολλύ σε ενα 3ςρο θα σε πάρει ο τεχνικός μιλάω εκ πείρας
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 KALA οτι θα τον παρει τηλ ο τεχνικος δεν σημαινει οτι θα φτιαξει.γιατι αν ειναι πραγματι προβλημα σε οτε και ο οτε δεν το φτιαχνει ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ βλαβες τοτε καληνυχτα και εφαιξε
Susi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 λιγο ειναι εναμισυς μηνας, περσυ τα χριστουγεννα που εκανα το λαθος και αλλα3α παροχο πηγα στην hol και να μην στα πολυλεω μου καταργησανε την γραμμη του οτε και παπαλα! 3 μηνες ημουν οπως και εσυ,χωρις τηλ. και στον 4το μηνα εκοψα και 3αναπηγα conn-x. με ολλα τα ¨δωρακια και απο τους 2 παροχους" ο μεν για "ΑΝΤΙΟ¨" και ο ΔΕΝ για "καλωςηρθες κα παλι".
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 o οτε τα δικα του τα φτιαχνει ταχυτατα as always kai kalo σαμποταζ στους αλους οταν ειναι για βλαβη.πως αλλιως θια παραμεινει το μονοπωλιο
cyberking Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 φίλοι μου μακριά απο hol!!! κι εγώ έχω περάσει από πολλές εταιρείες αλλά χειρότερη δεν έχω ξαναδει.ειδικά σε θέματα συννενόησης είναι for the festivals.πάρα πολύς κόσμος έχει μπλέξει μ'αυτούς και σε γράφουν ατελείωτα.μόνο σε εταιρείες δίνουν προτεραιότητα.εμένα προσωπικά αργήσανε στην ενεργοποίηση, με χρεώναν άλλα αντ' άλλων και πήρε μήνες ταλαιπωρίας μέχρι να διορθώσουν τα λαθη τους. φίλε poulinos αυτο που λες δεν ισχύει γιατί η hol έχει δικό της δίκτυο τώρα. όσο για διακοπή και αποζημίωση μόνο σε περίπτωση εταιρείας που μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις χασούρα αλλιώς σε ιδιώτη δεν τους ενδιαφέρει.σε κρατάνε όμηρο αφού το πολύ πολύ να πάρεις τα λεφτά του πακέτου πίσω.dkangel ζήτα διακοπή συμβολαίου αφού δεν ξεκίνησε εδώ και τώρα έχεις το δικαίωμα
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 φίλοι μου μακριά απο hol!!! κι εγώ έχω περάσει από πολλές εταιρείες αλλά χειρότερη δεν έχω ξαναδει.ειδικά σε θέματα συννενόησης είναι for the festivals.πάρα πολύς κόσμος έχει μπλέξει μ'αυτούς και σε γράφουν ατελείωτα.μόνο σε εταιρείες δίνουν προτεραιότητα.εμένα προσωπικά αργήσανε στην ενεργοποίηση, με χρεώναν άλλα αντ' άλλων και πήρε μήνες ταλαιπωρίας μέχρι να διορθώσουν τα λαθη τους.φίλε poulinos αυτο που λες δεν ισχύει γιατί η hol έχει δικό της δίκτυο τώρα. όσο για διακοπή και αποζημίωση μόνο σε περίπτωση εταιρείας που μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις χασούρα αλλιώς σε ιδιώτη δεν τους ενδιαφέρει.σε κρατάνε όμηρο αφού το πολύ πολύ να πάρεις τα λεφτά του πακέτου πίσω.dkangel ζήτα διακοπή συμβολαίου αφού δεν ξεκίνησε εδώ και τώρα έχεις το δικαίωμα οποιος ξαναπει οτι η hol η καποια αλλη ετερεια εχει δικο της δικτυο θα βαλω τις φωνες.τελικα καλα το ειχα πει.αυτη η γελοια διαφημιση της hol ψαρωνει κοσμο που ακουνε για οπτικες ινες.οπτικες εχουν ολοι οι Provider και της χρησιμοποιουν για τον κορμο του δικτυου.αυτο διαφημιζει η hol και ειναι παραπλανητικο.ο πελατης παιζει με χαλκο.αν επαιζες με οπτικη ινα θα πληρωνες τα μαλλια της κεφαλης σου δεν θα λεγοταν adsl αλλα ftth δεν θα ειχες adsl router και θα ειχες πριζακι με οπτικη ινα και δεν θα μιλουσαμε για 24 mbit αλλα για 100.ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΥΤΟς Τ ΑΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Αν ειχε δικο της δικτυο δεν θα ειχε προβληματα.αμαν αυτη η διαφημιση που παραπλανει κοσμο.επρεπε να γινει μυνηση για παραπλανηση νομιζει ο κοσμος οτι εχει H hol ιδιοκτυτο με οπτικη .το μεγαλυερο δικτυο οπτικων ινων και μεσα σε παρενθεση εχουμε λιγα dslam αλλα ΘΑ βαλουμε και αλλα.ελεος παιδια ελεος.αν ιχε τα λεφτα η hol να ριξει δικο της δικτυο τοτε θα τους ειχε κλεισει ολους.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέγιστα Congrats στο Poulino για το αποπάνω Post
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέγιστα Congrats στο Poulino για το αποπάνω Post εμ δεν γινοταν να μην τα πω.δεν μπορω ουτε να ακουω αυτην την γελοια διαφημιση που παραπλανει ουτε να ακουω για ιδιοκτητα δικτυα και να νομιζει ο κοσμος οτι παιζουν με οπτικη.
schumacher_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δηλαδή όταν εγώ πάω και κάνω σύνδεση full llu από hol π.χ, η ευθύνη για τη συντήρηση του δικτύου παραμένει στον οτε? Η hol τι ρόλο βαράει δηλαδή? Το μεσάζοντα μου κάνει, μόνο τιμολόγηση??
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δηλαδή όταν εγώ πάω και κάνω σύνδεση full llu από hol π.χ, η ευθύνη για τη συντήρηση του δικτύου παραμένει στον οτε? Η hol τι ρόλο βαράει δηλαδή? Το μεσάζοντα μου κάνει, μόνο τιμολόγηση?? η hol ενα πραγμα κανει.εχει το dslam για να εχεις ιντερνετ και εχει και το μηχανημα για την φωνη.ολο το καλωδιο ειναι του οτε και ο ο οτε εχει την συντηρηση/.η οπτικη ειναι για το bandwidth και για τον κορμο του δικτυου το οποιο δεν σε αφορα εσενα το τι κανει ο αλλος απο πισω/εσενα σε νοιαζει τι βλεπεις και τι παιρνεις εσυ και εσυ παιζεις με χαλκο οτε.ελπιζω να σε καλυψα.απλα η διαφημιση ειναι τρελα παραπλανητικη για καποιον που δεν ξερει.ειναι σαν να σου λεω κοιτα μεγαλες εγω σου εφτιαξα αττικη οδο με 10 λωριδες και τρεχα οσο θες αλλα ξεχασα εχεις πατινι οχι αμαξι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 η HOL αναλαμβάνει προβλήματα από το DSLAM μέχρι και αυτή... από το σπίτι σου μέχρι το dslam είναι ευθύνη ΟΤΕ, απαγορεύεται να ακουμπήσουν κάτι οι εναλλακτικοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.