Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κάνουμε το παρακάτω πείραμα.

α.Διαλέγουμε το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου στον οποίο θέλουμε να κάνουμε μία χοντρή πλάκα.

β. Βρίσκουμε άλλους 4 φίλους μας που έχουν windows mobile 6.1.

γ. Ξεκινάμε να κάνουμε το πείραμα μας εισάγοντας στους φίλους μας το παρακάτω contact

1ος φίλος. contact name = OBL number= 6977 34ΧΧΧΧ

2ος φίλος. contact name = Osama BL number= 6977 34ΧΧΧΧ

3oς φίλος. contact name = Bin number= 6977 34ΧΧΧΧ

4ος φίλος . contact name = Laden number= 6977 34ΧΧΧΧ

Δεν είμαι κακοπροαίρετος, αλλά έχει κανείς την εντύπωση ότι δεν θα συμβεί τίποτα;

Δηλώνω πολύ περίεργος να διαβάσω τους όρους χρήσης. :)

Δημοσ.
Ας κάνουμε το παρακάτω πείραμα.

α.Διαλέγουμε το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου στον οποίο θέλουμε να κάνουμε μία χοντρή πλάκα.

β. Βρίσκουμε άλλους 4 φίλους μας που έχουν windows mobile 6.1.

γ. Ξεκινάμε να κάνουμε το πείραμα μας εισάγοντας στους φίλους μας το παρακάτω contact

1ος φίλος. contact name = OBL number= 6977 34ΧΧΧΧ

2ος φίλος. contact name = Osama BL number= 6977 34ΧΧΧΧ

3oς φίλος. contact name = Bin number= 6977 34ΧΧΧΧ

4ος φίλος . contact name = Laden number= 6977 34ΧΧΧΧ

Δεν είμαι κακοπροαίρετος, αλλά έχει κανείς την εντύπωση ότι δεν θα συμβεί τίποτα;

Δηλώνω πολύ περίεργος να διαβάσω τους όρους χρήσης. :)

εγω πιστευω οτι δεν θα συμβει τιποτα

σιγα μην ασχοληθουν οι αμερικανοι με τον μητσο που εχει αποθηκευσει ενα νουμερο στο τηλεφωνο του με ονοματα τρομοκρατων

εγω προσωπικα αποθηκευω τις επαφες κανονικα με ονοματεπωνυμο για να τις βρισκω ευκολα

ποσοι ομως αποθηκευουν επαφες με ψευδωνυμα , παρατσουκλια κτλ?

αν ηταν ετσι θα ετρεχαν οι υπηρεσιες ασφαλειας για πλακα ολη μερα

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι εννοείς δεν αξίζει; Διότι απο τη μια έχεις δωρεάν υπηρεσία και απο την άλλη έχεις υπηρεσία που κοστίζει $99.

A για κανα τρίμηνο η επι πληρωμή υπηρεσία της Apple ήταν επιεικώς χαμαιτυπείο. Σχεδόν παρακαλάω να βγάλει προβλήματα η υπηρεσία της M$ για να σπάσω πλάκα με τα fanboys της sApple που θα βγούν και θα πουν για ρεζίλι εταιρία κτλ

Συγκρίνεις παντελώς ανόμοια πράγματα. Το MobileMe έχει 20GB αποθηκευτικό χώρο και 200GB μηνιαίο traffic. Σου δίνει mail account, μπορείς να ανεβάσεις τη σελίδα σου στα 20GB, σου δίνει δυνατότητα public gallery και έχει και push.

Το My Phone, σύμφωνα με την είδηση, έχει "χώρο" μόνο για τον συγχρονισμό επαφών, SMS κλπ με όριο 200ΜΒ.

Νομίζω ότι ακόμη κι εσύ μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά... :P

Δημοσ.
Τι εννοείς δεν αξίζει; Διότι απο τη μια έχεις δωρεάν υπηρεσία και απο την άλλη έχεις υπηρεσία που κοστίζει $99.

