Προς το περιεχόμενο

Reaper (TV)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα οτι δεν υπαρχει τοπικ για αυτη τη σειρα. Αρχισα προσφατα να τη βλεπω και μου εχει αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις ως τωρα. Την παρακολουθει κανεις?

reaper%20tv.jpg

Άλλη μια συνηθισμένη μέρα ξεκινάει για τον Σαμ (Bret Harrison) η οποία δεν θα είναι τόσο συνηθισμένη τελικά. Και αυτό γιατί γίνεται 21 χρονών... Ε και ποιο είναι το περίεργο;... Απλά οι γονείς του είχαν πουλήσει τη ψυχή του στο διάβολο πριν γεννηθεί ως αντάλλαγμα για μια θεραπεία. Ο Σαμ το αντιλαμβάνεται όταν πια μετακινεί πράγματα με το μυαλό του και φυσικά όταν τον επισκέπτεται ο ίδιος... ο διάβολος (Ray Wise). Η δουλειά του από 'δώ και πέρα είναι να πιάνει αυτούς που έχουν ξεφύγει από την κόλαση!

Είναι μια απολαυστική κωμωδία που θα γελάσετε με τη ψυχή σας!!

απο το xsubs.tv

Δημοσ.

Την παρακολουθώ και εγώ... αρχικά ήμουν κάπως επιφυλακτικός, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε πολύ. Βγάζει γέλιο και έχει έξυπνο σενάριο.

Κορυφαίος ο τυπάς που παίζει τον διάβολο (έπαιζε και στο twin peaks παλιότερα) αλλά και ο sock.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι και άσχημη, την βλέπω από το 1ο episode και μπορώ να πω ότι έχει την πλάκα της...

την άλλη βδομάδα είναι το Season 2 Finale παρεπιπτόντως...

Δημοσ.

Ωραία σειρά, με καλούς ηθοποιούς και πρωτότυπο σενάριο. Όντως διάβολος και Sock δεν παίζονται αλλά και ο Ben είναι αφασία! Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει και τρίτη season?

Δημοσ.

Γιατί ανανέωσαν την 2η περίοδο μόνο με 13 επεισόδια;;; Συνήθως η πρώτη περίοδος είναι κατά κάποιον τρόπο δοκιμαστική και έχει λιγότερα επεισόδια. Εδώ συμβαίνει το αντίστροφο!! Θα μου πει κανείς ότι πάλι καλά που ανανέωσαν την σειρά και με 2η περίοδο. Πάντως μου αρέσει πολύ και γενικά οι χαρακτήρες βγάζουν πολύ γέλιο. Go Sock!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ίσως να μην έχει μεγάλη θεαματικότητα στην Αμερική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...