sdim Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα Kingston Data Traveler 4 GB,και προσπάθησα να του περάσω κάποιο Linux distro,ανεπιτυχώς,όμως (κάτι δεν κάθεται,γενικώς,με τη δημιουργία bootable USB sticks,τουλάχιστον,εγώ δεν τα καταφέρνω...). Αφού,λοιπόν,δεν έγινε η φάση,πήγα να φορμάρω πάλι σε FAT32,το stick (στα Vista). (Δεν επέλεξα το quick format).Μετά το φορμάρισμα,όμως,μου δείχνει ότι το stick είναι 2,72GB... Πριν γίνει ό,τι είχε γίνει,έδειχνε 3,80GB,ή κάτι τέτοιο... Τι έγινε; Μπορεί να φορμαριστεί και να είναι περίπου 4GB...; Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Διέγραψε και ξαναδημιούργησε το(-α) partition(s) στο stick. Σε Vista, το Partition Management tool νομίζω ανοίγει όπως και στα XP: Start > Run... > diskmgmt.msc
sdim Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ,parsifal. Είχα ήδη στείλει e-mail στην Kingston,και μου έστειλαν ένα εργαλείο για να φορμάρω και να σβήσω τα πάντα στο stick. Μετά έκανα format με δεξί κλικ,κλπ. Παραθέτω το link για το προταθέν εργαλείο: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.