A για κανα τρίμηνο η επι πληρωμή υπηρεσία της Apple ήταν επιεικώς χαμαιτυπείο. Σχεδόν παρακαλάω να βγάλει προβλήματα η υπηρεσία της M$ για να σπάσω πλάκα με τα fanboys της sApple που θα βγούν και θα πουν για ρεζίλι εταιρία κτλ

Το πακέτο των $99 της Apple δεν έχει μόνο το contact, calc & photo sync, είναι ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει και e-mail address με 5 aliases, και on line storage (για αρχεία με πολλές χρήσεις αν το ψάξεις λίγο, αλλά και απλά website) ... plus πως ό,τι γίνεται sync γίνεται seamlessly μέσω τεχνολογίας push

Α! Κανείς δεν βγήκε να πει ρεζίλι την MS... ίσα ίσα που θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο έτσι θα ανεβαίνει η ποιότητα και θα χαμηλώνουν οι τιμές.

Με πρόλαβε και ο paredwse...

Συγκρίνεις παντελώς ανόμοια πράγματα. Το MobileMe έχει 20GB αποθηκευτικό χώρο και 200GB μηνιαίο traffic. Σου δίνει mail account, μπορείς να ανεβάσεις τη σελίδα σου στα 20GB, σου δίνει δυνατότητα public gallery και έχει και push.

Το My Phone, σύμφωνα με την είδηση, έχει "χώρο" μόνο για τον συγχρονισμό επαφών, SMS κλπ με όριο 200ΜΒ.

Δημοσ.

Ναι ε;

Η microsoft προσπαθεί να λανσάρει υπηρεσίες του στυλ mobile me της Apple μου φαίνεται...

Εδώ πρωτοεμφανίστηκε η σύγκριση Myphone και Mobileme. Είναι υπ΄αριθμόν 5 πόστ. Εγώ μίλησα σχετικά στο ποστ υπ' αριθμόν 15. Νόμιζα άθλιε χασοδίκη ότι ακόμα και σύ είχες αντιληφθεί ότι το 5 προυπάρχει του 15 σαν αριθμός. Προφανώς όχι. Ούστ σκύλο λοιπόν.

Α παρεπιπτόντως. Γαμώ τις υπηρεσίες πληρώνουμε για 99$. Email* και hosting. Πωωωωω αυτά δε μπορείς να τα βρεις πουθενά δωρεάν.

*Αν εξαιρέσουμε το Push που δεν υπάρχει δωρεάν πουθενά**

**noooooooooooooooooooooooooooooooooooot.***

***mail2web.com

Δημοσ.
Ναι ε;

Εδώ πρωτοεμφανίστηκε η σύγκριση Myphone και Mobileme. Είναι υπ΄αριθμόν 5 πόστ. Εγώ μίλησα σχετικά στο ποστ υπ' αριθμόν 15. Νόμιζα άθλιε χασοδίκη ότι ακόμα και σύ είχες αντιληφθεί ότι το 5 προυπάρχει του 15 σαν αριθμός. Προφανώς όχι. Ούστ σκύλο λοιπόν.

Α παρεπιπτόντως. Γαμώ τις υπηρεσίες πληρώνουμε για 99$. Email* και hosting. Πωωωωω αυτά δε μπορείς να τα βρεις πουθενά δωρεάν.

***mail2web.com

1ον πρόσεχε πως μιλάς

2ον αν δεις καλά στο attachment είναι TRIAL και τα πακέτα αρχίζουν από 5 και 10 USD αντίστοιχα... κάνε υπολογισμό 5*12 και 10*12 και βγάλε πόσα θα πληρώσεις για κάτι που σαν υπηρεσία δεν φτάνει το πακέτο του mobileme με τα 99$

post-131740-129063006923_thumb.png

post-131740-129063006925_thumb.png

Δημοσ.

1. Δε μίλησα σε σένα εκτός και αν είσαι αρραβωνιαστικός του pd και θίγεσαι για πάρτη του.

