Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις δύο?

kid4computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θα ήθελα να μου πείτε ποια κάρτα γραφικών να προτιμήσω απο τις δυο: ATI Radeon HD 3100 ή NVIDIA Quadro NVS 140M. Το laptop το θέλω για την βασική χρήση αλλα να παίζει και κανα παιχνιδάκι.. Δεν ζητάω τρελές αποδόσεις (αφού στο desktop είμαι με μια 3450:-D) αλλα την καλύτερη επιλογή. Τα δυο laptop είναι Toshiba Satellite L300D-20 και LENOVO THINKPAD R61 8919WB5 αντίστοιχα

Ποιό θα προτειμούσατε?? :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Το toshiba που λες φοραει την HD3100 και οχι την 3200.

Περα απ'αυτο η quadro ειναι καλυτερη και το lenovo ειναι γενικοτερα καλυτερο απο το toshiba.

Δημοσ.
Το toshiba που λες φοραει την HD3100 και οχι την 3200.

Περα απ'αυτο η quadro ειναι καλυτερη και το lenovo ειναι γενικοτερα καλυτερο απο το toshiba.

Άρα θα έχω καλύτερη απόδοση και στα παιχνίδια?? :rolleyes::rolleyes:

ΥΓ: Οοοοοps! :o Το διόρθωσα:-D

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω, τι ειδους παιχνιδια θα ηθελες να παιζεις?

Λογικα με την quadro θα παιζεις κανενα pro σε medium settings χωρις φιλτρα.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν με νοιάζουν τα med ή τα φίλτρα! Απλά το Framerate να είναι καλό κάπου στα 30-40 στα περισσότερα games. Ακόμα δεν παίζω crysis ή GTA IV αλλα κάτι pro η cs και κανένα warcraft 3. Πιστεύετε πως θα με ικανοποιήσει??

Δημοσ.

cs και warcraft 3 θα παιζει σιγουρα και με το τελευταιο pro πιστευω δε θα τα πηγαινει και ασχημα.

Υπαρχουν αρκετα παιδια με αυτο το laptop στο forum που μπορουν να σου πουν περισσοτερα σχετικα με τις επιδοσεις στα παιχνιδια.

Δημοσ.
cs και warcraft 3 θα παιζει σιγουρα και με το τελευταιο pro πιστευω δε θα τα πηγαινει και ασχημα.

Υπαρχουν αρκετα παιδια με αυτο το laptop στο forum που μπορουν να σου πουν περισσοτερα σχετικα με τις επιδοσεις στα παιχνιδια.

Καλά :-) Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν!:-)

ΥΓ: Πάω για lenovo after all. :-)

Δημοσ.

Lenovo και απο μενα..

Λογικα η συγκεκριμενη quadro θα πρεπει να ειναι στα ιδια με την 3450 που εχεις τωρα και η 3100 να ειναι 2-3 κλικ χειροτερη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...