2. Χμ έχεις δίκιο. Σίγουρα δεν ήταν έτσι πέρσυ όταν κοίταζα στα εναλλακτικά του mobileme ή τουλάχιστον δε θυμάμαι να ήταν έτσι δεδομένου ότι όλοι έλεγαν ότι αν θες τσάμπα Push πάνε εκεί, αλλά όπως και να χει έχεις δίκιο.

Άρα δεδομένου ότι όλα τα άλλα που προσφέρει η σαπλ μπορείς να τα βρεις δωρεάν σε έναν περίδρομο υπηρεσίες καταλήγουμε ότι κοστολογείς το push 99$. OK.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι ε;

Μα δεν με απασχολεί ποιός το άρχισε, μικρέ πικρέ μου βάζελε. :P

Εσύ, ως συνήθως, πετάχτηκες (κυριευμένος από τον φθόνο σου για την Apple, ξεχνώντας το iPhone που περιφέρεις) για να διασύρεις την Apple. Και σου απέδειξα ότι, ως συνήθως, γράφεις πράγματα που διαψεύδονται από την πραγματικότητα. :-)

***mail2web.com

Δεν το συνεχίζω, πήρες ήδη την απάντησή σου. :-D

Δημοσ.

A μάλιστα. Δε σε νοιάζει ποιος το άρχισε αλλά μόλις κάποιος πει αυτό ακριβώς, δλδ δεν είναι το ίδιο διότι το ένα κάνει 99$ και το άλλο είναι δωρεάν τότε αρχίζουμε τα ναι αλλά μπλα μπλα μπλα μπλά μπλα.

Και όσον αφορά το ότι διαψεύδομαι απο την πραγματικότητα, ναι σόρρυ που δεν κοιτάω κάθε βδομάδα να τσεκάρω πως δουλέυει το web2mail.

Ακριβώς επειδή δεν ξεχνάω το τούβλο που περιφέρω βγάζω τη χολή μου. Και που επίσης δεν ξεχνάω ότι για δυο-τρεις μήνες είμασταν beta testers σε μια παπαριά καμαρωτή. Τώρα που το σκεφτομαι σε παραπάνω απο μια παπαριές (iphone + mobileme).

Που θα παει. Θα τουμπανιάσει και θη ησυχάσουμε.

Περιμένω τους διθυράμβους για την αναβάθμιση της κάμερας του iphone. Ξέρεις αυτήν που ποτέ δε θα χρειαζόσασταν

• Super Moderators
Δημοσ.
A μάλιστα. Δε σε νοιάζει ποιος το άρχισε αλλά μόλις κάποιος πει αυτό ακριβώς, δλδ δεν είναι το ίδιο διότι το ένα κάνει 99$ και το άλλο είναι δωρεάν τότε αρχίζουμε τα ναι αλλά μπλα μπλα μπλα μπλά μπλα.

Που θα παει. Θα τουμπανιάσει και θη ησυχάσουμε.

Η καλοσύνη σου ξεπερνιέται μόνο από την αγάπη σου για τους συνανθρώπους σου. :-)

Δημοσ.

Έχωντας αυτή τη στιγμή Apple Iphone με mobileme μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά υπηρεσία με πραγματικό Push τόσο στα mail όσο και σε επαφές και ημερολόγιο, ενώ σου δίνει και αύθονο χώρο. Αλλά υπάρχει και δωρεάν λύση για να έχεις push email. Android Phone και gmail account. Εγώ παρήγγειλα το HTC G2 Magic οπότε δωρεάν push!!!! Επειδή πριν λίγο καιρό είχα το omnia να πω ότι και τα windows έχουν push στο msn live αλλά κολάει συχνά πυκνά και δεν έρχονται άμεσα τα mail. Το MyPhone από την άλλη είναι μια πλατφόρμα συγχρονισμού και όχι push mail υπηρεσία.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...